BlondinStella & TuffaDoris

Direktlänk till inlägg 14 juli 2010

Semesterväder

Av Lotta - 14 juli 2010 10:16

Redan i vintras gjorde husse klart att det inte skulle bli någon husvagnssemester den här sommaren, Jag vägrar sitta en regnig sommar till i husvagnen sa han. Kan väl säga att vi knappt sett röken av något regn här i Borås och det har inte regnat något speciellt på vår favoritcamping Örn heller. Nu har husse sagt att vi nog åker till Örn lite senare i sommar, ska vi slå vad om att det kommer regna då :-) Det här med våra regninga somrar har t o m gått så långt att folk på Örns camping "skojar" om oss, de ber oss åka hem så att vädret kan bli bättre...

 

Ja nu kan vi ju verkligen inte klaga på att det regnar, så vi passar på att klaga lite över värmen i stället, vi är ju svenskar, vi vill ha det lite mer lagom tack!! Färdig klagat för idag :-)

 

Vi tillbringar lata dagar här hemma, gräver lite i trädgården, försöker hitta lite skugga och sen har vi varit ute på kvällarna när det har svalnat lite ute, ett ganska härligt liv om jag får säga det. Nu har matte börjat packa, en liten semesterresa på gång, det är bara det att jag och Doris ska semestra på ett ställe och resten av familjen på ett annat???? Ja vi får väl se vad som händer...

 

Matte har även haft semester från kameran men ett par bilder kan vi väl bjuda på..


  

Bada är ju det bästa man kan göra så här i värmen

 

  

Bad i dy svalkar precis lika skönt

 

  

Saga tuffar fram

 

    

med sin älskade boll

 

  

Nu drar vi vidare mot nya äventyr, Ha det gott kompisar!!! 

 
ANNONS
 
Rudi

Rudi

14 juli 2010 12:51

Jaså, det är er man ska kontakt om man vill ha regn? Kan ni komma hit omedelbums, tack! Vi har stor regnbrist! Ni får campa på vår gård så säger vi till när vi fått nog regn och ni kan åka hem igen! Själv har jag varit hos Tessan, Acke och Primo och hälsat på i deras skogar, där var det varmt ska jag säga. Men kul! Fortsätt njut, tjejer! Pussar!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Carina

Carina

14 juli 2010 21:43

haha då kan man be er komma om man vill ha lite regn, jättebra att veta :-) Tycker vädret har varit bra, hellre sol än regn i alla fall medan jag har semester :-) ha det härligt i solen, kram

http://tysonochganget.blogspot.com

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

15 juli 2010 00:54

Ha det så bra på eran minisemeter, både människor och voffsingar.
värmepussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Edith

Edith

15 juli 2010 09:36

Håller med er husse att det inte är kul med husvagnssemester när det regnar. Hoppas ni får soligt när ni tar ut husvagnen senare i sommar. Så ni hundar ska semestra på ert håll och matte och husse på sitt håll. Låter spännande. Ni får berätta mer sen. Ha' det så bra i sommarvärmen!

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Hector

Hector

15 juli 2010 20:17

Det var dte dummaste jag hört, skulle ni bidra till att dte regnar eller ???? Inte ska ni väl skippa en semester för den skull på favvoplatsen, hoppas verkliogen ni får bra väder om ni åker till campingen. Vad ska ni göra annars i sommar då ? Sola och bada ???
Här är det varmt och mattes semestre har inte börjat ännu. Hon hoppas ju på lite svalare väder för hon gillar inte heller den värme som är just nu, dessutom torrt överallt.

http://rocketbus.bloggagratis.se

 
Kasper

Kasper

15 juli 2010 23:27

Hur voder det med lite husvagnssemester i Östra Svealand? Några mil söder om Stockholm? Här skulle garanterat ingen be er åke hem om det började regna? Tvärtom, ALLA skulle fjäska för er och be eratt stanna och stanna och stanna...
Det är väldigt varmt och skönt (?) här också.
T.es Grekland kan slänga sig i väggen...
Ha det riktigt skönt i alla fall. var ni än väljer att befinna er !

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
Ellior Kung af Upphärad

Ellior Kung af Upphärad

16 juli 2010 01:44

Man skulle nästan tro att ni har varit här idag :-) för jäklarns vad det regnade en stund men sen blev det lika fint igen.
JAg har allt hört att ni skall komma hitåt på lördag men INTE hälsa på mig, det kommer jag aldrig att förlåta er. VADDÅ att du luktar gott Stella, desto större anledning att komma till mig he he eller hur
Puss i alla fall
Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Torsten

Torsten

16 juli 2010 07:16

Kan det vara så att dom tänkt skicka dej o Dorran hit för ett tag??? Jag hoppas verkligen det....
Snart har vi semester och det ska bli så sköööönt, det har varit en lång väntan!
Ha det gott, min söta vän, hälsa Dorran och din familj! Puss o kram

http://prinstorsten.blogg.se

 
Sigge

Sigge

16 juli 2010 20:08

Håller med Kasper.
Släng er i husvagnen och kom till våra trakter, vi har så fruktansvärt torrt att ni får stanna länge.
Ni kommer att bli såååååååååååå väl omhändertagna av alla som längtar efter regnen

http://svamphunden.bloggplatsen.se

 
Ressu

Ressu

17 juli 2010 11:49

Om ni är de som orsakar regn och Torsten den som fixar snö behöver vi bara hitta någon som gör soligt och varmt - sen kan vi producera önskeväder för hela Sverige! Glöm inte vems idéen var - jag ska ha del av vinsten!

http://www.ressu.se

 
Totti

Totti

17 juli 2010 14:36

Semesterresor i all ära, men jag föredrar hemester - borta bra men hemma bäst. Hoppas ni får trevligt i alla fall på er semester utan familjen.

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

 
Bella & Smilla och matte

Bella & Smilla och matte

19 juli 2010 08:45

Härlig headerbild. Hoppas verkligen ni har en underbar semester.

http://teamlagotto.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 15 mars 2014 14:58


Eller ja, i vår vanliga skog men det låter ju inte så spännande      Det var länge sedan vi fick leta tryffel så det var extra roligt. Matte har köpt tryffel från Gotland, hon brukar ta med 4 små bitar ut, de ligger i små filterpåsar, hon binder ...

Av Lotta - 11 februari 2014 19:01

Ja matten är hopplös, när det blir för mycket med jobb och renovering så glömmer hon bloggen :-( men vi ska väl vara glada att hon inte glömmer oss....Sen sist har Dorran varit krasslig, matten har varit krasslig, det har jobbats mycket, det har reno...

Av Lotta - 17 januari 2014 22:03

Fredagar brukar vara bra dagar, matte försöker se till att vi slutar tidigt, så var inte fallet idag! Hon jobbade och jobbade.... Till slut märkte vi att hon började bli klar, äntligen dags för hemgång, eller INTE! Hon började plocka av ett skrivbord...

Av Lotta - 12 januari 2014 21:05

...... Med nytt kök?Det är inte mycket som är roligt tycker vi fyrbenta, det skruvas, hamras, borras och framför allt väsnas mest hela tiden. Just det, glömde att det svärs något väldigt oxå... Doris trivs inte alls, blir alldeles paralyserad oc...

Av Lotta - 5 januari 2014 00:33

Ja vi har inte börjat det nya året med raketfart direkt...Grått o trist ute och renovering inne, ja ja det blir nog bra, en vacker dag är köket färdigt och snart våras det för våren :-)Vi slöar vidare så länge Ha en riktigt trevlig Tre...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se