BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under januari 2010

Av Lotta - 20 januari 2010 17:53

Vi har fullt upp med jobb och annat, hinner inte med så mycket skoj alls, och utan skoj vill vi inte blogga...


I morgon har matte lovat oss lite roligheter så vi får se om det blir blogg efter det..


Vi vill i alla fall önska er en trevlig kväll!


I väntan på något roligt! 

ANNONS
Av Lotta - 17 januari 2010 19:58

Helgerna går då alltför fort, nu är den snart slut....

 

I dag var vi ute i trädgården, busade lite....


 

Spelade lite fotboll med Moa

 

  

Kollade in Max ute på gatan

 

   

Han premiärkörde sin moped

 

  

Men vad sjutton där kommer ju morfar!!!

 

och Elliot förstås!!! Ja kulan var oxå med men hon fastnade inte på bild

 

  

Han stormade in med fart och fläkt

 

   Dorran blev ju glad i alla fall

 

  

Han var ju tvungen att lukta in sig


När vi sedan gick in hade jag allt sjå i världen att freda mig, Elliot var efter mig som en igel, inte löper jag längre, men jag luktar tydligen gott ändå, jag gav honom ett par rejäla hurringar plus att jag bet av honom halva skägget innan han gav sig!! Knappt hann jag spotta ut ovannämda skägg förren han gav sig på Dorran, tror ni att hon tackade nej??? Nej då inte Dorran Porran inte, hon var så lycklig över lite uppmärksamhet, Elliot gav upp ganska snart, Dorran luktar ju inte ens gott. Det ringde på dörren och in kom Flisa....


  

En brud till till mig tänkte han nog och slickade sig om munnen

 

  

Hon har det inte lätt Flisa, en som biter i nacken och en som hänger i skägget

 

  

Hon gjorde det enda rätta, satte sig ner så att han inte kom åt

 

  

Han var allt tvungen att beklaga sig hos gubbarna i soffan lite...


Efter mat och klippning av en massa päls på Elliot så gick vi upp till idrottsgården, Max ville prova moppen lite till och vi hundar busade loss på fotbollsplanen, tyvärr inga kort, det var för mörkt.. Väl hemma blev det lite mer ansning och kloklippning på Casanovan och sen satte han in en sista stöt

 

  

Nä nu orkar jag fan inte med honom mer!!!!


Nu har familjen Andersson åkt hem, vi är väldigt trötta efter en intensiv dag, ja det har faktiskt varit ganska kul, men jag börjar nog bli en gammal gnällkärring säger matte .... Ja ja det räcker väl med att småungarna roar sig....

 

Nu är det som vanligt soffan som gäller, ska försöka få matte att lägga sig tidigt, får väl se hur det går....

 

Ha en fortsatt go kväll go vänner!

       

ANNONS
Av Lotta - 15 januari 2010 21:45

.... efter helg som vi gjort den här veckan, trötta på gränsen till kräkfärdiga varje morgon, men i morse kändes det genast lite lättare att ta sig upp, matte sjöng t o m lite för oss som sig brukligt på fredagar..

Barnen har kommit och då är det ju superfredag :-) Max tog med sig vår husse och Milous och Tovas husse och gav sig i väg på moppejakt, Moa skulle på sin gymnastik så de övergivna mattarna hade bestämt dejt uppe på Björbo. Matte tog världens sats med bilen och upp för backen kom vi, Milou & CO fick parkera lite längre ner och gå upp till oss. Vi gick en härlig och helt otroligt vacker runda däruppe, synd att matte inte hade med kameran för det var verkligen idylliskt med all snö! Vi hundar har verkligen roat oss och sprungit massor, alltid kul när man träffar kompisar och framförallt att träffa Milou  

På vägen hem plockade vi upp Moa och sen gjordes det pizza som nu har avnjutits, Moa är ju inte den som är den så jag och Dorran fick allt ett par (små) smakbitar. Max och hussarna dök upp till slut med inköpt moped, tror ni Max är lycklig eller???


  

Max visade moppen för mig, men hallå?? Var är sidovagnen som jag och Dorran ska åka i???

 

   

Stolt grabb, tror nog att han sover på golvet i källaren i natt, brevid mopeden

 

   

Moa provsatt hon med 

 

  

Var länge sen vi hade rumpbilder nu, ni får dock hålla till godo med husses....

 

   

Dorran visar tydligt att hon är hungrig

 

    

Själv sitter jag fint en bit bort och väntar..

 

  

Dorriga D, mätt o go och lite sne i nyllet

 

  

Lite trött efter mat och promenad, men tror ni att jag fick vila i fred

 

  

Nääää, Moa provade ut årets frisyrer på mig, tycker själv att det blev snyggt, vad säger du Torstens matte, är jag "inne"??


Nu ska vi borra ner oss i soffan och bara njuta av att det är helg, hoppas att ni gör detsamma!

Av Lotta - 14 januari 2010 17:09

Tjenare, Dorran här...

 

Hua mig sicken vecka vi haft, jag har ju aldrig upplevt januari förut men Stella hade förvarnat mig om att matte yr runt som ett skållat troll, men att det skulle bli så här illa hade jag aldrig trott, förutom en lunchdejt med Rocky i måndags så har matte knappt haft tid att titta på oss, mycket som skall startas upp så här i början av året.. Sen har det varit kallt oxå och jag får VÄLDIGT ont i mina tassar då, efter bara ett par minuter ute så börjar jag gråta och vill in, inget kul alls!

I går kom det dock ett paket med posten, både jag och Stella tyckte att det luktade väldigt spännande och gott, visade sig att det var från Sigges matte, kådsalva till mina tassar, sen hade Sigge lagt i en påse med godis åt oss, vi började tindra med ögonen och slicka oss om munnen, vad tror ni skitmatte gör då??? Jo hon låter oss smaka varsinn ynka godis sen lägger hon undan påsen, hallå??? Den var ju till oss, då är det väl vi som ska bestämma eller????

 

Nu har jag och matte spikat mina utställningar för året

Februari inoff i Sätila

Mars inoff i Varberg

Maj Hässeholm

Juni Vänersborg och Jönköping

Juli Borås

 

Sen får det vara bra, jag måste ju få vara en vanlig skitig Lagotto oxå, de två första ska vi nog klara utan någon större nervpress, men sen börjar allvaret, då blir det liksom på riktigt.... Hoppas att matte kan få lite undervisning i klippning bara... Sen har jag och Stella talat om för matte att vi vill till Gotland om det blir tryffelhelg där till hösten så nu är det bara att hålla tassarna...

 

I dag har det varit mildare ute och arbetsbördan på kontoret har lättat så vi slutade lite tidigare och drog ut med Annika och Saga

 

  

Solen sken så vackert

 

  

Jag stretchade tassarna innan vi drog igång

 

  

Här ligger bryggan och väntar på sommaren

 

  

Själv vill jag gärna ha vinter lite till

 

  

Saga som älskar snö håller nog med mig

 

  

Lyckliga brudar på isen

 

  

Snöbus, hur kul som helst

 

      

Jag gillar att bli jagad

 

  

Saga börjar bli trött

 

   

Kolla in gammelkärringarna, inte orkar de med i mitt tempo inte  

 

   

Måste ju kolla in om det lämnats kvar några fikarester..

 

I dag var det fullt ös och en massa kul bus sånt gillar jag, inte blev det sämre av att matte tagit med Sigges godispåse, som vi tjejer glatt smaskade i oss!

 

Nu ska jag försöka väcka husse som vilar middag, sånt är ju bara för gamlingar...

 

Ha en fortsatt trevlig kväll! 


Av Lotta - 11 januari 2010 15:55

Ja, nu har jag oxå knåpat ihop ett litet alster, vem vet, om vi kan få Dorran att dikta lite så kanske vi kan ge ut en familjebok ihop med Elliot?! Håll i hatten och ta fram näsdukarna för nu kommer mitt bidrag..
 
En trånande Blondins tankar
 
Det är inte lätt, att i denna världen vara hund,
i alla fall inte om man vill ha sig en kärleksstund!
Tro nu inte att jag är billig,
nä då, bara för tillfället lite villig.
För hundar är ju inte släktskapet så viktigt,
Nej för oss är det bara noga att själva akten blir på riktigt!
 
Försökte idag på brorsan läggan an
Han tittade på mig och sa; Stella jag tror inte jag kan,
nu när mina kulor är borta,
är det nog så att jag kommer till korta..
 
Här går man med rumpan bar
och en kille som inga kulor har
Nu gäller det att ha koll
börja leta på annat håll
 
 När jag har svårt att lusten glömma
går det ju alltid bra att drömma
En kille från Piteå, en Prins..
Tror ni att han därute finns?
 
Kräsen ska jag inte vara
kan tänka mig att gosa lite bara
Och om nu inte Torsten kan
går det bra med en annan man
 
Sen är det ju så att mattarna har makten
Så säg inget högt då kan det bli stopp i själva akten
Det är så att min lust försvinner om några dar
men ännu så har jag längtan kvar...

Av Lotta - 10 januari 2010 17:30

Dagen började inget vidare, skidskytte på tv, som följdes av allehanda olika skidtävlingar både på längden och tvären... Husse skulle i väg och hälsa på sin mormor och matte skulle städa, jag och Doris fick vara i trädgården och rusa av oss under tiden, i dag skötte vi oss bra, skällde inte alls så vi fick vara ute ganska länge. När vi kom in så var det mer skidåkning, sammanbrottet var nära.... Husse skulle i väg igen och dåäntligen tog matte på sig mössan, dags att gå ut!!! Vi hamnade nere vid sjön...

 

 

  

Doris kollar snödjupet, helt ok!!

 

  

Matte det kommer  några där borta, kan det vara en grabb till mig kanske??

 

 

 

  

Näää... Inga grabbar, damerna Botilda och Svea var det!

 

   

En glad och trevlig Botilda!

 

  

Doris luktade in sig på Svea

 

   

Lite försiktigt så där i början...

 

  

Jag kollade lite på avstånd

 

   

Åhhh tänk om det ändå varit en grabb, vad "skoj" vi kunde ha haft :-))

 

  

Fullt ös på isen

 

   

Mycket trafik på isen i dag, säkert 15 bilar, det här ekipaget hade pulka med folk i efter bilen, lite väl riskabelt tyckte vi....

 

   

Efter en stund sprang vi på en tjej som heter Siri, henne gillade jag massor!!

 

  

Många hundar och snö att busa i, en toppentur blev det

 

   

Mycket spring i benen

 

  

Denna Siri hade jag nog kunnat springa efter hur långt som helst!


Oj så trevligt vi hade det, trevliga människor och väldigt trevliga kompisar till oss... När vi kom hem så hade husse fixat kinamat, tror ni att vi fick smaka?? Nej då, sånt är inte för hundar tydligen....      

Nu ska det slappas resten av kvällen, tur att det är inte är någon mer skidåkning...

 

Ha en go kväll vänner!!

Av Lotta - 9 januari 2010 19:46

I går skulle vi ju ha semester, vaknade av väckarklockan klockan 7??? Usch och fy, inget vidare.. Matte grejade och grejade, glömde t o m att ge oss frukost, jäkla sätt!! Vid 8 ringde det på dörren, sånt är man ju inte van vid... Det var Flisa, visade sig att matte inte alls glömt det där med frukosten, vi skulle käka ihop med Flisa...


  

Flisa hade ingen vidare morgonaptit så hon fick lite hjälp

 

  

Jag åt själv och skötte mitt...

 

     

.... Doris däremot försökte allt att lägga nosen i blöt, i Flisas skål...


Strax efter maten kom farmor och Åke, mattarna drog i väg till Göteborg, skulle tydligen se på en massa Lagottos på My Dog, undrar varför inte jag fick följa med, tänk er vilken succe jag skulle ha gjort så gott som jag doftar :-)

Vi hade en trevlig dag här hemma, Moa bakade bullar och vi hundar var med farmor ute,mycket bus i snön..


  

Här är jag!!!

 

  

Flisa poserar snyggt, hon är en riktigt linslus :-)

 

  

Snön sprutar runt Dorriga D

 

    

Flisa var lite törstig, då är det bra med snö, det är ju som att stå i vattenskålen

 

  

Säger bara; ÄR JAG SNYGG ELLER ÄR JAG SNYGG??!!

 

  

Hahaha, vet inte varför jag tänker på Mupparna när jag ser den här bilden, eller jo, det vet jag!!


Mattarna kom hem, lastade med påsar och glada över allt de sett, de träffade bland annat Elliots bror och sen hade de naturligtvis kollat in Pablo och Sollan i ringen. En hel del godis hade de med sig, smakprover på olika fodersorter som vi kan få som godis, en leksak till Elliot hade införskaffats, bajspåsar och annat smått och gott... Sen är det ju tur att jag har ögonen med mig, jag såg allt att det fanns både en ny sax och ett nytt skär i påsen, detta såg dock inte Doris så hon höll sig inte undan, hon var t o m så dum att följde med frivilligt ner i källaren så nu är hon klippt, blev så där liten igen...


   

Lilla dumma Doris... Ingen rumpa har hon kvar... Huvudet däremot får nog klippas mer...


I dag har vi haft en slappardag, bara någon kommer nära mig så viker jag svansen åt sidan, jag har suttit i fönstret och väntat  på att någon snygging ska komma förbi så att jag kan få "roa" mig lite, men inte då.... Matte har inte velat ha mig lös i dag, förstår inte varför???

Grabbar, ni har någon dag till på er, jag väntar ivrigt       

Av Lotta - 7 januari 2010 21:17

I dag var det då inget roligt att vara hund i det här huset, dags att börja jobba igen!!! Satan i gatan vad trötta vi var... Matte har snurrat som en jojo i sängen hela natten, hon är alltid sån när hon har varit ledig ett tag och ska börja jobba igen... På tal om säng.... Som ni vet så flyttade ju DingDorran in här med buller och bång i somras, hon tog ju minsann för sig med en gång, hennes sovplats på nätterna är ju mattes huvudkudde, själv har jag ju fått hålla till godo med husses fötter, låter det rättvist tycker ni??? Nä nu har jag börjat ta lite plats, ligger hos matte jag med, utsträckt längs sidan på henne, gärna med alla fyra tassarna intryckta i magen eller ryggen på henne, tror ni att Doris flyttar på sig??? Nähä då, nu har matte börjat klaga, tycker att det är lite trångt?? Ja, jag tänker då inte gå tillbaka till husses svettiga fötter, det är ett som är säkert!!

I dag har det varit kallt!! Men vi åkte och hämtade upp Saga efter jobbet, en sväng ute blev det allt innan tassarna frös till is! Inte så många bilder, matte frös tydligen om händerna...

 

  

Saga tyckte allt att jag luktade gott idag, man skulle nästan kunna tro att hon är en kille

 

  

Stella Snötryne

 

  

Hoppa lång långkalsong

 

   

Åhhhh så svalt och gott

 

   

Hörru Saga, är du inte riktigt som man ska eller???

 

Ja jösses som hon rullade i snön, riktigt så kall ville varken jag eller Dorran bli...

 

Nu ikväll har Moa stekt en massapannkakor, de var goda, det finns nog inget jag inte skule göra för en bit pannkaka, måste nog vara det godaste som finns faktiskt...

Mätta och goa är vi nu och ganska trötta, får bli en tidig kväll så man orkar med morgondagen...

 

  

Mat och sovklockan har ringt, dags att vila på maten

 

Kramar till er alla!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se