BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lotta - 16 augusti 2009 19:51

Ja det har varit en väldigt bra helg, mycket skog har det blivit...

 I går var vi uppe vid Björbo med Lena och Flisa


Blev så glad att jag slog en kullerbytta med huvudet före rätt ner i diket, härlig känsla med dyvatten i öronen


Tro nu inte att det var bara huvudet jag skitade ner, neeeej då...


Doris skulle nog gå över lik för en godis, Flisa däremot väntar fint på sin tur


Jag leder, Flisa tvåa


Och Doris på efterkälken, hon måste få ordning på benen innan hon kan vara med i matchen..


Träskmonstret Stella vakar över sin skog...


En härlig vända blev det, duschen efteråt var inte lika härlig men tydligen behövlig... Farmor och Åke kom på eftermiddagen, Elfsborgsmatch på tv, jag och Doris sov oss igenom första halvleken för att sedan busa järnet under den andra... När matchen var slut åkte matte, husse, Max och Moa iväg, de skulle på restaurang, vi vovvar fick vara hemma med farmor och Åke, en VÄLDIG tur att vi har dem, de är så snälla och håller oss sällskap..


I dag var det dags för Hestraskogen, återigen med Lena och Flisa


Japp, detta börjar bra vill jag lova!!!


En härlig rumpinpackning, måste ju hålla bakdelen i form


KOLLA IN DENNA HÄRLIGHET!!!!!


GalenStella och FlaxandeDoris


Nu är hon färdiglärd Doris, gick i flera pölar..


De hade avverkat en hel del skog sen vi var där sist, det var som ett enda stort plockepinn, matte klagade på de höga benlyften


Flisa på väg över


 Doris kryper under


Jag spanar lite


Flisa har sin galnagodis blick


Har Flisa hittat en björnunge i skogen??


Nej, det var ju bara Dorran!!


Ja, vad tror ni hände när vi kom hem?? Ja, just det duschen för oss båda


En liten vilopaus under filten, mitt huvud blev inte riktigt rent...


Nu har det varit klippning av både klor och tovor, men det har allt varit en väldigt bra helg, det tycker både jag och Doris!!


Ha en fortsatt trevlig kväll!!!


ANNONS
Av Lotta - 14 augusti 2009 21:28

Ja så var det äntligen fredag, åhhh som vi har längtat efter denna helgen, första arbetsveckan efter semestern har verkat så lång.. Massor att göra har matte haft så det har t o m blivit en del övertid, tråkigt!!

Vi har firat mattes födelsdag, det var trevligt, Flisa var här så mycket bus blev det, vi tre hundar har hjälpts åt att gräva en stor grop i gräsmattan, bra present till matte, konstigt nog så blev hon inte så glad, otacksamma människa...


Lite promenader har det ju blivit, med bad...


Kom igen matte, jag vill bada


Now were talking


Hmmm så bråttom att jag glömde ta av mig halsbandet


Nu går vi till nästa badplats


Hann ta av mig halsbandet, detta är livet!!


Nä matte, jag ska inte jaga den, bara tittar lite...


Hem och busa med Dorran


Matte säger att hon växer som ogräs?!


I dag har Max o Moa kommit, deras sommarlov är snart slut, dags för de vanliga rutinerna igen...


Vi har kört husse till stan, han skulle ut och ta en (????) öl, vi andra är hemma och fredagsmyser, i morgon är det sovmorgon, så gott!!


Ha en mysig helg mina vänner!!ANNONS
Av Lotta - 10 augusti 2009 21:26

Jag har snott Stellas blogg idag, tycker faktiskt att det är MIN tur nu...


Ja, det är jag Doris alltså...


Tänkte ge min version för en gång skull


Första bilden på mig ( lånat från Pias blogg)


Se så liten och oskyldig jag var och om jag får säga det själv, fortfarande är... Jag blir 4 månader nu i veckan, så nu har jag varit här i Sjömarken mer än halva mitt liv, jag har det väl ganska hyggligt här, barnen är jättebra, matte och husse är väl så där och Stella, ja vad ska jag säga??? Nä då, hon är helt ok hon med, när hon är på gott humör, just nu tror hon ju att hon har valpar, snacka om koko... Jag är som sagt en väldigt skötsam valp, vissa saker har jag bestämt och så får det vara, bajsar det gör man INTE ute, usch för att få blött gräs i rumpan, nä då är parketten eller mattan bättre, vill jag busa klockan 5 på morgonen så vill jag, det hjälper inte att matte hotar att sälja mig på Blocket,vattenskålen ska vara stor och välfylld så att jag kan göra tassbad minst 5 gånger om dagen... Ja mina regler är väl inte orimliga på något vis eller??

Ni vet väl det att kärt barn har många namn?! Dorran, Dompan, grisen, kissemaja (????), lillfisen, Dorriga D ( efter Torstens Torrige T ) mattes bebis, ja jag kan hålla på hur länge som helst...

Sen har jag bestämt min sovplats, alldeles själv: 

Ja, det här är min plats, mattes kudde, allra helst ska jag ha nosen i mattes hår, då känner jag mig riktigt trygg..


I dag har vi börjat jobba, det är tydligen något jag inte får bestäma, tyvärr, vi hundar sover mest hela dagarna på jobbet, i dag tyckte matte synd om oss så vi fick varsinn grisknorr, väldans gott!!

När vi kom hem så dök Lena och Flisa upp, riktigt skoj, Flisa är ju lite av min idol


Stella hittade en vissen kvist och ville att jag skulle ta den, bah, jag vill ha riktiga pinnar jag...


Fina Flisa, innan klippning, kolla svansen, den krympte avsevärt sen..


Jippie!!!! Blir så glad när jag får busa!!!


Ja sen åkte stackars Flisa ner i källaren för en rejäl klippning, jag sätter då inte min tass där nere frivilligt, man vet aldrig vad som händer...

När hon var färdigplågad tog vi en promenad


Vi vill ha godis, vi vill ha godis, vi vill ha godis...


Nyklippt Flisa, inte mycket päls kvar, tur att det är varmt ute...


Nä nu ska vi sova, i morgon fyller en viss matte år, kanske kan bli något gott till fikat då kanske, en extra portion mat till en liten Doris sitter heller aldrig fel, vaddå, jag matgalen, nej då...


Ja, nu vet ni lite mer om mig,ska nog smyga mig in fler gånger och skriva lite här...


Sov gott vakna torrt :-)))                                       // Doris

Av Lotta - 9 augusti 2009 22:02

Vilken härlig helg vi haft, solen har värmt oss och vi har varit i Ttollhättan och grattat Emma som fyllde 17 år igår!!!


Mosters guldklimp har blivit stora tjejen, 17 år och världens goaste tjej!!


Doris kamoflerade sig på stenplattorna


Själv hjälpte jag givetvis Mia i köket!


Jag älskar verkligen kalas!


Anton underhöll innan tårtan!


Moa gillar oxå när det är lite festligt


Efter fikat, dags för bus!!


Emma tvärnitar, och nej, hon föll inte!


Doris gasade på för fullt


Ännu en rumpbild...


Japp, jag fick den!!


Fullt ös, medvetslös


Doris har dragkamp


Gos med mormor Kulan


Tror ni att jag njuter??


Vi hade så trevligt, det var två trötta vovvar som åkte hem till Borås..


Idag är ju sista dagen på vår ledighet, jäklar sicken fart det blev, gräset har klippts, bilar har tvättats, det har städats och tvättats, jag och Doris har fått våra öron och svansar klippta, Flisa och Lena kom hit så det blev lite bus i trädgården och pizza på altanen, barnen har åkte till Milou och Tova, allt ska tydligen gå tillbaka till de vanliga rutinerna i morgon :-((


I kväll har det kommit en rejäl åskskur, då sov både jag och Dorran, men efteråt, när det var så där härlig luft ute tog vi en promenad vid Ramnasjön och tittade på fåglarna, på en gräsmatta var det 6 små kaniner som busade, tur för matte att vi var kopplade annars hade vi nog blandat oss i den leken...


Nu ska vi snart gå och lägga oss, upp tidigt i morgon...


Sov så gott kompisar!!

Av Lotta - 6 augusti 2009 21:51

I dag har matte jobbat en stund, lite konstigt när man har semester, men hon är ju inte som andra hon... Sen har vi varit mestadels i trädgården, varmt och skönt, matte i skuggan och husse i solen..

Nu i kväll efter grillningen gick vi ut allihop


Doris på upptäcksfärd


Delikat mellanmål, kattskit i sanden


Äntligen, ett härligt dopp


Ser ni hur jag njuter


Jag frustar och pustar


Ny delikatess, dö fisk, mums va gott!!


Doris ville oxå bada


Kul med bollen


Hon ska då inte få min boll!!!


Loch Ness odjuret, nu på en strand nära dig....


Åh vad skoj vi hade och nu vet vi vad matte ska göra i morgon...

...Dammsuga, hela huset är fullt av sand, så gott tycker jag, men matte hon grinar illa...


Nu ska jag slagga


Sov sött!!

Av Lotta - 4 augusti 2009 21:38

I går tog vi det mest lugnt, ganska trötta efter vårt Skåneäventyr, på kvällen kom farmor och Åke hit, det grillades trots ganska dåligt väder...


Man behöver vila upp sig efter husvagnssemester


Även Doris var trött, eller ja, på gränsen till medvetslös....


I går hörde jag att det skulle åkas till Liseberg som idag, en riktig familjedag... Jag låg halva natten och gjorde upp planer och åkscheman, såg mig själv i Flumeriden medans Dorran fick åka runt i barnbåtarna, sen skulle vi alla åka Kållerado och bli härligt blöta, en riktig toppendag m a o!!!

Ack vad jag bedrog mig, hundar är INTE välkomna på Liseberg så vi fick snällt stanna hemma :-((  Farmor och Åke kom tack och lov hit och var med oss medans svikarfamiljen drog iväg på roligheter.. Vi har haft det jättebra, farmor har varit ute och gått med oss, en lite kortare promenad med Doris och en längre med mig, vi har varit i trädgården och busat, Doris har grävt upp halva gräsmattan och även gjort en rymning, men jag, jag har minsann skött mig, som vanligt...

Familjen kom hem till slut, de hade också haft det trevligt, men det struntar jag i....

Matte tog med mig och Doris till Björbo så vi fick både busa och träna lite...


Jag smyger mig fram


Dorran spanar


Vad håller ni på med där bak?


Stella sötnos


Blandade småhopp


Slipsen käckt på svaj


Doris blev lite blöt i det höga gräset


En liten godis skulle vara gott


Fina Doris


Vad vill du matte??


Svansen behöver klippas..


Jag hade lite bråttom hem, det är nämligen så att jag nedkommit med en valp, matte är lite elak så hon har tagit den ifrån mig, får väl se hur detta går...


Visst e den fin, min valp??


Nu ska vi se vårt favoritprogram, So you think you can dance, husse suckar lite, men han tjuvkikar allt han med...


Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Av Lotta - 2 augusti 2009 21:04

Nu är vi hemma efter vår husvagnshelg i Ängelholm, vi har haft det toppenbra!! Bra väder, mycket hundar och trevliga människor, kan det bli bättre??

På fredagskvällen kom husses kusin Martin och hans sambo Marielle och hälsade på, även Lena och Flisa kom, det är ju deras husvagn vi bott i, det blev en trevlig kväll med gott grillat kött och gott vin!!


Martin och Marielle, de bor i Lund, jättekul att få träffa dem!!!


Flisa i mattes säng, det blev lite rörigt med sängplatserna så vi hundar har haft rullande schema


På lördagen åkte vi inte med husse och tittade på fotboll, vi sov länge och sen var vi ute i det fina vädret, man lär ju alltid känna nytt folk när man är på camping, en hund som heter Majken tittade förbi, människorna började prata och det visade sig att det var en bloggare, här finns den bloggen och även bilder på Majken. Sen började vi vänta, vi skulle ju minsann få finbesök...


Äntligen så kom han, fine fine Eliott från Strövelstorp!!!


Ja, Pia och Håkan var ju oxå med förstås, en fika i solen blev det, Milou och Tova tittade förbi, många Lagottos blir det :-)


Kolla flinet, Eliott och Doris trivdes ihop


Milou kollar läget, han var mer intresserad av Flisa och mig än av valparna


Tova är inte dugg imponerad av söta valpar, men tuggbenen som Pia hade med var goda..


Moa och Eliott blev kompisar på direkten


Jag och Håkan är ju riktigt goa vänner, snacka om att han är bra på att gosa!!!


Tiden går fort när man har roligt, hoppas att vi ses snart igen!!!


I går kväll tog vi med mattarna ut i skogen, de gick lite vilse så det blev en låååång promenad, tur att Doris inte var med, hon var helt utslagen efter lekstunden med Eliott så hon fick stanna hemma, hon hade aldrig orkat med den turen och matte hade nog inte orkat bära henne, hon börjar bli tung lilla Dorran..


Idag har vi packat ihop oss, dags att åka hem, tråkigt nog, det possitiva var att vi fick med oss Max o Moa hem..

Vi tog vägen om Varberg, hjälpte Lena och Flisa att sätta upp förtältet, de ska semsestra vidare där..


Här är jag på Södra Näs camping i Varberg, man börjar bli berest minsann


Doris är med och trivs, gillar verkligen campinglivet


Moa säger hej då till Flisa


Nu är vi som sagt hemma, ganska gott ändå, vi har ju semester en vecka till, inga direkta planer, ta det lugnt och ta dagen som den kommer, inte helt fel!!!


Sov så gott!!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se