BlondinStella & TuffaDoris

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Psssst, kolla hit

Av Lotta - 10 augusti 2009 21:26

Jag har snott Stellas blogg idag, tycker faktiskt att det är MIN tur nu...


Ja, det är jag Doris alltså...


Tänkte ge min version för en gång skull


Första bilden på mig ( lånat från Pias blogg)


Se så liten och oskyldig jag var och om jag får säga det själv, fortfarande är... Jag blir 4 månader nu i veckan, så nu har jag varit här i Sjömarken mer än halva mitt liv, jag har det väl ganska hyggligt här, barnen är jättebra, matte och husse är väl så där och Stella, ja vad ska jag säga??? Nä då, hon är helt ok hon med, när hon är på gott humör, just nu tror hon ju att hon har valpar, snacka om koko... Jag är som sagt en väldigt skötsam valp, vissa saker har jag bestämt och så får det vara, bajsar det gör man INTE ute, usch för att få blött gräs i rumpan, nä då är parketten eller mattan bättre, vill jag busa klockan 5 på morgonen så vill jag, det hjälper inte att matte hotar att sälja mig på Blocket,vattenskålen ska vara stor och välfylld så att jag kan göra tassbad minst 5 gånger om dagen... Ja mina regler är väl inte orimliga på något vis eller??

Ni vet väl det att kärt barn har många namn?! Dorran, Dompan, grisen, kissemaja (????), lillfisen, Dorriga D ( efter Torstens Torrige T ) mattes bebis, ja jag kan hålla på hur länge som helst...

Sen har jag bestämt min sovplats, alldeles själv: 

Ja, det här är min plats, mattes kudde, allra helst ska jag ha nosen i mattes hår, då känner jag mig riktigt trygg..


I dag har vi börjat jobba, det är tydligen något jag inte får bestäma, tyvärr, vi hundar sover mest hela dagarna på jobbet, i dag tyckte matte synd om oss så vi fick varsinn grisknorr, väldans gott!!

När vi kom hem så dök Lena och Flisa upp, riktigt skoj, Flisa är ju lite av min idol


Stella hittade en vissen kvist och ville att jag skulle ta den, bah, jag vill ha riktiga pinnar jag...


Fina Flisa, innan klippning, kolla svansen, den krympte avsevärt sen..


Jippie!!!! Blir så glad när jag får busa!!!


Ja sen åkte stackars Flisa ner i källaren för en rejäl klippning, jag sätter då inte min tass där nere frivilligt, man vet aldrig vad som händer...

När hon var färdigplågad tog vi en promenad


Vi vill ha godis, vi vill ha godis, vi vill ha godis...


Nyklippt Flisa, inte mycket päls kvar, tur att det är varmt ute...


Nä nu ska vi sova, i morgon fyller en viss matte år, kanske kan bli något gott till fikat då kanske, en extra portion mat till en liten Doris sitter heller aldrig fel, vaddå, jag matgalen, nej då...


Ja, nu vet ni lite mer om mig,ska nog smyga mig in fler gånger och skriva lite här...


Sov gott vakna torrt :-)))                                       // Doris

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

10 augusti 2009 22:12

Men så duktig du är, kan skriva alldeles själv.
Det är då inte förmycket begärt att få bestämma vissa saker själv. Alldeles självklart tycker vi. Mattes säng verkar helt ok. Fortsätt att okupera den.
pussar

http://lagottoflickorna

 
kulan

kulan

10 augusti 2009 22:45

Nä men hej Dorran, har du tagit över bloggen idag, vad kul... Ja Stella kan behöva vila sig ibland.Hon har väl fullt upp med sina "valpar" och med dig oxå kan jag tro....
Du Doris.. glöm nu inte att påminna Stella om att matte fyller år imorgon så ni får väl yyylaa en liten sång på morgonen :-)

http://www.sykulan.se

 
Torsten

Torsten

10 augusti 2009 23:47

Tjenare Dorran...Torsten här!!! Fanken, va stor du blivit som kan ta över bliggen bara så där! Du gör helt rätt att skita inne, det gjorde jag också...ganska länge faktiskt...hehehe, du vet, dom måste hållas kort dom tvåbenta! Jag är ju rätt så förtjust i din syrra jag, det har du nog märkt....hon är den sötaste jag vet! (du är också söt, Doris)
Hälsa och säg GRATTIS till matte, hoppas hon får en bra dag i morgon, med många presenter o två snälla hundar!!!
Kramar till er alla!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Totti

Totti

11 augusti 2009 09:57

Fyra månader och redan skrivkunnig. Det var inte dåligt. Fast det där med att skita inne, det har du missförstått. det har jag bara gjort två gånger i hela mitt liv, första och andra dan i mitt nya hem, innan familjen fattade att jag ville ut. Nä, ut och långt bort från tomten ska man, in i något mörkt buskage där ingen ser.
Hälsa Stella och gratta matte i förskott från oss.

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

 
itqvinnan

itqvinnan

11 augusti 2009 11:13

Hejsan Doris!
Vad kul att du åxå bloggar puss på nosen.
Skickar många grattis till din och Stellas matte.

Kramisar Itqvinnan

http://itqvinnan.bloggagratis.se

 
Bella & Smilla

Bella & Smilla

11 augusti 2009 11:14

Grattis matte Lotta här firar vi också födelsedagar i flera dagar i augusti. Doris hälsa din matte att det är viktigt med tassbad i vattenskålen så man får in den rätta vattenhundskänslan. Det går bra med vattenträning i toalettstolen också men akta så du inte halkar i det gjorde jag en gång hälsar Smilla.

http://teamlagotto.blogg.se

 
Laurence

Laurence

11 augusti 2009 23:02

du är en riktig lagotto du Doris. grattis matte. hoppas ni får något gott.

http://saphira

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

11 augusti 2009 23:33

HURRA HURRA för världens bästa matte idag
pussar

http://lagottoflickorna

 
Ludde

Ludde

12 augusti 2009 00:11

Hej Doris! Du är duktig du som kan blogga redan. Stella kan behöva lite hjälp ibland, för det blir sena kvällar ibland. Som nu, men det gör inget för nu kan jag säga GRATTIS till din matte på födelsedagen! Ni får pussa jättestort på henne när hon vaknar. Kramis, Ludde

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Nettis

Nettis

12 augusti 2009 17:35

Först måste jag ju säga grattis till matte :) ! Även om det råkar bli en dag för sent ;) .
Hoppas att det blev lite kalas, så ni fick smaka på tårta ;) !

Ja Stella tycker nog att det är ok att du lånar bloggen emellanåt ;) ,
Vilken bedårande söt bebis du var, OCH är ;) . För lite gosebebis är du väl fortfarande Doris ;) .
Va mysigt du sover på mattes kudde :) !
Kramar till er alla!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

12 augusti 2009 20:52

Vad skoj att du äntligen fick komma till tals!
Det borde du få göra oftare.
Men du, skita det gör man ute.
Helst långt in i buskar eller under granar.

http://http:/skogsraets.se/siggesvamphund.html

 
ville

ville

13 augusti 2009 09:22

Hej på dig Doris. Hälsa matte grattis på födelsedagen så här i efterhand.
Sen vill jag att du hälsar Stella att hon är min favorit och att jag har bestämt mig för att inte Charmas av dig(fast det är svårt)
Men du Doris...bajsa inne är väl ingen bra idé??
Nospussar

http://marno.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

13 augusti 2009 09:23

Gulliga Doris! Å, va kul att du också fick blogga lite! =)
Jaså, du har egna regler du! Ja, varför inte?? Klart du måste få bestämma lite du med!
Hoppas att matte hade en fin födelsedag!
Kramisar!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snokas

13 augusti 2009 18:14

hej alla skönheter, stora o små , lurviga o släta, nu är matte o husse tillbaka så vi kan kolla in hos er, ni verkar ha haft det mysigt o kul! klart lill-dorran vill ge sin version av verkligheten men den verkar ju stämma rätt bra överens med stellas.
slafspussar till er allihopa!

 
Nettis

Nettis

14 augusti 2009 19:06

Tittar in och önskar er en riktigt trevlig fredagkväll :) !
Kramar!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 15 mars 2014 14:58


Eller ja, i vår vanliga skog men det låter ju inte så spännande      Det var länge sedan vi fick leta tryffel så det var extra roligt. Matte har köpt tryffel från Gotland, hon brukar ta med 4 små bitar ut, de ligger i små filterpåsar, hon binder ...

Av Lotta - 11 februari 2014 19:01

Ja matten är hopplös, när det blir för mycket med jobb och renovering så glömmer hon bloggen :-( men vi ska väl vara glada att hon inte glömmer oss....Sen sist har Dorran varit krasslig, matten har varit krasslig, det har jobbats mycket, det har reno...

Av Lotta - 17 januari 2014 22:03

Fredagar brukar vara bra dagar, matte försöker se till att vi slutar tidigt, så var inte fallet idag! Hon jobbade och jobbade.... Till slut märkte vi att hon började bli klar, äntligen dags för hemgång, eller INTE! Hon började plocka av ett skrivbord...

Av Lotta - 12 januari 2014 21:05

...... Med nytt kök?Det är inte mycket som är roligt tycker vi fyrbenta, det skruvas, hamras, borras och framför allt väsnas mest hela tiden. Just det, glömde att det svärs något väldigt oxå... Doris trivs inte alls, blir alldeles paralyserad oc...

Av Lotta - 5 januari 2014 00:33

Ja vi har inte börjat det nya året med raketfart direkt...Grått o trist ute och renovering inne, ja ja det blir nog bra, en vacker dag är köket färdigt och snart våras det för våren :-)Vi slöar vidare så länge Ha en riktigt trevlig Tre...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se