BlondinStella & TuffaDoris

Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Jag har faktiskt oxå behov!!

Av Lotta - 13 juni 2009 23:09

Nu händer det mycket vill jag lova!!


I går eftermiddag låg jag och Doris och vilade lite när det ringde på dörren


Det var Primo som kom och hälsade på !!


Ja Tessan och Kicki var ju också med,men jag hade bara ögon för Primo, helt plötsligt började min svans leva sitt eget liv, den bara la sig åt sidan och jag fick en oemotståndlig lust att bjuda med mig Primo upp till sovrummet!

Matte och Tessan var dock inte lika pigga på den idén så vi fick stå på varsinn sida gallret


En liten puss  fixade vi dock till!


Farmor fick komma och hämta mig och där tillbringade jag kvällen ( tack så mycket farmor och Åke) Lena och Flisa kom och hämtade mig, jag skulle tydligen sova hos dem, då tjurade jag till så det slutade med att Flisa fick sova hos farmor och jag hos Lena.

Matte kom och hämtade mig i morse, dags för spårkurs!


Lite förberedelser, se vem som är mitt i smeten, just det, Doris!


Kursledare Kicki med assistent TessanDoris tultade runt för sig själv


Det är det här man gör på kurs, fikar!!


Nu ska vi ut och spåra


Hej o hå, det här var ju riktigt kul!


Här ligger det ju godis


Doris fattade det här med godisletning direkt


Liten valp blir lätt trött, Doris sover gott i mattes famn


Sen fick jag åka med Lena hem igen, men nu har matte varit och hämtat mig. Redan i farstun åkte förnedringsbyxorna på och när vi kom in så väntade den här snyggingen på mig


Förstår ni att Primo är svår att motstå??


Helt plötsligt kändes det som jag hade värsta spetsunderkläderna på mig, supersexiga Stella satte genast igång att förföra stackars oskyldiga Primo, återigen blev vi placerade i varsitt rum så nu sitter jag här i tvrummet och ylar och skäller högljutt, det här kommer att bli en VÄLDIGT jobbig natt!!


Sov gott ni som kan!

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

14 juni 2009 00:00

Så härligt ni har haft det. Synd att ni inte fick lite tid på tu vovve tass. Tänk så roligt det hade blivit för matte.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Ludde

Ludde

14 juni 2009 00:03

Att dom inte förstår att du och Primo behöver träffas lite privat. Hoppas ni kan ha lite kul i alla fall. et är ju inte varje dag det kommer så stiliga herrar på besök... Kramar och pussar till er båda och till Dorran. Du kan pussa lite extra på Tessan också från mig.

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Torsten

Torsten

14 juni 2009 00:12

Jag är lite avis jag...Hade kunnat göra vad som helst för att få vara med!!!
Puss på er!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
kulan

kulan

14 juni 2009 01:17

Ja du Stella... livet är inte alltid rättvist. Här får du så fint herrbesök och så får ni inte träffas ack ack ack...
Men jag tror att ni har haft jättekul idag i allafall och hoppas nu att det blir sol imorgon.
Pussa på "Dorran" från mig och passa på att ge Primo en puss oxå
Kulan

http://www.sykulan.se

 
Sigge

Sigge

14 juni 2009 08:29

Men det där borde du anmäla till hundombudsmannen!
Snyggt karlbesök så ska ni inte få umgås som ni vill!
Hoppas du förde ordentligt liv hela natten!

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Ceasre

Ceasre

14 juni 2009 21:25

Stella du får komma till mig ! Jag är världens snyggaste lagotto. Primo är ju grå och jag är vit (ibland). Vi Stövelstorpare är kanske lite galna .... men goa
Cesare

http://www.lagottocesare,bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoki

15 juni 2009 10:24

ååå lilla doris tultan så go!!
men så diaboliskt taskigt o sära på dig o primoskorpan va!! men äkta kärlek kan inte ett par kompostgaller hindra!
slafspussar

 
Nettis

Nettis

15 juni 2009 18:44

Åååh vilken trött liten Doris som sover inlindad i handduken ;) . Och va duktig du är Stella :) !
Kram på er båda!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 15 mars 2014 14:58


Eller ja, i vår vanliga skog men det låter ju inte så spännande      Det var länge sedan vi fick leta tryffel så det var extra roligt. Matte har köpt tryffel från Gotland, hon brukar ta med 4 små bitar ut, de ligger i små filterpåsar, hon binder ...

Av Lotta - 11 februari 2014 19:01

Ja matten är hopplös, när det blir för mycket med jobb och renovering så glömmer hon bloggen :-( men vi ska väl vara glada att hon inte glömmer oss....Sen sist har Dorran varit krasslig, matten har varit krasslig, det har jobbats mycket, det har reno...

Av Lotta - 17 januari 2014 22:03

Fredagar brukar vara bra dagar, matte försöker se till att vi slutar tidigt, så var inte fallet idag! Hon jobbade och jobbade.... Till slut märkte vi att hon började bli klar, äntligen dags för hemgång, eller INTE! Hon började plocka av ett skrivbord...

Av Lotta - 12 januari 2014 21:05

...... Med nytt kök?Det är inte mycket som är roligt tycker vi fyrbenta, det skruvas, hamras, borras och framför allt väsnas mest hela tiden. Just det, glömde att det svärs något väldigt oxå... Doris trivs inte alls, blir alldeles paralyserad oc...

Av Lotta - 5 januari 2014 00:33

Ja vi har inte börjat det nya året med raketfart direkt...Grått o trist ute och renovering inne, ja ja det blir nog bra, en vacker dag är köket färdigt och snart våras det för våren :-)Vi slöar vidare så länge Ha en riktigt trevlig Tre...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se