BlondinStella & TuffaDoris

Direktlänk till inlägg 1 juni 2009

Förnedringsbrallor!!!

Av Lotta - 1 juni 2009 21:20

Det blir en ganska fattig blogg idag, matte har varit och köpt sig en ny dator så hon har inte riktigt tid med bloggandet..


Igår kväll hände det, det jag har bävat för, matte tog fram förnedringsbyxorna, en svart trosa som jag ska ha på nätterna nu när jag löper, det finns inget jag avskyr så mycket som denna byxa, jag blir alldeles paralyserad, sen tar jag sats och rusar upp och lägger mig, jag vill inte att någon ska se mig med byxor på.. Än så länge har matte inte lyckats ta kort på eländet men det kommer säkert, allt för att förnedra mig så mycket som möjligt...


Det har varit väldigt varmt idag, man ska absolut inte klaga, men en liten önskan om semester kan man väl få ha?!

Efter jobbet tog matte ner mig till båtplatsen så jag fick svalka av mig lite


Jag simmar åt ena hållet


Jag simmar åt andra hållet


Dags att gå upp..


Eftersom båtplatsen är nära vägen så fick jag inte vara lös utan matte satte ihop långlinan med kopplet, jättesmart, eller inte, kopplet var ju dyblött och alldeles grusigt när jag väl kom upp, ja ja hon får skylla sig själv..


När vi kom hem väntade faktiskt en överraskning, matte hade köpt ett ben till mig, min absoluta favoritsort, kan det vara det dåliga samvetet kanske..


MUMS!!


Du är nästan förlåten matte


När man inte orkar mer så kan man använda det som huvudkudde..


När matte åkte för att införskaffa sin nya dator så var jag med husse ute i trädgården och sen kom matte hem och myste på gräsmattan med mig. farmor och Åke dök också upp för en fika på altanen, alltid lika trevligt!


Nej nu ska den här datorn tömmas, allt ska läggas in i den nya, håll tummarna för att allt funkar


Sov så gott!

 
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

1 juni 2009 22:01

Du är säkert alldeles bedårande med byxor på, bara inte din matte glömmer att ta av dom när du ska ut. Det har hänt våran mamsing för länge länge sedan. Hoppas den nya datorn fungerar.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Torsten

Torsten

1 juni 2009 22:37

Tycker du ska säga till din matte på skarpen...inga kort med byxor på!!! Fast jag tror att du är söt i dom också....
Hoppas allt går bra med den nya datorn....jag vet ju bara hur min matte kan låta när hon försöker sej på detta med modern teknik....Håll för öronen om det börjar osa bränt ...!
Sov så gott, Stella söting!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Nettis

Nettis

1 juni 2009 23:03

Oj oj oj, stackars lilla dig... Behöva gå i förnedringsbyxor... Men vet du Stella, jag tror att du är jätte snygg i dom! Och dessutom är det senaste mode, efter vad jag har hört ;) ;) !!!
Och vilket härligt ben du fick :) :) !!!

Jag måste fråga matte lite om rasen :) . Är rasen en typisk vattenhund?! Dom verkar ju älska att simma och bada :) :) !!!

Ha nu en härlig kväll båda två!
Kram!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggagratis.se

 
Ludde

Ludde

1 juni 2009 23:37

Ser skönt ut med simtur i värmen. Jag fick ett sånt ben för några veckor sedan, men jag tuggar och tuggar fortfarande fast det inte finns något gottigt kvar i. Hoppas jag får ett nytt snart... Håller alla fyra tassarna för att datorn ska bära sig snällt åt!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Cesare

Cesare

2 juni 2009 00:34

Stella ! Tror att samma lagar gäller för vovvar som människor ? Inga förnedrings bilder! Tat lugnt med matte.. vet hur uppe i varv de blir på ny dator.. kommer att bli bra
Natti
Cesare

http://www.lagottocesare,bloggagratis.se

 
Ressu

Ressu

2 juni 2009 07:57

Visst är det härligt att få bada när det är så varmt som det varit. Jag verkligen älskar det! Kolla in bilderna på min hemsida från igår får du se!
Och du - det här med brallor ..... tänk positivt! Det betyder ju att du kan röra dig fritt, kanske ligga i soffan och i sängen och slipper bli hänvisad till någon tvättbar matta på golvet. Och så är det bara en kortare period.
Ha det gott!

http://www.ressu.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

2 juni 2009 08:27

näää, inga förnedringsbilder på lilla fina gull Stella. .men stella, tänk på att de flesta flickor har sådana...det visar bara att man e Quinna;)tack ännu en gång för de underbara handdukarna:D

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

2 juni 2009 08:32

Hm, tur att jag är kille och slipper såna där brallor!
Här vräker regnet ner nu.
Alltså blir det massor med trevliga spagropar framöver

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoki ickebadarna

2 juni 2009 10:46

vikket gottigt ben!!
uj uj förnedringsbyxa lät inte kul! fast vi tror vi skulle gilla dig extra mkt nu förstås...du är säkert stilig o elegant i din byxa!
puss o buff

 
Lillan och Zelda

Lillan och Zelda

2 juni 2009 13:03

Hittade hit av en slump. Men skrattade gått åt "förnedringsbrallorna"=)HAHAHA.... Tur man slipper ha såna, stackars dig=)
P.S Kommer att fortsätta kika in och läsa om dina äventyr!

http://zelda.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 15 mars 2014 14:58


Eller ja, i vår vanliga skog men det låter ju inte så spännande      Det var länge sedan vi fick leta tryffel så det var extra roligt. Matte har köpt tryffel från Gotland, hon brukar ta med 4 små bitar ut, de ligger i små filterpåsar, hon binder ...

Av Lotta - 11 februari 2014 19:01

Ja matten är hopplös, när det blir för mycket med jobb och renovering så glömmer hon bloggen :-( men vi ska väl vara glada att hon inte glömmer oss....Sen sist har Dorran varit krasslig, matten har varit krasslig, det har jobbats mycket, det har reno...

Av Lotta - 17 januari 2014 22:03

Fredagar brukar vara bra dagar, matte försöker se till att vi slutar tidigt, så var inte fallet idag! Hon jobbade och jobbade.... Till slut märkte vi att hon började bli klar, äntligen dags för hemgång, eller INTE! Hon började plocka av ett skrivbord...

Av Lotta - 12 januari 2014 21:05

...... Med nytt kök?Det är inte mycket som är roligt tycker vi fyrbenta, det skruvas, hamras, borras och framför allt väsnas mest hela tiden. Just det, glömde att det svärs något väldigt oxå... Doris trivs inte alls, blir alldeles paralyserad oc...

Av Lotta - 5 januari 2014 00:33

Ja vi har inte börjat det nya året med raketfart direkt...Grått o trist ute och renovering inne, ja ja det blir nog bra, en vacker dag är köket färdigt och snart våras det för våren :-)Vi slöar vidare så länge Ha en riktigt trevlig Tre...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards