BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under maj 2009

Av Lotta - 9 maj 2009 22:21

Får väl börja med fredagskvällen, Husse och matte var ju ute på varsitt håll, farmor och Åke var här hemma med mig och barnen. Vi hade jättetrevligt, det åts pizza och chips, tittades på tv och mystes


Jag och Åke myser i soffan


Lite fredagstrött...


Matte kom hem först och husse dök upp väldigt sent så vi sov länge idag, i alla fall jag och husse.


Det händer inget kul i dag heller va??


Matte gjorde i ordning en påse med hundgodis och gav sig av, jag höll på att bryta ihop, vem skulle få godiset??? Efter en stund kom hon hem och hämtade mig och Moa, vi tog bilen ner till sjön, där hade matte lagt ut ett par små spår åt mig, jättekul!!! Det enda som blev lite tokigt var att det började dyka upp en jäkla massa cyklister, det visade sig att det var cykelfest, precis där matte hade lagt spåren så var det nog närmare 70 pers som festade, de var inte där när matte la spåren så hon blev lite förvånad, vi gjorde det bästa av situationen, jag hittade alla 3 spåren, jätteduktig var jag, men på det mellersta hittade jag inget godis, undra om någon av cyklisterna hade mumsat i sig det??


Äntligen ute!!!


Här hittar jag godiset, duktig är jag!


Åh vad skönt att komma hemifrån


Ja en stund ute och med lite huvudarbete gjorde gott. Det har i övrigt varit en väldigt seg dag, husse är jättetrött, matte är oxå trött och stackars Moa har ont i halsen och feber nu i kväll. Lite go mat och Robinson på tv har vi dock klarat av


Sitter i husses knä en stund


Vill så gärna ha godisbitarna, men jag har glömt hur man gör..


Snälla hjälp mig!!


Ingen hjälp fick jag...


Men lite kill på magen blev det..


Nu ska vi snart gå och lägga oss, hoppas att folket här är lite piggare i morgon


Sov så gott mina goa vänner!

ANNONS
Av Lotta - 8 maj 2009 16:08

I dag är varken jag eller matte speciellt ledsna över min sjukskrivning, det spöregnar och blåser ute, hua mig...


Jag har återfått mina valpryck, det började i natt, då fick jag för mig att husse skulle busa med mig, men han ville inte det, konstigt, klockan var ju bara 00.30 och jag ville bli jagad, han mumlade något om att sova... När vi kom till jobbet i morse blev jag överlycklig, vi har en ganska lång korridor, perfekt att spinna loss i, jäklar vad jag sprang innan matte fick stopp på mig, Bo-Lennart skrattade så han inte fick luft, roligt var det...

Sen hamnade jag och matte mitt i ett slagsmål idag!! Området som vi jobbar i kanske inte är det bästa, mycket konstigt folk bor det där, vi trodde nog att vi varit med om det mesta, men inte då... Det kom en kvinna gåendes från ett håll, det kom en kvinna på cykel från ett annat, hon som gick, rusade fram och sparkade ikull cykeln för den andra, jösses sicket liv det blev, sparkar, slag, blod, svordommar och en utslagen tand, det var några gubbar med som plockade isär dem, matte letade efter sin haka som hon tappade i förvåningen och sen gick vi vidare, ja vad säger man???


När vi kom hem från jobbet hade Max och Moa kommit, gud så glad jag blev!!!!


Äntligen får man den uppmärksamhet man förtjänar!!


Jag blev alldeles sprallig och busig


Moa busar så gärna med mig


Här har hon gömt min Gustav bakom ryggen


Men jag tog tillbaka den!!


Sen sprang jag ut till Max och busade lite till!


Jag är så där fredagsglad!!


Husse kommer inte hem i eftermiddag, han ska ut med de andra glasmästarna och roa sig ikväll, om en stund försvinner matte, hon ska ut och roa sig med sitt jobb... Farmor och Åke kommer hit och tar hand om mig och barnen, det blir nog bra, mycket gos brukar det ju bli med dem!


Det blir nog ingen mer blogg idag, matte tror att hon blir sen plus att hon kanske inte är kapabel att hjälpa mig, ja detta kan bli spännande...


Ha en underbar fredagskväll!!

ANNONS
Av Lotta - 7 maj 2009 21:17

Hela livet är tråkigt, jag vill springa lös i skogen, men icke... Till helgen kanske, kanske jag kan få mig en kort koppelpromenad säger matte och husse är om möjligt ännu hårdare....

När jag och matte var ute på min gräsmattekissning förut så hade vi besök i trädgården

Konstig form på ryggen!


Jag ville så gärna busa, jag menar, efter 1 vecka utan kompisar så duger t o m en ilsken katt, men varken matte eller katten tyckte det var en bra idé

Jag har deppat mest hela tiden och sen så har jag naturligtvis busat med husse

En liten försiktig dragkamp


Husse säger att jag ser galen ut i ögonen?!


Samarbetsövning, husse håller benet, jag tuggar!


Max och Moa har varit här med sin packning så i morgon kommer de, då kanske det äntligen kan bli lite lattjo här hemma, lite sur på dem blev jag, de kunde väl ha smugglat med sig Milou när de åkte hit, men vem vet, Milou kanske har glömt mig nu när vi inte har träffats på länge, nej hua hemska tanke, så får det inte vara!


Jag avslutar med en flim, min och husses favoritsysselsättning, så här har vi hållt på sen jag var valp, måste säga att vi har kul hela tiden, ingen av oss far illa (husse får kanske något litet tjuvnyp) och jag slutar direkt när jag blir tillsagd..


Sov så gott mina vänner!Av Lotta - 6 maj 2009 22:02

Ja, ännu en dag där det inte hänt för mycket


Efter jobbet så planterade jag och matte lite blommor


Jag försökte hypnotisera husse för att få hans knäckemacka, en liten bit fick jag faktiskt!!


Jag har gosat med matte


Jag håller fast henne så att hon inte går någonstans!


Jag har hjälpt husse i badrummet, nu är det snart klart!


Nu ikväll har jag och matte varit hos Tobbe, killen som matte är kontaktperson åt, jag är ju lite rädd för honom, vill inte gärna att han ska klappa mig, men idag hade Tobbe popcorn som jag fick smaka, MUMS!! Jag åt ur handen på honom, men klappa mig fick han inte!!


Nu ska jag busa lite med husse!


Sov så gott!!

Av Lotta - 5 maj 2009 21:11

 Börjar med att säga grattis till världens bästa morfar som fyller år i dag, HURRA, HURRA, HURRA!!!


Ja det är ju inte mycket som händer i vårt liv just nu.... Matte har mått lite halvtaskigt i dag med, men jobba var hon tvungen till, det är mycket nu :-) När vi kom hem från jobbet gick vi faktiskt och la oss en stund, så gjorde även husse när han dök upp, han mår inte heller bra... Till slut så piggnade de till, matte slängde ut mig och husse i trädgården, där har husse sått gräs och jag har minsann grävt 4 nya gropar!!! Tror ni att jag flinar när han går runt och sår, tror han verkligen att vi kan ha en fin gräsmatta???? Nä nä, inte med en (snart 2) Lagottos i huset... När vi kom in igen hade matte städat, så gott att slippa vara inne då, nu är här fint, vi ska mysa lite.

Inte ett enda kort är taget är idag så vi kör valpbilder på mig i stället, måste passa på lite innan Doris kommer och alla glömmer hur söt jag faktiskt var!


Första mötet med husse o matte, jag är nästan 7 veckor!


28 december 2007, jag är precis 8 veckor och har blivit hämtad hos uppfödaren!


I 5 minuter har jag varit i mitt nya hem, lite (mycket) skraj var jag!


Sovit första natten i nya hemmet, börjar tuffa till mig, kan ju säga att den mattan finns inte längre, den blev min favorit kissmatta...


Så söt, slå det om du kan Doris!!!


Så här såg jag ut första gången jag träffade mormor o morfar, ni fattar varför de dyrkar mig va???


Jag och mormor Maij!


Sov gott mina vänner!!!

Av Lotta - 4 maj 2009 22:56

Tråkig arbetsdag idag, matte åkte på något hundfritt möte så jag och Danne fick klara oss själva och nör matte är borta gör Stella  som hon vill!! De som råkade komma upp på kontoret fick sig en rejäl utskällning, sånt vågar jag inte göra när matte är där så det gäller att passa på när hon är borta.

En liten stund efter vi kommit hem från jobbet så härde vi en konstig knackning, på altanen stog det en gubbe, inte vilken gubbe som helst, MIN MORFAR!!!! Jösses så glad jag blev!


Min morfar (som fyller år i morgon) på min altan


När husse sen kom hem så var lyckan total!!


Det visade sig att människorna skulle till Borås Arena, dags för en viktig Elfsborgsmatch!! Jag fick vara hos Flisa, där farmor och Åke var så snälla och höll oss sällskap! En väldigt trevlig kväll har vi haft, även vi har sett matchen, sen så har vi gosat en massa, tiggt en del och kanske kanske har vi busat lite oxå....

Jag, Flisa och världens bästa farmor!Flisa var stundvis väldigt inne i matchen


Jag höll koll på gatan i stället


Flisa vilar på sin filt


Du Åke, nu när matchen är lite spännande vill jag nog sitta hos dig en stund?!


Vi har det allt gott här inne i värmen, de som sitter på Arenan fryser nog nu....


Ja varmt, gott och trevligt, vad mer kan man önska??? Att jag och Åke hejjade fram Elfsborg till 2 - 0 seger gjorde inte saken sämre precis!!!!

Nu har jag blivit hämtad, snabbloggat har vi gjort, matte mår inte så bra så det är nog läggdags nu...


Sov så gott!

Av Lotta - 3 maj 2009 20:21Är väl lika bra att inta ryggläge direkt, här händer det väl inget idag heller?!


Matte överraskade mig, sa att vi skulle på utflykt, ÄNTLIGEN, jag trodde ju att vi skulle till Tito i Luleå och Torsten i Piteå, de ville ju ha besök av mig! Matte förklarade att det var lite för långt att åka för en dagsutflykt, men roligt skulle vi få i vilket fall...


Åhhh Kulan, jag har saknat dig!!!


Anton, dig har jag oxå saknat!!


Poserar snyggt med ryggen mot golfbanan


Stella hängläpp sitter fint, längtar tills hon får springa lös och bada...


Ja vi började vår turné på "mormors restaurang", morfar och Anton var där, de skulle ut och spela golf, jag fick ju inte gå med dem p g a min sjukskrivning så jag och matte drog till Trollhättan, där åkte vi till mattes gamla jobb, gruppbostaden där mattes kompis Åsa jobbar kvar, satt och pratade om ditten och datten innan vi åkte och köpte fika för att sedan ta nästa stopp, hos mattes mormor Maij!!


Du mormor Maij, den bullen ser väldigt god ut, kan man få en bit kanske??


Du är för go du, vaniljbullar är det godaste som finns!!


Vi hann även med att titta in till världens bästa Mia och Christer en stund


Mias körsbärsträd i full blom, så vackert!!


Jag och Mia, oxå vackra!!


Nu började jag bli trött och matte började bli hungrig så vi åkte tillbaka till mormor


Äntligen får man gå med på restaurang, en oxfilé tack!


Nänä ingen oxfilé, en kram från mormor duger (nästan) lika gott!!


Nu är vi hemma igen, jag är ganska trött, det har varit en bra dag, i morgon är det jobb igen, matte har sagt att det ska bli kul i morgon kväll, vi får väl se...


Sov sött!!!

Av Lotta - 2 maj 2009 22:04

Jag börjar bli ordentligt uttråkad! Vi sov länge i dag med och efter frukost kom farmor och Åke över, kaffe och glass på altanen, så trevligt, jag var överlycklig! Efter detta så hände det tyvärr inte mycket... Matte gör så gott hon kan, hon åkte i väg en sväng, kom tillbaka med godis och leksak till mig


Lite godisletning


Mitt lördagsgodis


Tack matte, du är ganska schysst du...


Jag tog med benet ut på gräsmattan, där låg jag och njöt, lääänge


Den här hade matte också med sig, lånad av Flisa, Tack så mycket!


Ja, mycket mer har inte hänt, det har grillats, men det var ju inget för mig, nu hoppas jag innerligt att morgondagen blir bättre, ingen som vill ha en rastlös Lagotto med tillhörande uttråkad matte på besök??


Sov så gott!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se