BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under maj 2009

Av Lotta - 16 maj 2009 21:36

Vi bloggade inte igår, första gången sen vi startade bloggen som vi hoppade över en hel dag. Matte jobbade i går kväll och husse är inget vidare på att ta kort, han är nog inget vidare på att blogga heller...


Vakande tidigt av väckarklockan, inget roligt alls på en lördag, matte skulle iväg och jobba igen och jag fick inte följa med så jag och husse trynade vidare en stund. Efter frukost skulle husse oxå iväg och jobba, har alla människor blivit tokiga, i vår familj jobbar vi inte lördagar!!! Jag fick följa med husse till firman, där ville jag verkligen inte vara, jag pep, skällde, grät och ylade.... Lyckan var stor när matte till slut kom och hämtade mig, så fort har jag då aldrig tagit plats i bilen förut.


Matte hade köpt godis till mig, på påsen stog det hunddrömmar


Det här var det som fanns i påsen, ugnstorkad lever, så gott!!!!


Lena och Flisa kom och hämtade oss, utflyktsdags!


Ett gäng Lagottos i diket, jag är den med rött halsband, gissa vem som blev skitigast???


Den här killen var en jäkel på att simma, han simmade utan uppehåll i säkert en halvtimma, imponerande!


Hera som hoppas få lite grillad korv


En jättesöt liten tjej som heter Wilma


Milou med nosen i backen


Enzo 4 1/2 månad, vi har samma pappa


Tova och Milous syster Freja, de är väldigt lika, syskonen Mathoakas


Tre snygga brudar, Flisa, Hera och Wilma


Zelda stod och väntade på sin matte


Zeldas syster Svea, hon bor ju precis som jag i Sjömarken


Jag och en riktigt stor grabb, kommer inte ihåg namnet


Milou på simtur


Enzo igen, enligt matte och husse så är vi väldigt lika.. Kul hade vi i alla fall



Det var en väldigt trevlig Lagottoträff, 11 vovvar, promenad, korvgrillning och en massa bad, jag trivdes som fisken i vattnet, Jag och Enzo busade mycket, jag var som en valp på nytt :-)


Så här gott sov vi på vägen hem, Flisas rumpa är en utmärkt huvudkudde!


Nu ikväll har jag fått vara hos Lena och Flisa i stan, matte och husse har varit på restaurang, sista chansen på ett tag  innan Doris kommer.. Nu har vi kommit hem till slut, känns som jag varit borta hela dagen..


Vi har precis kollat på Malena i melodifestivalen, vet faktiskt inte om jag orkar vara vaken för att hålla tassarna, men jag kan drömma om vinst för Sverige i alla fall! Matte håller nog en tumme för Sverige och en tumme för Norge, vet inte hur många gånger hon spelat det Norska bidraget, hon kör det alltid via Youtube, för hon vill se.... Pratar något om söt som socker... Jag fattar ingentig....


Sov så gott vänner!

ANNONS
Av Lotta - 14 maj 2009 21:38

Jag tror knappt att det är sant.. Vilken dag jag har haft!!!

Efter jobbet åkte vi till firman och hälsade på Flisa


Jag åt upp både hennes mat och tuggben, gratis är gott!!!


Sen svängde matte av för tidigt på vägen hem, vi åkte ner till planen vid sjön, där fick jag lufsa runt, LÖS!!! Åhhh vad härligt!!


Börjar lite försiktigt


Ökade en del...


Bara njuter av livet. solen sken, dagen till ära!


Var ganska nöjd när vi kom hem, det har städats och packats och sen har husse stekt sin goa pannkakor och vet ni vad??? Jag fick smaka, massor!!!


MUMS!!


Där trodde jag att en underbar dag gick mot sitt slut, men så fel jag hade! Jag fick åka med till Lundaskog med barnens grejer, Lundaskog = Milou!!


Kom igen så springer vi!!!


Kungen av Lundaskog!!


Han är en gentleman, följer mig till bilen


Det blev inga bra "actionkort", men jag kan lova att vi hade kul, Tova fick vara inne, hon hördes ut, men jag brydde mig inte, hade bara ögon för Milou..


Här kollar Milou och Tova efter oss när vi åker hem!


Tror ni att detta har varit världens bästa dag eller?! Helt underbart! Nu ska jag sova som en stock, läääänge, vi har sovmorgon i morgon!


Sov så gott mina goa vänner!

ANNONS
Av Lotta - 13 maj 2009 22:26

Husse kom och hämtade mig idag, jag fick åka med i lastbilen igen! Snabbt hem och laga mat och sen tog vi lastbilen  till husses mormor, hennes gamla kyl och frys skulle bäras ut och köras till tippen, jag och Moa åkte med för att kontrollera att allt gick rätt till!

Kvällen har jag sedan ägnat åt att vänta på matte och till slut så kom hon, det hade varit styrelsemöte på hennes jobb och det är ju alltid en seg historia. Nu har hon kommit hem, lagom mör. Vi ska strax gå och lägga oss, hoppas att jag inte väcker henne för tidigt i morgon!


Sov så gott mina vänner

Av Lotta - 13 maj 2009 07:36

....så är jag oerhört pigg!!! Vaknade lite tidigare än vanligt, ville gosa med matte så jag hoppade upp hos henne i sängen, drog till henne med tassen i ansiktet och kunde faktiskt inte förstå varför hon blev sur... Lite gos blev det innan det var dags att gå upp.


Efter veterinärbesöket fick jag en fin present av matte ett gosedjur, tror att det kan vara en rymdåsna, jag blev väldigt glad och jag har inte släppt den sen jag fick den,


Precis hemkomna igår, lite dimmig i ögonen, men jag måste hålla i åsnan..


Inne i soffan, dimmig i ögonen och åsnan är huvudkudde


Ute i friska luften, fortfarande groggy, åsnan håller mig sällskap


Jag och åsnan (inte matte) väntar på husse, orkar inte riktigt ta mig upp på armstödet


Nu på morgonen, ögonen är pigga och hela jag är pigg!!


Nu ska vi snart åka och jobba, undrar om åsnan får följa med???

Av Lotta - 12 maj 2009 20:01

Ja, då har matte släpat med mig till veterinären igen.... Gick hyfsat, börjar vänja mig nu, jag gillar inte undersökningsbordet så jag fick vara kvar på golvet och se, då var det inte så farligt. Jag fick en lugnande spruta och så var det dags för röntgen, matte var jättenervös!!!

Plåtarna såg bra ut!!! Inget fel på höfterna eller skelettet överhuvudtaget! Det visade sig att jag har väldigt kraftiga och korta muskler i min "baklår" , tro fasen det med all min löpträning :-) Nu ska jag masseras och stretchas, jag ska äta medicin lite till, jag får börja med kortare, lugna promenader sen så ska jag nog snart vara fit for fight igen.

Jag är fortfarande lite "lullig" efter sprutan, ramlade ner från soffan och vinglar runt här lite, vi ska titta på Melodivestivalskvalet och ta det lugnt!


Matte har haft så många tankar de sista dagarna, men nu tror vi att vi ska sova riktigt gott i natt, vi ska drömma om spårkurs, härliga promenader och om Doris!!

Inga bilder i dag batteriet i kameran är kaputt!!


Tack återigen mina vänner för att ni tänkt på mig och hållt era tassar och tummar, det värmer så gott!


Sov så gott, ta hand om varandra!

Av Lotta - 12 maj 2009 08:52

Jag ringde Husdjurshälsan i Göteborg nu på morgonen. Jag och Stella ska vara där klockan 13.00 i dag för röntgen. Vilka UNDERBARA människor som jobbar där!! Jag hoppas att de kan se på en röntgen vad som INTE är fel. Har varit så orolig nu ett par dagar så jag knappt kan sova. Tänk vad våra djur ställer till det :-)

Håll nu tassar och tummar på att det inte är något allvarligt fel på min älskade Stella!

Av Lotta - 11 maj 2009 21:13

Varken jag eller matte är på topp idag.... Mitt haltande är inte bra än, nu har jag varit stilla i 2 veckor, men jag haltar fortfarande lite grann, inte så mycket som förut men det är defenitivt inte bra. Matte blir så ledsen, hon känner sig som en djurplågare som inte tar ut mig i skogen eller låter mig busa.... Blir nog ännu ett besök hos veterinären, hua mig...


Jag har varit med husse i trädgården nu ikväll


Matte kastade ut en massa gott på gräsmattan


Det var visst min kvällsmat, vad gör det, jag roade mig en stund


Påskliljorna sjunger på sista versen


Medans jag och matte kollade blommor la Moa ut ett litet spår åt mig, hon är snäll hon!


Far och son Kryh snickrar på mitt staket


Max är inte bara duktig på fotboll och staketbygge, han är en jäkel på spanska också, fick MVG på spanskaprovet!!!!


Nä, vi går nog och lägger oss nu, man kan sova bort dåligt humör va?


Sov så gott!

Av Lotta - 10 maj 2009 21:09

Idag spelade Max hemmamatch, jag gick med för att heja lite... Vi hann knappt komma till planen förren det kom fram en pappa och fråga om han fick prata lite med mig, han och hans fru hade nämligen varit och kollat på Lagotto och skulle eventuellt införskaffa en! I vanliga fall är jag ju inte överförtjust i främmande karlar men jag visade mig från min bästa sida, så han fick både klappa mig och ge mig godis, kan slå vad om att det bli en Lagotto till det hemmet.

Killen i vitt o grönt längst bak är Max, han var jättebra!!


Jag lyckades bra med mitt hejjande, Sjömarken vann!!


Knappt hann vi hem så var det Elfsborgsmatch på tv, kan ju inte missas... Där blev det tyvärr 1 - 1, vi hade ju velat ha en vinst där med. Sen hade matte lagt ut ett par spår åt mig i dag med, husse var med och kollade mig, jag klarade det hyffsat idag med!

Nu har det hänt något skumt men bra i min trädgård

Det har börjat växa Frolic i syrenbusken!!!


Oj vad nosen gick på mig!!


En massa goda bitar hittade jag, nu får vi se om det växer fram nya??


En skaplig dag har det varit, nu är det ju inte så långt kvar på sjukskrivningen som tur är...


Sov gott vakna torrt!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se