BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under maj 2009

Av Lotta - 24 maj 2009 19:54

En väldigt konstig dag har det varit... Jag fick ju en hint av Tosca här på bloggen igår att vi skulle och hälsa på Doris, genast började jag drömma om att leka med busiga Prima, snygga Zara, moster Zena och valpmamman Liq, men dröm var allt det blev, jag fick då inte följa med... Jag ska inte klaga, jag har haft en toppendag hos Lena och Flisa. Farmor kom med oss ut på promenad, vi åkte till Pickesjön, hade jättetrevligt


Jag och Flisa väntar på farmor


Stella mitt i riset


Åhhh gud så gott


Flisa ville naturligtvis oxå ha en spabehandling


Här är vi framme vid sjön, den ska jag visa Primo när han kommer hit..


Farmor har godis!!!


Flisa vaktar sin gata, jag väntar på min familj


Ja så kom de till slut, alldeles Dorissjuka allihop, matte får ta över bloggen sen och berätta, men först ska jag bli färdig, det är nämligen MIN blogg det här!!

Det var ganska gott att komma hem, husse var tvungen att åka och jobba lite, jag och matte gick ut en sväng, idag hade hon nog väldigt dåligt samvete, jag fick vara lös nästan hela tiden, blev bara kopplad när vi skulle gå över stora vägen


Jag sitter bara och är söt


Hittade en väldigt go pinne, fick tyvärr inte ta med den hem...


Nu är alla hemma, jag är skittrött ska snart sova, nu kläckte matte att vi ska iväg på utflykt i morgon också, hon ska tydligen packa först??? ja, den som lever får se


Nu lämnar jag över åt matte, sov så gott mina vänner!!


------------------------------------------------------------------------------


I dag var det äntligen dags, vi åkte till Pia och Håkan i Strövelstorp, vi blev välkomnade av en otroligt söt Prima, hon stal våra hjärtan direkt, underbar lite tjej! Vi fikade och vi tittade naturligtvis en massa på alla underbara valpar! Vi klämde och kände och gosade en hel del och nu är det bestämt vem av valparna som är Doris!! MEN, jag tänker inte tala om det, ni ska få gissa :-)


röd, gul, blå, grön, svart, grå, brun


Fina färgprickar har jag märkt valparna med, skriv en kommentar med vilken färg ni tror Doris har och länka till tävlingen från er sida (ni som har sida)

Vinnaren dras på tisdag eftermiddag och vinnaren får en tasshandduk i storlek 50 x 70 cm med valfritt namn och tassmotiv, skulle vinnaren nu inte ha en hund så kan vi nog ordna ett annat motiv :-) Handduken kommer från Sykulan, är värd 98 kronor och skickas till vinnaren per post.  Ingen som är släkt med oss får gissa och skulle det vara så att någon fått förhandsinformation av mig eller Pia så får ni inte heller gissa...


Nu återgår vi till vår underbara dag, här kommer lite blandade bilder på underverken, var lite svårt att åka hem, ville ju ta med mig allihop!!!Sen fick vi ju träffa bloggstjärnorna live oxå, jättekul att se dem på riktigt


Prima ville bli klappade hela tiden, låg mestadels vid Lennarts fötter


Även Zara charmade Lennart, väldigt kelig hon med


Fina, fina mamma Liq, så otroligt vacker, vilken päls!!!


"moster" Zena, hon både hördes och syntes, jättefin!!


Prima igen, henne hade vi väldigt gärna kidnappat!!!


Känns så gott att ha varit där, nu är det "bara" 2 veckor kvar, hoppas att de går väldigt fort!!


Tack Pia och Håkan för idag, vi ses snart igen!


Sov så gott, det ska jag göra


Kramar Lotta

ANNONS
Av Lotta - 23 maj 2009 22:55

Jag och matte gav oss ut på en liten morgonpromenad vid 9-tiden, ganska härligt väder och väldigt trevligt folk sprang vi på.. Cicci och hennes norrländska matte pratade vi med en stund, matten hade väldigt god torkad lever i fickan som jag fick smaka på, en bra start på dagen m a o!

Efter frukosten pratade matte med Lena i telefon, trodde att det var dagens promenad som bestämdes, ack så fel jag hade!!


Tror inte det är sant, matte åkte ifrån mig!!!


Jodå, mattarna skulle på stan och roa sig, marknad var det visst, aptrist för mig, och inget hade hon med sig hem till sin lilla hund heller...

Efter detta fick jag i alla fall följa med, Hestra stugan nästa och där väntade Lena och Flisa på oss


Då var man på topp igen då


Kom igen Flisa, vi måste ju hitta någon härlig pöl...


Åhhhh, svalkar gott på lilla magen!Nya krafter till nya språngmarscher


Nästa badställe, aningens renare vatten


Pusta ut lite..


Lite godisletning


När vi kom så var både husse och Moa ute och grejade i trädgården, eller ja, husse hade lite paus och stog och pratade med en av våra bra grannar, jag ville jättegärna vara med dem ute, men det fick jag inte!!! Här skulle minsann duschas


Efter duschen fick jag vackert vara inne, jag skulle tydligen hållas ren..


Matte och Moa har bakat, det hör ju inte direkt till vanligheterna så jag tyckte det var vansinnigt spännande, allra helst elvispen var jag nyfiken på..

När det vispats klart var matte snäll, jag skulle få slicka rent en av visparna


Jag vill så gärna, men jag vågar inte


Tack husse, när du håller då törs jag!!


Nu ikväll har jag fått förklaringen till varför jag inte fick skita ner mig mer


KLIPPDAGS!!!


Man tycker ju att matte borde ha något roligare för sig en lördagskväll, men nu är jag klippt, huvudet, svansen och mina fina tovor på insidan av frambenen, det kunde varit värre, jag slapp maskinen idag!


Nu ska vi sova, det är tydligen något på gång i morgon, undrar vad???


Sov så gott kompisar!

ANNONS
Av Lotta - 22 maj 2009 22:23

Vaknade till spöregn, trodde att mattes hemlis skulle ställas in, men nej då, hon tog på sig regnkläder och vi gav oss iväg, visade sig att vi skulle till Bella och Smilla i Hökerum, ja, till Bengta oxå förståss:-). Det regnade inte lika mycket där som hemma...


Smilla först, tätt följd av Bella


Den här fina tjejen följde med oss en bit, väldigt busig var hon


3 hundar, 3 olika håll att gå


När vi promenerat färdigt och var lagom blöta så blev vi inbjudna på fika, jag är ju inte den som tackar nej, kommer ihåg den generöst tilltagna sockerkaksbiten jag fick sist...


Bella tigger fint, lite på håll


Smilla tigger ännu finare, på ännu längre håll..


Och jag, jag skämmer ut matte, jag piper och dräglar, Bengtas sockerkaka är ju så god!!!


Vi fick allt smaka, både på knäckebröd och sockerkaka, jag skulle kunna tänka mig att bo där ett par dagar faktiskt, så mycket gott...


Vi avslutade visiten med lite godisletande i deras trädgård..


Nu har Max och Moa kommit, det har lagats god fredagsmiddag, jag har fått ett riktigt gott ben att tugga på, ännu en bra dag går mot sitt slut...


Sov så gott go vänner!

Av Lotta - 21 maj 2009 20:54

Ledig dag i dag, skönt!! Jag och matte sov till 9, husse sov en bra stund till, alla nöjda och (mer eller mindre) pigga.

Vi tog bilen, mötte upp Lena och Flisa, Camilla, Moa och Milou, nu skulle det letas bra platser till spårkursen i juni! En härlig promenad blev det och riktigt bra ställen hittade vi!


Nu ska vi ut och ha det trevligt


Jag hämtade en go pinne i sjön


En Gremlin kanske??? Näää, det är ju jag som försöker få ur vattnet ur öronen!


Livet på en pinne!


Flisa har oxå hittat sig en pinne


Milou badade, läääääänge!


Jag höll honom sällskap en stund, men orkade inte lika länge som han


Fikapaus för människorna, fruktstund för oss vovvar, Camilla har alltid något gott med till oss!!


Ursäkta, har ni sett min matte??


Där är du ju, kom igen nu, sluta söla!!


När vi kom hem så var det naturligtvis dusch som gällde, sen däckade jag på soffan medans det städades och lagades mat, orkade inte ens tigga... Jag vaknade till liv i slutet på Elfsborgsmatchen så när den var slut åkte vi till Brukshundsklubben för att träna lite, husse åkte också med. Det var länge sen jag var där uppe så jag var lite splittrad, många härliga dofter, men lite träning blev det!


Jag har stenkoll på godiset i mattes hand


Tungan rätt i mun


Sniffar lite, kan ju finnas några bortglömda godbitar...


Syns det att jag är ganska nöjd med den här dagen?!


Jag och matte är lediga i morgon med, vi ska tydligen iväg på utflykt då med, en hemlis säger matte, hoppas att det blir något kul... Sen i morgon eftermiddag kommer barnen, som jag har längtat!!


Nu ska jag snart sova, behöver vila upp mig, det är jobbigt att vara ledig...


Sov så Sött

Av Lotta - 20 maj 2009 21:09

Vi börjar med bilderna från igår,


Väntar på brorsan


Vi har tagit ett härligt dopp i dyn


Vi busade en del, som vanligt


Rocky drar iväg på ett litet äventyr..


Kolla vad Mia hade gjort i ordning till mig, vaddå, jag är väl inte bortskämd??


En massa roliga och goda grejer bara till mig!


På min och Mias promenad hittade vi ett godisträd


I trädgården fanns en rolig boll


Jag och Anton busade. läääänge!


Lite gos med mormor Kulan


Ännu mera gos, med morfar


Ja det var gårdagen det, trodde ju att vi var lediga idag med tanke på hur sent vi kom hem i går, men icke sa nicke, här skulle vi upp i ottan för att jobba


Jag är trött, låt mig va


Hör vad jag säger, ta bort kameran!!!


Vi slutade faktiskt tidigt, åkte hem och sov en stund, sen var det dags, vi skulle äntligen åka på Agilityn, jag har ju missat 3 gånger i och med min sjukskrivning. När vi kom dit blev jag totalt överlycklig och enligt matte totalt skitjobbig, jag var överallt på en gång, ingen större ordning alltså, men så helt plötsligt trillade poletten ner, allt gick som det skulle! A-hindret tog jag med en gång, likaså tunneln med släp (eller vad det kallas), sen skulle vi prova på däcket för första gången, jag klarade det med, direkt, ja det är faktiskt så, att jag klarade allt, värre var det med matte, hon hängde inte riktigt med! Det verkar som jag är ikapp de andra och det känns skönt, nästa gång är sista gången, då ska det vara en liten bana så nu gäller det att vi övar i veckan.


Så här trött var jag när vi kom hem!


I morgon ska vi vara lediga, känns gott!


Sov så gott mina vänner!Av Lotta - 19 maj 2009 23:55

Nu har vi äntligen landat här hemma, har varit borta sen åtta i morse. Först åkte vi till jobbet och sen var det faktiskt dags för en lunchpromenad, dem hade jag nästan glömt bort :-) Vi åkte ut till Bråt och där dök även brorsan Rocky med husse upp, jag blev jätteglad, vi har inte setts på gör länge. Vi sprang, busade och badade. På eftermiddagen tog vi bilen till Trollhättan, matte skulle ut och fira sin kompis Åsa som fyllt år, själv fick jag vara hos Mia och resten av familjen Johansson. Mia och jag tog en härlig promenad, jag busade med Anton i trädgården och jag hjälpte Christer i potatislandet, fullt upp med andra ord! Jag och Anton tog även en promenad bort till mormor Maij innan matte kom och hämtade mig. På vägen hem tog vi en liten avstickare till mormor och morfar, alla vill ju träffa mig.

Nu är det natt och vi är hemma till slut, matte orkar inte ladda upp bilderna i dag så dem lägger vi in i morgon då vi även ska kika in i era bloggar :-)


Hoppas ni sover gott för det ska vi göra!

Av Lotta - 18 maj 2009 21:34

Ja, nu har vi flyttat, från badrummet nere i källaren till badrummet på övervåningen! Äntligen så är det klart, husses stora badrumsprojekt, han har lagt ner mycket tid, svett och svordommar där uppe. Jag vet att detta är en hundblogg men jag är så oerhört stolt över min duktiga husse så jag lägger upp lite bilder och jag kan tillägga att duschen har blivit mitt nya favoritställe, ja att sova på alltså, jag vill ju INTE duscha..


Allting har husse gjort!


Där bakom finns det handdukar och andra bra att ha saker


Här inne gillar jag att ligga


Visst har han varit duktig, min husse!Efter jobbet åkte vi till ännu en ny skog, vid Elfsborgsstugan denna gången, varken jag eller matte blev överförtjusta, det var väldigt fint, menspåren var dåligt märkta och det var väldigt lerigt


Fint!


Matte, varför står du bara där och ropar på mig??


Sluta skrika jag lyssnar inte ändå..


Jasså, vi tränar inkallning menar du?? Kommer väl då..


Kan vi kanske fortsätta FRAMÅT nu??


Kolla under det gröna, en massa härligt vatten, som jag idag INTE fick prova...


Matte har fått någon fix idé om att jag måste komma när hon ropar, förstår inte varför??? Hon är ju oftast bakom mig, då borde väl hon rimligtvis komma till mig? Hon säger att hon måste ha pli på mig nu när hon ska ut med två hundar, varför ska jag straffas för att hon skaffar valp??  Sen så kopplade hon mig när vi gick förbi ett härligt sunkigt dike, hon ville tydligen inte skura det nya badrummet idag.... Taskigt....


Husse, matte och Farmor skulle iväg och se på Moa ikväll, en uppvisning där de gjorde ABBA the musical, de var jätteduktiga!!!

Åke stannade hemma med mig och efter en stund kom husse och farmor, men inte matte?? Dröjde lite till så kom hon gåendes med Camilla och MILOU!! Vi fick busa på baksida, sen var han inne och åt upp min mat, det sägs ju att vägen till mannens hjärta går via magsäcken, hoppas att han gillade min mat!


Man måste pussas lite...


Vi gosar lite, på vårt sätt


Vi har varsinn boll


Vi hade en trevlig stund och kanske, kanske så ska Milou sova över hos mig snart, tänk första fästmansövernattningen, jag hade tänkt en god 5-rättersmeny och lite romantiskt musik, tror ni han köper det?

Husse har även hjälpt farmor och Åke med deras dator ikväll, nu ska deras internet fungera, det måste det, annars kan de ju inte läsa min blogg!


Vad gör ni där i soffan allihop, jag vill oxå vara med!


Finns det hjärterum så finns det stjärterum!


Ja det var min dag, jag är ganska trött, tänkte gå och knoppa nu


Sov Så Sött!

Av Lotta - 17 maj 2009 21:54

Efter att ha sovit länge idag så var jag ju ganska pigg och ganska busig, jag körde ett litet race med min älskade tennisboll, bollen hamnade bakom gardinen, jag snurrade in mig i gardinen, gardinen med stång och fäste lossade från väggen...


Ser lite konstigt ut, men husse fixar nog det mé, eller??


Kan tänka mig lite magkill nu när jag jobbat så hårt med bollen..


Jag och matte åkte och hämtade Lena och Flisa, vi åkte till ett (för mig) nytt ställe, Björkehov, jättemysig skog..


Snusar in mig lite i den nya omgivningen


Två skapligt snygga rumpor


Ett snabbt dopp blev det, matte se inte så sur ut, det kommer mera...


Här vá det skitigt och gott


Försöker att soltorka


På den här gräsplanen växte det massor med godis


Ett bra samarbete och huvudarbete


Med tanke på alla som varit på utställning idag, vad tror ni dommaren skulle säga om mig? Boråsisk gyttjehund, för dagen tvåfärgad och ganska tufsig men med fin Lagottonos, ja kanske....


Vi visar på olika sätt att vi vill ha mer godis!


Nu har jag åkt på schampobad två dagar på raken här hemma, det var nog enda fördelen med sjukskrivningen, både jag och badrummet höll oss rena.

Här har grejats väldigt mycket idag, resultatet av det får ni kanske se i morgon. Jag ska försöka få med mig matte upp nu, dags att sova, vi har en fullspäckad vecka framför oss..


Matte, jag är gosetrött, kan vi sova nu??


Natti Natti


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se