BlondinStella & TuffaDoris

Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

Massor med fotboll!!

Av Lotta - 10 maj 2009 21:09

Idag spelade Max hemmamatch, jag gick med för att heja lite... Vi hann knappt komma till planen förren det kom fram en pappa och fråga om han fick prata lite med mig, han och hans fru hade nämligen varit och kollat på Lagotto och skulle eventuellt införskaffa en! I vanliga fall är jag ju inte överförtjust i främmande karlar men jag visade mig från min bästa sida, så han fick både klappa mig och ge mig godis, kan slå vad om att det bli en Lagotto till det hemmet.

Killen i vitt o grönt längst bak är Max, han var jättebra!!


Jag lyckades bra med mitt hejjande, Sjömarken vann!!


Knappt hann vi hem så var det Elfsborgsmatch på tv, kan ju inte missas... Där blev det tyvärr 1 - 1, vi hade ju velat ha en vinst där med. Sen hade matte lagt ut ett par spår åt mig i dag med, husse var med och kollade mig, jag klarade det hyffsat idag med!

Nu har det hänt något skumt men bra i min trädgård

Det har börjat växa Frolic i syrenbusken!!!


Oj vad nosen gick på mig!!


En massa goda bitar hittade jag, nu får vi se om det växer fram nya??


En skaplig dag har det varit, nu är det ju inte så långt kvar på sjukskrivningen som tur är...


Sov gott vakna torrt!

 
 
kulan

kulan

10 maj 2009 21:51

Klart att Max var bra, han är ju bäst :-)
Men vilka härliga buskar du har då, jag tror jag får gå ut här och kolla om vi oxå har sådana. Fast jag önskar nog att det växer smågodis i mina.
Ta det nu lugnt när "sjukskrivningen" är slut
puss puss
kulan

http://www.sykulan.se

 
Torsten

Torsten

10 maj 2009 22:18

Det händer nåt konstigt....jag hittade också frolic i ett träd idag...igår hittade jag korv! Hoppas att det inte är en dröm!
Du har haft en bra dag, precis som jag!
Sov nu gott min söta Stella-fjälla!!!
Kramar!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Ludde

Ludde

10 maj 2009 22:18

Vi ligger ju lite efter er klimatmässigt, s här har inte frolicbuskarna slagit ut ännu. Däremot är det gott om Markiesgömmor på verandan. Kram Ludde

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Hunden Liza

Hunden Liza

10 maj 2009 22:31

Frolic i buskarna? Ohh, det är ju värsta bra juh. Jag måste kolla upp det i morgon om det kan tänkas finnas här också i buskarna. :-)

http://hundenliza.blogspot.com

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

10 maj 2009 22:41

Vi kom just på en väldigt fyndig idé. Stella,detta är bara till dej. See nu till att dina människor inte läser detta. Ta ett gäng Frolic och gräv ner på ett hemligt ställe, vattna sedan ordentligt och vänta. Det kan ta ett bra tag, men sedan har du hur mycket frolicbuskar som helst.Bra va?
Hälsa Max att han är bäst.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Acke och Primo

Acke och Primo

10 maj 2009 23:11

WOW Frolicbuskar har inte vi på tomten...men frolig som växer bakom barken i skogen brukar vi hitta ibland...eftersom jag Primo inte får så stora godisbitar av ngt ( matte tycker visst att jag lägger på hullet lite för lätt)Därför måste jag oftast göra ngt för att få en liten godis bit....här delas 1 frolic i 6 st bitar:)
Näää nu ska vi ut med husse snart för natten! I morgon kommer våra kompisar Rexi och Emma och till matte kommer 4 st människor.....
Puss!

http://lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Salle

Salle

10 maj 2009 23:12

Stella:
kan du be din matte skicka min matte ett skott på den där frolic-busken för en sådan vill jag också ha :) Ger den frukt året om, tror du ;)

http://salle-salvatore.blogspot.com

 
Ingen bild

Tosca

10 maj 2009 23:17

Häftigt med frolicbuskar :) Det finns många nya sorters växter och träd har vi också upptäckt. När vi var i skogen härom dagen så hittade vi köttbullsträd.... Det växte fullt med köttbullar i barken på träden :) Kanske vi också hittar frolicträd - vem vet!

Tass på dig!

 
Timse med flock

Timse med flock

10 maj 2009 23:42

Vilka bra godisbuskar du har på tomten...måste genast be matte att plantera såna... Skönt att du fått lite hjärngympa och spår och att dins sjukskrivning snart är slut, nu hoppas vi att du håller dig frisk sen.

http://timsevimse.blogg.se

 
Cesare

Cesare

11 maj 2009 07:15

Va Frolic-buskar ...och Torsten har en korvskog. Var i attan har jag hamnat ? Här finns bara tomma hamburgerpapper och annat skräp.
Från en något upprörd Cesare

http://www.lagottocesare,bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

11 maj 2009 13:57

Pengaträd har man ju hört talas om... Men frolic-buskar... =D Gottigt!

Kul att kolla på ungarnas aktiviteter! M höll på med ridning när hon var liten. Där botade jag min hästskräck! =)

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

11 maj 2009 19:32

Jag brukar hitta frolicbuskr i skogen ibland.
Idag hittade jag bara helt underbara spagropar men sen torterade Giahs matte mej

http://svamphunden.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 15 mars 2014 14:58


Eller ja, i vår vanliga skog men det låter ju inte så spännande      Det var länge sedan vi fick leta tryffel så det var extra roligt. Matte har köpt tryffel från Gotland, hon brukar ta med 4 små bitar ut, de ligger i små filterpåsar, hon binder ...

Av Lotta - 11 februari 2014 19:01

Ja matten är hopplös, när det blir för mycket med jobb och renovering så glömmer hon bloggen :-( men vi ska väl vara glada att hon inte glömmer oss....Sen sist har Dorran varit krasslig, matten har varit krasslig, det har jobbats mycket, det har reno...

Av Lotta - 17 januari 2014 22:03

Fredagar brukar vara bra dagar, matte försöker se till att vi slutar tidigt, så var inte fallet idag! Hon jobbade och jobbade.... Till slut märkte vi att hon började bli klar, äntligen dags för hemgång, eller INTE! Hon började plocka av ett skrivbord...

Av Lotta - 12 januari 2014 21:05

...... Med nytt kök?Det är inte mycket som är roligt tycker vi fyrbenta, det skruvas, hamras, borras och framför allt väsnas mest hela tiden. Just det, glömde att det svärs något väldigt oxå... Doris trivs inte alls, blir alldeles paralyserad oc...

Av Lotta - 5 januari 2014 00:33

Ja vi har inte börjat det nya året med raketfart direkt...Grått o trist ute och renovering inne, ja ja det blir nog bra, en vacker dag är köket färdigt och snart våras det för våren :-)Vi slöar vidare så länge Ha en riktigt trevlig Tre...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards