BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under april 2009

Av Lotta - 22 april 2009 23:55

Ja nu är det så att vi har haft en liten hemlis och jag är inget vidare på att hålla inne med sånt som är roligt, man vill ju att alla ska veta...




Här (någonstans) ligger Doris, vår blivande familjemedlem :-)))

Doris är en av valparna i Liqs kull, för er som inte varit inne på Pias sida så finns den här Det är Pia som tagit bilden, tack för att jag får "låna" den!


Vi väntar och längtar så vi håller på att bli tokiga, man klagar ju alltid över att tiden går för fort, det kan jag tala om att den INTE gör just nu!! Ska bli väldigt spännande att se hur Stella kommer att reagera på att få en "lillasyster", men vi hoppas och tror att det kommer att gå utmärkt! 


Kramar till er alla från en glad och förväntansfull Lotta!


Av Lotta - 22 april 2009 21:27

Jag är helt slut, matte kör hårt med mig! På lunchen tog vi en tråkig koppelpromenad och sen var det klickerträning som gällde, äntligen sätter jag (ibland)tassen på musmattan! Sen ser jag hur matte börjar göra i ordning små korvbitar, aha, agilitykurs!! Mycket riktigt, vi åkte direkt från jobbet ut till Fristad för vår lektion


Börjar med att dricka lite..


Athena sitter och väntar på sin matte


Den tunneln sprang jag igenom idag!


Mattes älskade Stella väntar fint på sin tur


Diezel väntar på att få hoppa över hindret, jätteduktig kille!!


Om ni tittar på bilden där tunneln är så ser ni det härliga "rosa" underlaget, väldigt gott att spinna loss på, snacka om att det ryker under tassarna, att sedan hoppa upp på matte och lämna häftiga tassavtryck över hela henne är inte heller tråkigt :-)

Jag är faktiskt väldigt duktig på kursen, får mycket beröm för att jag är lydig (förutom när jag glädjehoppar på matte då) idag skulle vi hoppa över ett hinder, springa igenom tunneln och sen hoppa över ytterligare två hinder, detta skulle göras i en följd och på andra försöket så klarade jag det!

På vägen hem stannade vi till vid idrottsgården och där stog Milou och Camilla och väntade


En suddig Milou


Och en suddig Stella


Ja, matte är en usel fotograf, hon skyller på kameran, jag säger bara SBK, skit bakom kameran alltså!! Väl hemma så blev det dusch för både mig och matte, nu är allt det rosa borta, vi har även ätit kvällsmat, en liten portion till mig med tanke på all korv jag åt på kursen, men jag fick även en liten bit av mattes kvällsmacka!

Jag är totalt helt slut, men det har varit en väldigt bra dag!


Go natt, go natt, sov så gott!

Av Lotta - 21 april 2009 21:39

Ja, det har ju inte varit mycket med våra lunchpromenader på sista tiden, Lena och Flisa jobbar ju igen och har inte tid, det är ju inte alla som har ett så bra jobb som mig och matte, där man kan gå ifrån jobbet en längre stund.

I dag hade vi i alla fall en lunchdejt med brorsan Rocky :-) Hans husse o matte är på semester men han passas av sin trevliga moster!


Syskonen med samma intresse!


En törstig Rocky


Han lunkar iväg för att leta efter vatten


Rocky var inte riktigt på topp i dag, lite hängig, så nu håller jag alla mina tassar för att han snart blir sitt vanliga pigga jag!

Efter rundan så svängde vi in om husses firma och se där var ju Flisa och Lena med, matte blev bjuden att stanna och äta lunch med dem


Husse, det är så gott att träffa dig så här mitt på dan!


Lunch hos Åkvist Glas


Snålt ställe det här, trodde att jag oxå skulle få lite köttbullar


Jag fick smaka lite ananas av Lasse, han är nog inte så dum ändå... Resten av arbetsdagen tillbringade jag i min goa fåtölj!

När vi kom hem drog matte fram som en tromb nere i källaren, hon gav mig onda ögat över det skitiga badrummet, vaddå?? Inte mitt fel att hon ska duscha mig i tid och otid, där får hon faktiskt skylla sig själv, men nu är det skinande rent i alla fall! Lagom tills jag var på väg att avlida av tristess så ringde Moa, promenaddags igen :-) Den här gången fick Milou stanna hemma och Tova följa med, en tjejgrej!


Jag saknade Milou, men Tova är rätt ok, Obs! Hon skiter inte även fast det ser ut så!


Vätskepaus!


Moa hade macka med sig, men Tova fick inte smaka..


Camilla däremot bjöd frikostig på sitt äpple, så gott att jag slicka mig lite om munnen medans jag väntade på en bit!


Nu är vi hemma jag och matte, det är däremot inte husse... Jag är ganska likgiltig sör jag tänker sova nu!!


Puss och sov så gott!

Av Lotta - 20 april 2009 21:18

Jag hatar verkligen måndag morgon, vill bara sova vidare!! Matte släpade med mig till jobbet, skittråkigt hela dagen!! På vägen tog vi i alla fall vägen om skogen, Flisa och Lena var redan där, solen sken, jag hittade en stor hög med SKIT att rulla mig i. så gott!! Matte blev så grinig, hon fattar inte det där med livets goda!


Är det en spökbild, eller är det bara så att matte är en jäkligt dålig fotograf???


Kommer ni någongång era slöfockar?


Ser ut som chokladsås, men enligt matte så slutar alla likheter där


Ännu en usel bild, men fart det fanns det i oss!


Flisa pustar ut


Jag vill då ta ett varv till!!


När vi kom hem blev det en ovanlig dusch, vattenkannan ute på gräsmattan, det gillade jag verkligen inte!!! Matte ville inte ha in skitlukten i huset, hmmmm, hon doftar inte direkt hallon alla gånger hon heller..

Fick sista avsköljningen inne i värmen och sen var det ut i bilen igen, vi åkte till metropolen Skene, husse hade spenderarbyxorna på sig


Du husse om du vill lägga en massa pengar på mig så finns det faktiskt roligare saker..


Nä, skämt åtsido, jag är väldigt glad över mitt nya fina klippbord, tack Torstens matte Eva för tipset, ska jag plågas så kan jag ju få göra det med stil!


Men du matte, vi behövde ju inte inviga det idag...


Belöning kom efteråt


Tack husse, tuggbenen var väldigt goda!!!


Nu är måndagen strax till ända, Sov så Sött!

Av Lotta - 19 april 2009 21:00

Efter en sen frukost åkte vi iväg för en dejt med Flisa och Lena. Medan vi stog och väntade på dem så gick det förbi ett par med någon sorts vinthund, ganska stor (men jäkligt smal) de frågade om jag ville leka, matte sa att det var ok, det tyckte INTE jag, jag blev skitskraj och ville inte alls, de fattade piken och gick vidare, då ville jag leka, men enligt matte var det för sent. Lena och Flisa kom och vi började vår runda. Där i skogen hittade jag snabbt en annan kompis, jättestor, med fina horn på huvudet, sprang som sjutton gjorde han oxå så jag hängde på!! Jag hörde hur matte vrålade att jag skulle komma, men jag lyssnade inte riktigt, så det tog nog en och en halv minut innan jag återvände till min upprörda matte... Matte förklarade med darrande stämma att älgar får jag inte leka med och att om jag inte kommer på inkallning så är det slut på lösspringandet. Ja ja jag får väl skärpa mig

Matte var lite ofokuserad så bilderna blev inte så bra


Mmmmm här ska jag gotta in mig rejält


Man behöver svalka av sig efter lek med de stora grabbarna


När vi kom hem blev det en låååång dusch sen dök farmor och Åke upp en sväng så jag fick busa lite med dem i trädgården, jag fick även gräva lite nya gropar i gräsmattan, eller ja, fick o fick, jag gjorde det och matte blev återigen lite upprörd, nyduschad och ren Lagotto ska tydligen inte gräva, hrmpf, löjligt!!

Magnus kom hit för att kolla på Elfsborgsmatchen på tv, honom gillar jag inte, jag låg och var allmänt brötig så matte ville att vi skulle gå ut i stället. Jag, matte, Moa, Camilla och Milou åkte till Nordtorp för en eftermiddagspromenad


En något ivrig Milou


Han tigger fint vid fikapausen


Jag letar efter något ätbart


Jag tigger INTE fint


Moa uppe i jägartornet


Camilla släppte av oss här hemma, dusch igen :-( Sen tog det inte många minuter förren Milou Och Camilla dök upp igen och med sig hade de ett sånt där fint klippbord, undrar om det bara är killar som har sådana, Torsten har ett, Pablo och Otto har ett och Milou har ett, själv har jag då inget... Milou åkte upp på bordet och så klipptes han med min och Flisas klippmaskin, han hade aldrig varit med om det innan men han skötte sig superbra och så fin han blev!! Även jag fick mig en snabb sväng på bordet och det gick hyffsat, så nu ska jag önska mig ett sådant fint klippbord av tomten eller nått!


Han står så snällt Milou och hans matte var väldigt duktig med maskinen!


Nu ska jag sova, trött som sjutton är jag, Sov så sött!


Av Lotta - 18 april 2009 20:36

Det har varit en lång härlig lördag, fint väder och fullt upp!

På förmiddagen dök först Lena och Flisa upp, strax efter kom farmor och Åke, fika på altanen i solskenet, härligt!!! Camilla ringde och ville att vi skulle ses uppe i skogen, inte oss emot :-)


Det här med dy ska göra under för min hy


Milou, din matte säger nej, men kom du hit till mej!


Milou viskar kärleksord i Flisas öra, undra om det är det hon vill höra?


Han gör allt för att komma till, men det är INTE vad Flisa vill


Du ska inte tro att du kom komma till mej bara för att Flisa säger nej


Att komma i andra hand är tydligen min lott, nu när Flisa luktar så gott


Det är kul att efter godis leta, hur många man får kan man aldrig veta?


När vi kom hem från skogen så var det trädgårdsfixadags! Jag och Flisa var med ute och kollade läget, matte städade inne och servade även utefolket med mat


Man måste ju få sin dagliga dos av lite vanligt gräsmattenos


Här kommer Moa, världens bästa tjej, för att till mig säga hej!!


Efter maten åkte Lena och Flisa hem, jag stannade kvar ute, ville hitta på något skoj


Matte, nu när vi alla är glada, kan vi inte gå och bada??


Hej och hå ut i böljan blå...


 

Jag tar ett dopp med svansen rakt opp


Att hämta pinnar som matte kastar är min grej, du matte, jag älskar dej!!


Väl tillbaka hemma så skulle matte städa färdigt, husse, farmor och Åke grejade på en sida av huset, så jag kände att jag ville greja lite jag oxå


Jag orkar inte göra många knop, men jag kan åstakomma en liten, liten grop..


Nu är jag hur trött som helst, den friska luften tar på krafterna, ska sova resten av kvällen så att jag orkar med morgondagen!!

Sov så sött!!


Av Lotta - 17 april 2009 22:02

Vi hade sovmorgon idag och ni vet ju hur det brukar vara, upp tidigt och städa, städa, städa... Vi gick upp tidigt, men vi städade inte, matte orkade inte, vi tog det lugnt, var ute i det fina vädret och gosade i soffan. Sen hände det något konstigt, matte gick ut och när hon kom in så var hon svart i ögonen och arg som ett bi, jag blev nästan lite rädd.. Visade sig att hon hade rykt ihop med grannen (hon som roar sig med att riva ner vårt staket), matte muttrade något om att bosätta sig i skogen, helt utan grannar! Efter detta så var det liksom slut på det mysiga så vi åkte och jobbade, eftersom vi kom till jobbet i go tid så tränade vi lite klicker, är det någon som har något tips hur matte ska lära mig att sätta tassen på musmattan, jag vill bara "dutta" med nosen??


Matte har jobbat ikväll så husse kom och hämtade mig, vi har varit och tittat på Max fotbollsmatch, de vann!! Camilla var där med Tova, jag saknade Milou! Jag och husse har busat en massa i trädgården, jag leker kamphund, morrar och biter i kopplet, men slutar så fort husse säger till!


Nu har matte kommit hem, humöret har lugnat ner sig så vi ska nog ha en go helg trots allt! Inga bilder idag, kommer i morgon..


Sov nu Gott go vänner och är det någon som kan tänka sig att köpa grannens hus så blir vi glada!


Av Lotta - 16 april 2009 20:57

Är det bara vi som tycker att det är mycket strul med bloggen, svårt att komma in på sidan??


Sen vill jag reprisera en bild från igår

Ser ni en bit under svansen, ser ut som ett hjärta, är till alla snygga killar som läser min blogg :-)


Idag fick jag besök på jobbet, promenadsällskap..


Hänger ni med??


Han är ganska ståtlig, Baloo!


Jag fick vara lös men det får tyvärr inte Baloo, han har ont i sitt ben så han får inte busa, synd!


På väg hem från jobbet så tog vi vägen om Björbo, nu hade jag inte varit där på någon dag, Flisa kom dit och henne hade jag ju inte träffat på en evighet så det var kul!


Jag lufsar runt lite...


Sen tar vi fart, samtidigt som vi gapskrattar :-))


Lite godisletning är aldrig fel


Sen springer vi lite till...


Nu har det packats här, jag, Moa och matte tog en promenad till Lundaskog samtidigt som husse körde grejerna i bilen, när vi kom till Milous gata drog jag som en tok, visste precis var vi var på väg, men Milou var inte hemma!!!  Stor besvikelse, men jag hoppas att vi ses snart!

Det är Elfsborgsmatch på tv nu, ledning 1-0, det hejas och skriks, jag har lite svårt att koppla av då, men de får väl roa sig med sitt antar jag...


Sov så gott!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards