BlondinStella & TuffaDoris

Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Så var det helg igen!

Av Lotta - 17 april 2009 22:02

Vi hade sovmorgon idag och ni vet ju hur det brukar vara, upp tidigt och städa, städa, städa... Vi gick upp tidigt, men vi städade inte, matte orkade inte, vi tog det lugnt, var ute i det fina vädret och gosade i soffan. Sen hände det något konstigt, matte gick ut och när hon kom in så var hon svart i ögonen och arg som ett bi, jag blev nästan lite rädd.. Visade sig att hon hade rykt ihop med grannen (hon som roar sig med att riva ner vårt staket), matte muttrade något om att bosätta sig i skogen, helt utan grannar! Efter detta så var det liksom slut på det mysiga så vi åkte och jobbade, eftersom vi kom till jobbet i go tid så tränade vi lite klicker, är det någon som har något tips hur matte ska lära mig att sätta tassen på musmattan, jag vill bara "dutta" med nosen??


Matte har jobbat ikväll så husse kom och hämtade mig, vi har varit och tittat på Max fotbollsmatch, de vann!! Camilla var där med Tova, jag saknade Milou! Jag och husse har busat en massa i trädgården, jag leker kamphund, morrar och biter i kopplet, men slutar så fort husse säger till!


Nu har matte kommit hem, humöret har lugnat ner sig så vi ska nog ha en go helg trots allt! Inga bilder idag, kommer i morgon..


Sov nu Gott go vänner och är det någon som kan tänka sig att köpa grannens hus så blir vi glada!


 
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

17 april 2009 23:13

Jobbiga grannar är ett helvetes gissel. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om det, men man vet inte vem som läser.!!!!!
Hoppas tanten kommer till du vet vad.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Bella & Smilla med matte

Bella & Smilla med matte

17 april 2009 23:34

Hm.. det där med att bosätta sig i skogen när man blir arg så man kokar över det har våran matte också muttrat om ibland och då har vi faktiskt bra grannar.
Som matte säger, ibland blir man bara för trött på "idiotfolk" och så tllägger hon med viss ironi tänk om alla va som jag då skulle det vara så enkelt så. Dags att krypa ner i sängen den sköna. Ha de gott!

http://www.lagottobella.com

 
Miltont

Miltont

17 april 2009 23:51

Tack stella för kommentar. Ja jag känner igen mig min matte kan bli skogstokig på en del grejer, elaka hundägare, småsinta grannar. Fast annars är hon snäll Natt i natti kramar Milton


http://taxenmilton

 
Torsten

Torsten

18 april 2009 00:05

Jag har ett bättre förslag...Ni flyttar hit, allihop!!! Ni kan bo här med mej o matte o husse o vi kan ha det jättekul ju!!!!

Hälsa din matte att jag tycker hon är JÄTTE, JÄTTE snäll...Hon skrev jätte. jätte snälla saker till mej och vet ni vad...Jag säger detsamma...!
Hoppas att ni sover gott och att det blir en bättre o gosigare dag imorron!
Ps Kan ni inte täppa till truten på den där jädra grannen...en gång för alla! Har god lust att komma och göra det själv! Ds

Kram o Go'natt!!!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Acke och Primo

Acke och Primo

18 april 2009 00:15

SKIT GRANNAR säger vi bara, matte hälsar och säger "jag vet"! Suck vilka eländiga männiksor det finns...varför?

Hmmm matte säger så här om musmattan....hade samma problem, men tillslut så började hon klicka vid alla kontakt med den....sen började hon vänta ut och då lyfte jag(Primo) på huvudet för att kolla varför jag inte fick godis, och då sa det klick! Sen utökade hon detta tillslut satte jag bara tassen på!

Natti vi är trötta!

http://lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
kulan

kulan

18 april 2009 01:23

Oj oj jag förstår att matte är ilsken... kan du inte sticka äöver och bita henne i hälsenorna Stella. Hoppas att hon inte har bråkat mer med er i kväll så att matte är på bättre humör imorgon.
Kram på er båda två
kulan

http://www.sykulan.se

 
vildaopebbels

vildaopebbels

18 april 2009 08:17

Vi har också en jobbig granne. Vi bor i bostadsrätt och över oss har det flyttat in en man som spelar trummor på vardagarkvällar, han börjar vid 23 och håller på til 02
När vi går upp och ringer på så öppnar han inte men han slutar trumma...ett tag. Sedan börjar han igen.

Jobbigt att man inte kan välja sina grannar!

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Ville

Ville

18 april 2009 14:09

Jobbigt med folk som inte begriper sig på att vara trevlig.Man vill liksom bara bita dom i benen och ruska om lite...
Säg till din matte att nästa gång hon möter dom så kan hon tänka på dom som en seriefigur, det blir mycket enklare att skaka av sig då..
Du får överraska matte med en nospuss utan godis sådär helt spontant då blir hon glad ..
Eller flytta till Torsten..då får vi snart fler planerade bröllop kanske ;)
Puss på dig

http://marno.bloggagratis.se

 
Grålle

Grålle

18 april 2009 14:58

Hej blondie! Jasså din matte kan också få svarta ögon. Hemskt är det så det är tur att det går över fort. Vi har goa grannar som tur är! Puss och kram min sköna!

http://www.corrado.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

18 april 2009 19:03

Usch inte skoj med jobbiga grannar.
Matte har haft en helgalen hyresvärd som dessutom var hennes granne.
Inte skoj alls!
Idag har jag i alla fall överlevt både ko och hästmonster.

http://svamphunden.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 15 mars 2014 14:58


Eller ja, i vår vanliga skog men det låter ju inte så spännande      Det var länge sedan vi fick leta tryffel så det var extra roligt. Matte har köpt tryffel från Gotland, hon brukar ta med 4 små bitar ut, de ligger i små filterpåsar, hon binder ...

Av Lotta - 11 februari 2014 19:01

Ja matten är hopplös, när det blir för mycket med jobb och renovering så glömmer hon bloggen :-( men vi ska väl vara glada att hon inte glömmer oss....Sen sist har Dorran varit krasslig, matten har varit krasslig, det har jobbats mycket, det har reno...

Av Lotta - 17 januari 2014 22:03

Fredagar brukar vara bra dagar, matte försöker se till att vi slutar tidigt, så var inte fallet idag! Hon jobbade och jobbade.... Till slut märkte vi att hon började bli klar, äntligen dags för hemgång, eller INTE! Hon började plocka av ett skrivbord...

Av Lotta - 12 januari 2014 21:05

...... Med nytt kök?Det är inte mycket som är roligt tycker vi fyrbenta, det skruvas, hamras, borras och framför allt väsnas mest hela tiden. Just det, glömde att det svärs något väldigt oxå... Doris trivs inte alls, blir alldeles paralyserad oc...

Av Lotta - 5 januari 2014 00:33

Ja vi har inte börjat det nya året med raketfart direkt...Grått o trist ute och renovering inne, ja ja det blir nog bra, en vacker dag är köket färdigt och snart våras det för våren :-)Vi slöar vidare så länge Ha en riktigt trevlig Tre...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards