BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under mars 2009

Av Lotta - 10 mars 2009 10:08

Tisdag idag, matte har mycket att göra, det är tydligen årsmöte ikväll, bryr jag mig?? Jag har trots detta blivit lovad en promenad med Rocky på Björbo, busa och springa i den lilla snön som finns kvar och vem vet, Flisa kanske dyker upp oxå, detta kan jag behöva för ikväll får jag vara hemma och dega med husse medans matte jobbar.

Kom igen matte, nu drar vi!!!!ANNONS
Av Lotta - 9 mars 2009 19:23

Jaha, så var det måndag igen....

Jobbdags, måste säga att när klockan ringde så saknade jag vår semester, men det är bara att bita ihop..

Vi tog en promenad med Lena o Flisa på lunchen, solen sken och vi var väldigt busglada idag


Enligt matte så är detta en väldigt lyckad bild, kan det bli annat med ett sånt motiv undrar jag???


Två grisar Lagotto som bökar


Ska vi dela pinne?


Okej då...


Skippa pinnen så drar vi...


Sen var det arbete som gällde igen, m a o matte jobbade och jag vilade, det är bra fördelning tycker jag!

Vi var bara hemma en liten stund sen kom Camilla och hämtade oss, jag hoppade in i bagaget som vanligt, men där var det inte som vanligt, det var inte bara Milou som var där, hans syster Tova var också med! Hon gillade inte min framfart så jag fick åka i baksätet i stället. Väl ute ur bilen så blev det lite gruff, oss bitchar emellan, men så fort vi fick vara lösa så släppte det. En timmes promenad på Nordtorp blev det, på slutet var det mörkt så det blev bara ett enda kort därifrån, tror ni det är på mig kanske??? Nej då, matte passade på att fota Tova i stället.


Milous syster Tova, nja, jag föredrar Milou...


Nu ska jag ha en välförtjänt slapparkväll i soffan!ANNONS
Av Lotta - 8 mars 2009 18:06

Jag börjar med ett par kort från innan det drog igång här idag


När du husse, par i tvåor är för dåligt, jag ska nog bli pokerproffs


Min favoritvalp och jag


Lena och Flisa kom, i vanliga fall så innebär ju det en rolig promenad så var då inte fallet idag


Snääääälla mattarna, kan vi inte få slippa klippningen??


Förste hund till rakning var jag, jag skötte mig ganska bra idag, det är framme på bröstet som jag inte gillar.... Sen var det Flisas tur, det är knappast roligt att vänta heller...


Nu får ni snart vara klara


tycker jag med....


Efter klippningen drog vi till Björbo, Camilla och Milou kom också dit, en skön promenad, där uppe hade det kommit en hel del snö, så våren är nog inte riktigt på väg än, tyvärr..


Kom igen Milou, jag har så mycket spring i kroppen


Tack Camilla, äpple är så gott


Ett uppfriskande dopp!


Ny energi får man efter doppet!


Tre hundar och en pinne, kan det vara titeln på en ny film kanske? Kolla in alla pinnar Milou har i pälsen...


När vi åkte tog vi vägen om mattes favoritpizzeria, sen ställde hon de doftande pizzorna brevid min bur, hur schysst är det, höll på att bli tokig av alla härliga aromer..

Här hemma satt husse och väntade och inte bara han, farmor och Åke var också här, så trevligt, jag fick fullt med uppmärksamhet och då trivs jag som bäst!


Hej då farmor och Åke, hoppas vi ses snart igen!Nu blir det nog inte så många mer knop idag


Ha en trevlig kväll, ni som orkar!


Av Lotta - 7 mars 2009 21:47

I dag har det varit en upp o ner dag... I morse var det en evig väntan, Lena skulle till frissan så jag satt och väntade, längtade så efter att få busa med Flisa. Så äntligen ringde Lena, vi satte oss i bilen och åkte till Björbo. Mycket av snön var nu försvunnen och en massa härliga diken och spagropar hade kommit åter :)


Nä du Flisa, hitta din egen grop!


Jag vaktade min grop, morrade åt Flisa när hon försökte hoppa i, till slut blev matte arg och röt till, jag sprang upp och Flisa fick sig ett dopp


Lite snö och lite vårgrönt, känns som det är på väg åt rätt håll


När vi sprang där i godan ro så hörde jag plötsligt något bakom mig, vände mig om och uppe på en hög kulle stog det en stor brun hund, jag tittade på honom, han tittade på mig och så satte han av, rätt mot mig, jag blev livrädd, gjorde det enda rätta, sprang för livet, så fort har jag aldrig sprungit, matte ropade men jag vägrade komma tillbaka! Jag hörde oxå att någon ropade på den stora hunden, som tur var så var han lydig, han stannade, vet faktiskt inte om det var så att han verkligen var lydig, tror snarare att han insåg att han aldrig skulle komma i kapp mig!

När jag såg att han var kopplad så återvände jag till matte, men jag hade väldigt svårt att koppla bort det hela, kände mig lite stressad.


Flisa letar godis


Jag sitter på helspänn, var tog han vägen, han kommer väl inte tillbaka?


Vi åkte hem, jag blev tvungen att duscha, matte städade och husse snickrade, såååå tröttsamt....

Efter kvällsmaten fick jag mitt lördagsgodis

Mums, grisöra, sååå gott!


Det var dags för andra chansen på tv, totalt ointressant, matte hade redan räknat ut hur det skulle gå ( hon fick rätt också) jag tog mig därför en liten tupplur så nu är jag pigg o glad, kanske kan övertala matte att gå ut så här på kvällskvisten??


Vi har fått en utmärkelse av fine Totti, vi tackar och bockar

Vi skickar den vidare till alla som vill, har så svårt att välja bland alla fantastiska bloggar som finns!


I dag avslutar jag med en fin bild på mig som valp, det är min mormor, även "känd" som Kulan som både tagit bilden och gjort den så här fin

Sov så gott!

Av Lotta - 6 mars 2009 22:26

En konstig arbetsdag har vi haft, bara åkt runt i bilen, en massa ställen var vi på, ett av ställena var hemma hos Rolf, jag sprang ur bilen, glad i hågen, trodde ju att jag skulle få träffa Baloo, fick en smärre chock


Men hallå, vem é du, var é Baloo???


Ja, idag passade inte Rolf Baloo, istället så var Mille där, en stoooor Njuffe, jag blev skitskraj! Mille kastade en blick på mig, insåg att jag var för liten, så han anföll det största han såg, matte!!! Han låste sina framtassar runt hennes midja och (förlåt alla barn) började jucka för glatta livet. Matte blev inte överförtjust precis, var nog inte riktigt den fredagsromantiken hon ville ha, men Mille, han vägrade att släppa taget. Rolf kom till slut till undsättning, han fick bända loss besten och matte återfick andningen.

Vi gick ut på promenad och efter överfallet så höll jag mig låååångt borta, herregud, ett sånt försök på mig och vi får döpa om bloggen till pannkaksstella! Matte råkade gå ett steg framför Mille och det skulle hon INTE ha gjort, i ett nafs hoppade han upp bakifrån och låste tassarna igen, ja vad gör man med sexfixerade killar, matte blev rejält ilsken och sen höll han sig borta


Du Mille, håll dig borta från min matte, hon är UPPTAGEN!


Efter den här pärsen så åkte vi hem och vilade och nu i kväll har vi varit hos farmor och Åke på kalas, en jättetrevlig kväll, god mat, trevligt sällskap!! Flisa var tyvärr inte riktigt kry, hon hade spytt en del så hon låg under husses stol och hämtade kraft en stund, men sen kom vi igång. Med på kalaset var husses moster Eva och hennes man Robert, Robert verkar vara en rejäl hundkännare, mycket gott fick man smaka av honom, MUMS


Finns det något gott där uppe??


Stackars Flisa, mår inte bra..


Du Flisa, jag tigger av din matte medans du vilar


Jag vill busa, Flisa kan du inte försöka?


Du är allt en riktig kompis du, så gott att du mår bättre..


Nu är vi i högform!


Nu kan vi vila lite igen..


Hörru Robert, om jag får smaka så kan vi vara vänner för livet!


Matte fick tyvärr lite ont i huvudet, hon fixar tydligen inte 2 glas rödvin så vi fick åka hem tidigt, men det var roligt så länge det varade, nu är mattes huvud lite bättre, men jag är trött så Go natt på er!

Av Lotta - 6 mars 2009 08:25

Vi har sovit så gott i våra egna sängar, vaknat på strålande humör, eller hmmm, husse sover än så vi får väl se hur han är när han väl kommer upp!

Jag och matte ska åka och jobba en stund, det där med en stund låter bra, då blir det nog inte hela dagen och i dag är det ju fredag så vi har en härlig helg framför oss, tror att livet är nästintill perfekt!!!

I kväll ska jag på kalas, världens bästa farmor fyller år, hurra, hurra, hurra!!!

Flisa kommer också dit, hoppas att det landar en del gott på golvet till oss!


Nä nu är det dags att åka, ska faktiskt bli kul, träffa Bo-Lennart, han har nog saknat mig något alldeles väldigt!


Ha en underbar dag!

Av Lotta - 5 mars 2009 19:40

..... är jag nu!!!

Det packades ut i bilen i morse, stugan skurades och sen styrde vi kosan mot Borås, inga missöden den här gången tack o lov!

När vi kom hem var det dags att packa ur bilen (ett jäkla packande i det här huset), allt skulle sen packas upp, tvättmaskinen startas, ja det var vad människorna sysslade med, själv var jag tvungen att kolla in så att mina leksaker fanns kvar, det gjorde dom, jag var oxå tvungen att stå i soffan och skälla ut folk som gick förbi på min gata, ett gott tuggben satte jag även i mig, så gott att vara hemma!!

Orken hos de övriga var inte direkt på topp, men Matte o Moa förbarmade sig över mig, en sväng ner till sjön, den fanns kvar, men det gjorde tyvärr isen också, ett tunt lager så där fick jag inte springa. Bollen var med på promenaden och den fick jag jaga, så gott att sträcka på benen efter den långa bilfärden. Här är nästan all snön borta, vilken skillnad det kan vara.


Åhhh bollen, nu är jag hemma igen!!


Lite busig efter stillasittandet..


Lite go avkoppling!


Vi avslutar med en liten film från Säfsen, lite dålig kvalitet, matte vill bara visa hur man helt plötsligt kan sluta busa för att behovet tränger på..


Ha en go kväll!


Av Lotta - 4 mars 2009 21:05

Vi tog en promenad till backen jag och matte


Matte tycker jag ser tjock ut här, ska hon säga!!!


Familjen skulle ta en fika ihop på cafét i backen och jag är ju inte den som bangar lite goa bullar


Hallå, jag tillhör väl oxå familjen??!!


Ja, jag fick minsann sitta i bilen medans de andra åt goda muffins, orättvist!! Jag och matte fick åka med i bilen tillbaka till stugan, det spelades Wii, åts lunch och sen skulle de åka tillbaka till backen, jag fick som vanligt stanna hemma med matte, orättvist!! Vi gick en runda och sen vilade vi tills de andra kom hem. Det har pluggats mycket här idag, mycket hemuppgifter blev det. Barnen tog med mig ut och när vi kom in igen fattade jag att det var något lurt på gång, grejer plockades undan, matte använde smink, gardiner drogs för fönstrena.

Visade sig att det skulle ätas på restaurang, tror ni att jag fick följa med??? Nej då, jag fick inte ens stå i fönstret och titta efter dem och skälla, inget kul alls!!

Matte kom först, det var väl det dåliga samvetet som gjorde sig påmint, hon drog bort gardinerna så att jag äntligen fick inta min position vid fönstret

Matte när komme de andra?


Ja till slut så var alla hemma, nu ska det tydligen packas, vi ska åka hem i morgon


Allt är glömt o förlåtet nu när ni är hemma igenHa en go kväll!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se