BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under mars 2009

Av Lotta - 13 mars 2009 21:40

I dag blev det ingen lunchpromenad, det blev en slutatidigarefrånjobbet promenad i stället och det går ju minst lika bra! På grund av snöfallet igår så vågade inte mattarna köra upp på Björbo, men Björbo är stort, vi ställde bilarna längst ner och började vår klättran uppför. Det var en helt ny väg, väldigt spännande tyckte vi hundar, men matte var inte lika glad, det gick uppför precis hela vägen, dessutom hade det blåst ner en del träd som det både fick klivas över och hukas under. Efter 30 minuters uppför så planande det äntligen ut, då kommer klantmatte på att hon har tappat mitt koppel!!! Det var bara att börja ta sig nerför, det var nog nästan lika jobbigt det, enligt matte var det snorhalt och väldigt brant. Blir inte så mycket kort från skogen idag, matte hade fullt upp med att andas


En massa häftig is på bergväggen


Måste ha koll när vi går på nya vägar


men mycket spring blev det..


När mattarna hämtar andan så hämtar vi godis!


Det var knappt att matte tog sig ur bilen när vi kom hem, vekling! Jag trodde ju att barnen skulle vara här så jag blev lite besviken när huset var tomt, men det tog inte lång stund innan Max dök upp


Max kastade ut lite godis till mig!


Han börjar bli en hejare på matlagning, vem vet, kanske en blivande kock?


Nu har Max hela källaren full med kompisar, jag är lite småsur, vill ju vara med men vågar inte riktigt, jag ska nog gå ner och skrämma dem lite sen, jag ser ju så farlig ut!

Moa har varit på Disco, låter kul, hade jag gärna hängt med på, men det var som vanligt inget för hundar, nu är hon äntligen hemma hos mig, alla är samlade, jag kommer att sova gott i natt, matte hälsar att hon med all säkerhet kommer att ha träningsvärk i morgon, säger det igen, vekling!!


Ja, precis där i ljumskarna är det så gott att bli kliad!!


Ha en underbar helg, sov så gott!!


p.s matte hittade kopplet....

ANNONS
Av Lotta - 13 mars 2009 09:46Tjoho, det är fredag


Vi åker till skogen


träffar polare


I dag kommer barnen,


då blir det bus (eller hur Cesare?)


Myskväll vid tvn


Kanske för mysig?


Lite avkoppling med husse!


Ha en underbar dag!


ANNONS
Av Lotta - 12 mars 2009 19:54

Ni kanske tycker det är tjatigt med mina o Flisas lunchpromenader, men vi tycker att de är trevliga, i dag hade vi väldigt kul! Matte hade för första gången i år INTE sina kängor på sig, så hon gick inte så snabbt i halkan, vad gör det oss hundar? Absolut ingenting, desto mer tid i skogen! Tur att Sigge svamphund har fått bada idag annars hade han blivit grön av avund över mina ljuvliga dopp..


Sitter och väntar på Flisa


Det här ser lagom dyigt ut


Japp, det var gott!


Osså tar vi nästa..


Den var ok...


Mmmmm, lagom tempererat


Den här var inte heller dum...


Jubel i busken...


Här växer det godis, smaskens!


Flisa hittade en pinne, jag tyckte den såg toppen ut,


så jag snodde den


Haha, nu är den MIN


Du kan inte ta mig...


Hallå, Flisa, här är jag med pinnen, jaga mig då!


Vi fick tyvärr lämna kvar pinnen, hoppas den är kvar nästa gång! När vi skulle åka blev det lite tokigt,


Flisa, det är MIN bur, hoppa ut


Ja, Flisa har ju hört att vi har praktikanter på jobbet så hon ville prova på det, mattarna höll inte riktigt med så Flisa fick vackert åka hem till sitt, trist tycker jag, jag vill gärna ha en fyrbent jobbarkompis!

Nu ikväll är husse på föräldrarmöte, jättelänge har han varit borta! Matte och jag har städat, trååååkigt! Max och Moa har varit här med alla sina grejer, innebär ju att de kommer i morgon, härligt! Snön vräker ner här, matte är lite grinig, men jag bökar runt och har det mysigt, sen kommer jag ju ihåg både vår och sommar så för min del gör det inget om snön försvinner, det innebär ju en massa härliga kvällar på altanen och bad i sjön!

När vi ändå går  händelserna  i förväg,,, på lördag ska jag ju äntligen till Trollhättan, träffa morfar och mormor kulan OCH det verkar som vi även ska träffa Lagottograbbarna Pablo och Otte med deras matte Sollan, låter som en kanondag, läääängtar!


Natti Natti go vänner!

Av Lotta - 12 mars 2009 15:34

Ja ibland tar superlativerna slut, så blev det när vi såg den här filmen:


Einstein le perroquet - Humour
Av Lotta - 11 mars 2009 21:29

Av en slump sprang vi på Frasse och Felix i skogen, de slog följe med oss, mattarna hade jättetrevligt, men jag tycker att någon av dem (kan inte se skillnad) är ganska jobbig, ett jäkla skällande hela tiden, sen är båda ganska rumpfixerade och det gillar jag INTE, speciellt inte just nu, matte fick nämligen för sig att jag var lite ojämt klippt just där så det skulle hon fixa till i dag, börjar mer och mer likna ett babianarsle och det känns ju inte så kul.... 

Tillåt mig presentera, Felix, eller var det Frasse??


Bevis på rumpfixeringen


De var väldigt intresserade av Flisa, själv flydde jag fältet


För sista gången, sluta nu!!


I badet får man i varje fall vara i fred!!


Även Flisa tog ett dopp!


Nu ikväll har jag varit hemma med husse, matte har ju som sagt varit på bio, att hon jobbar är en sak, men att roa sig utan mig, det borde vara straffbart


Så här sitter jag när jag vill att husse ska klia mig på magen!


Matte har kommit hem, hon råder alla att se "Män som hatar kvinnor", vaddå alla??? Får jag gå på bio då??

Nu ska husse ta med mig ut på kvällskissning


Sov så gott!

Av Lotta - 11 mars 2009 15:56

I dag har matte gjort något lite farligt, hon har filmat mig i bilen samtidigt som hon körde, kan tala om att hon körde inte snabbt och det var inga bilar i närheten. Hon vill att ni ska få höra hur jag låter när vi är på väg till Björbo, eller för den delen andra roliga ställen där jag känner igen mig, jag är alltså varken rädd eller plågad, jag är bara förväntansfull och ivrig!

Av Lotta - 11 mars 2009 09:46

 Lite sovmorgon idag, så gott! Nu har jag först fått min frukost och sen har jag och matte delat på hennes frukostmacka, Mums!

Vi ska åka och jobba strax, jag håller tassarna för att det blir en lunchpromenad med Flisa för i kväll ska mattarna tydligen roa sig utan oss, de ska på bio och dit får inte jag och Flisa följa med, livet är orättvist...

Här är det grått och regn med lite, lite snö i, inte det ultimata vädret, men vad gör det, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!


Hoppas att ni får en underbar dag!

Av Lotta - 10 mars 2009 22:37

Ja nu är vi trötta så det blir inga redigerade bilder idag, vi kör rätt upp och ner!

Promenaden med Rocky och Flisa var så trevlig, vi hade det jättemysigt!


Rocky har lite svårt att välja, vilken tjej ska han busa med??


Man kan ju faktiskt bada alla 3


Här står han, min älskade bror och bara väntar på mig!


Här står jag och väntar på Rocky o Flisa


Väl tillbaka på jobbet så vilade jag en stund, på eftermiddagen gömde matte en MASSA godisar som jag fick leta efter, lite klurigt hade hon gjort det


På kökstolen, den var lätt!!


Under handduken i fåtöljen, lite klurigt...


Den här var riktigt svår, på högsta listen, men jag hittade den till slut!


Husse kom och hämtade mig, trodde ju att vi skulle hem och slappa, så blev INTE fallet, det här mötte oss när vi kom hem:


Förstört staketbygge!!!


Det är grannens hus och vårt staket, efter lite bråk om tomtgräns så har Lantmäteriet varit där och visat var gränsen går, där satte vi vårt staket, grannen höll inte med om detta så hon har roat sig med att slita upp alla stolpar och kasta in alla våra kantstenar på vår gräsmatta, kul, eller INTE!!!

Jag och husse har därför tillbringat kvällen ute och satt upp stolparna igen, grannen är polisanmäld, men det händer ju inte så mycket och så länge vi inte har staket får jag inte vara lös i min trädgård!! Jag är förbannad, men matte hon är mest ledsen..

Nä nog nu, dags att sova....

Go natt på er goa människor!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se