BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under mars 2009

Av Lotta - 18 mars 2009 07:47

Jag och matte gick och la oss tidigt igår, så gott att vara utsövd. Nu på morgonen har vi läst i kapp "våra" bloggar, hade ingen aning om min mormor Kulans oanade talang, hon har rimmat om "porrande" hundar, ja, mycket ska man läsa...


Jag sitter med mitt goa tuggben och njuter av solens strålar


Det är jättefint väder, idag är inte ens solen trött, jag ser alla möjligheter med detta, vet ni vad matte ser?? Hon ser att hon behöver putsa fönstrena, ja hon är då inte rolig!!

ANNONS
Av Lotta - 17 mars 2009 20:09

Det blåste nästan storm utanför kontoret, men när vi kom upp till Björbo hade stormen blåst bort (hihi) En underbar vårpromenad för oss hundar, mattarna tyckte nog oxå att det var gott, men de klagade som vanligt på halkan, ja ja såna petitesser stör ju inte mig!


Blir så full i spring (vår) när solen skiner


Åhå åhej, jag springer ur bild


Stella blodhund hittar nya spår


Här luktar det VÄLDIGT gott


Kamoflage Flisa letar sig neråt


Kolla in diket, nästan som en bäck


Så gott att hämta nya krafter


Följa John, eller följa Stella...


Men... Hur hände det här?? Jag på insidan, matte på utsidan


Hallå, ni kan väl inte lämna mig här????


Vill inte berget matte komma till Stella, får Stella komma till matte!


Nu ikväll hade jag och husse viktiga saker att göra, titta på Elfsborgsmatchen...

Du husse, vem är tröttast av oss tror du?


Vi höll ögonen öppna, ialla fall bitvis så vi vet att Elfsborg vann, bådar gott inför stundande premiär i Allsvenskan.

Moa ringde när hon skulle hem från en kompis, hon tyckte det var lite mörkt så firma Stella&Matte satte på Stålmannendräkterna, eller var det reflexvästarna, och mötte henne på vägen.

Nu ska jag nu sluta mina bruna en stund, hoppas att det är ännu mera vår i morgon!


Sov så gott mina vänner!

ANNONS
Av Lotta - 17 mars 2009 07:41

Solen skiner!!! Om än lite trött (solen alltså) så är den äntligen här!! Nu när jag och matte var ute så såg vi att påskliljorna är på väg upp. sakta, sakta, men ändå!!! Vi får nog vår vi med!

Jag tror att detta blir en bra dag, eftersom matte jobbade länge igår så blir det förhoppningsvis en riktigt lång lunchpromenad idag, jag håller tassarna!

Av Lotta - 16 mars 2009 20:02

Ja, så har vi klarat av veckans första arbetsdag, vi tog en lunchprmenad som vanligt, men vet ni vad??? Vi åkte INTE till Björbo, vi tog Kransmossen i stället. Redan på parkeringen fick jag för mig att detta var ett bra ställe, där mötte vi en stilig Lagottokille vi namn Tjalle (stavning?), riktigt snygg var han, men han var nog inte så förtjust i varken ming eller Flisa, han morrade på oss! Jag brukar ju kunna charma grabbar men så var alltså inte fallet idagSnygg, men inte intresserad av mig..


Vi gick på en halkig promenad, det blir bara ett par bilder i dag för klantmatte hade fel inställning på kameran


Här står jag bra!


Vi kommer, tar lite tid på oss bara...


När matte hade jobbat klart på kontoret så ropade hon på mig, men jag kom inte, hmmmm, konstigt?? Husse hade nämligen hämtat mig en timme tidigare, hon är lite glömsk kan man lugnt säga...

När matte väl dök upp här hemma så var hon full av bus, vi busade och trixade lite, det är knappt att jag orkar med henne...

Nu är det kvällen, tv dags...


Sov så gott!!

Av Lotta - 16 mars 2009 07:38

Kan vi hundar bli bakis? I så fall var jag det i går, så trött har jag aldrig varit. Efter vår promenad och farfarbesöket så sov jag, jag, sov och sov och sen sov jag lite till... Jag bytte plats mellan soffan, min dyna och golvet, men i övrigt rörde jag mig inte! Jag orkade inte vara med när matte bäddade rent sängen, en sysselsättning jag i vanliga fall älskar, jag orkade inte tigga när barnen åt kvällsmat, jag orkade ingenting! Matte släääääpade ut mig för kvällskissningen och sen gick vi upp och la oss, jag har sovit hela natten och nu har matte tvingat upp mig, det är arbetsdag idag :(((  Undrar hur gott jag kan sova på jobbet???
Ha en underbar dag, jag ska försöka piggna till!

Av Lotta - 15 mars 2009 18:54

I dag var det en rejäl sovmorgon som gällde, det behövdes efter gårdagen!

Mattarna slog ihop våra två favoritpromenader till en lång, det börjar nog bli vår, matte har hängt undan sin vinterjacka och var utan mössa idag, så nu håller vi både tummar och tassar för att detta håller i sig!


En suddig Flisa med en lång pinne


Du Flisa, vi tar ett dopp va?


Det är sååååå skööööönt


Nyfunnen energi att busa för


 Vi mopsar upp oss, eller ja, det är faktiskt mest jag som är stöddig


Springa fort med liten pinne är en rolig lek


Ännu ett ställe där det växer godis


Men hallå, var är mitt huvud??? Flisa kan du hitta det??


Ja mitt huvud kom till rätta som tur är, ett annat mysterium om man tittar på dagens bilder, på vissa är det mycket snö, på andra är det barmark, men det är bra, då har man både vinter och vår på samma gång!

Farfar har varit här och fikat, så trevligt! Sen till en annan trevlig sak, mormor brukar ju passa en hund som heter Kelly, lite sotis har jag varit på detta, men igår när vi var hos mormor så visade sig att Kelly och hennes matte hade lämnat en present där till mig


 

Det här var en rolig mackapär


Tack så mycket Kelly, den här ska jag ha mycket skoj med!!


Jag har varit väldigt trött efter vår promenad, tror nog att jag blir soffliggandes resten av kvällen!Av Lotta - 15 mars 2009 00:51

I dag blir det ett långt inlägg, massor med bilder!! Vi kan ju börja med bilresan, jag började med min Lagottosång innan vi kom ut från uppfarten här hemma, efter 1 mil tyckte matte det var jobbigt, efter 2 mil började hon bli irriterad och när vi var framme efter 8 mil så var hon vansinnig, men jag märkte att den som ylar efter något kul aldrig ylar för länge! Vi hann knappt in hos morfar och mormor förrens Sacco och hans matte Ingela dök upp


Kom igen Sacco, nu öser vi


Gud sicken go pöl


Här luktar det gott


När jag hoppar blir jag nästan lika hög som dig


Fly me to the moon


Magplask


Du förstår Sacco, man måste hoppa på isen...


Kom igen nu slöfock


Va menar du, jag sitter ju här och är vacker


Ja ja, jag är inte den som är den, jag roar mig själv


Men du isbjörnen, det är roligare när du är med..


Jaaaa, så ska det se ut


Börjar du tröttna??


Dyinpackad Lagottorumpa, kan det va nått??


Bläää, mormor jag vill INTE!!!


Efter dusch och klädombyte för matte så åkte vi till hennes mormor Maij, alltid trevligt, det brukar bli bullkalas och idag var ingen skillnad, det bästa är att Maij är väldigt generös


Åhhhh så gott, Maij du är allt bra snäll


Jag vilar här en stund innan vi fortsätter till nästa ställe


Vi fortsatte turnen, hem till Saccos mattes syster Sollan och de fina grabbarna Pablo och Otto, där blev det mer fika och en massa hundsnack


Goa Pablo


Fine Otto


De har en väldigt bra trädgård


Kuliga leksaker


Hej då Pablo, hoppas vi ses snart igen!


Nu åkte vi till familjen Johansson, Mia jobbade tyvärr men jag hälsade som hastigast på Christer, Emma och Anton. Sen fick jag åka med mormor hem, matte skulle på restaurang med en kompis. Även nu dök Sacco upp och precis när vi skulle gå ut så ringde det på dörren, familjen Johansson med MIA i spetsen, kan ni tänka, hon hade tagit ledigt från jobbet bara för att träffa mig, det är kärlek!!!! Väl tillbaka från promenaden så blev det tyvärr dusch igen, men det var det värt


Lite blöt. lite söt


Lite renare...


Bus med Anton, det är kul


Ny scarf som mormor Kulan gjort!


Kolla, det står BlondinStella!


Vill haaaaa paj, men tyvärr så har ju matte kommit tillbaka


Sköta fördisken får jag i alla fall


Åhhh, lite maggos så här på kvällskvisten..


Du matte, jag orkar inte mer nu, kan vi åka hem??


Ja, det blev då ingen Lagottosång på hemvägen, det blev snarkningar i stället. Nu är vi hemma, barnen sov, men husse satt allt uppe och väntade på mig, nu ska jag sova, lääääänge!!! Tack alla för en underbar dag!

Av Lotta - 14 mars 2009 10:23

Ja idag har vi fullt upp, jag och matte, vi ska åka till Trollhättan, en dejt med Sacco ska det bli, vi ska hälsa på mattes mormor, förhoppningsvis ska vi åka till Pablo och Otto och sen ska jag vara hos mormor och morfar medans matte går ut och roar sig, ska bli underbart att träffa alla mina goa vänner, jag saknar dem så och jag vet att de saknar mig (så klart!) för det har pusslats så att alla ska ha tid för mig idag!


Ha en underbar lördag för det ska jag ha!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se