BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under mars 2009

Av Lotta - 22 mars 2009 09:04


Jag och matte la oss strax efter 23 igår, tillhör inte vanligheterna på en lördag, men man blir verkligen trött av att gå på kurs. Nu är vi uppe, kursväskan är packad, jag vaktade matte noga och såg till att hon inte glömde påsen med alla korvbitarna, det gjorde hon inte, puh!

Nu har matte varit uppe och sagt hej då till en snarkande husse, jag passade på att gno med skägget i hans säng, vips så var alla matrester efter frukosten borta!

Nu ska vi åka och hämta Lena och byxbruden, hörs i kväll!

ANNONS
Av Lotta - 21 mars 2009 19:04

Då har man varit första dagen på klickerkurs, lite ovanligt för mig var att det var inomhus, lite synd med tanke på att det nästan var sommar ute idag. Så här första lektionen var det mycket teori, mattarna måste ju veta vad de ska göra. I början var jag lite stressad, och när jag blir stressad så vill jag klättra på matte, det vill dock inte hon... Efter hand kopplade jag av och var den duktiga hunden som matte brukar ha!


Du matte, kolla in killen borta i hörnet


Stilig Lagotto, vid namn Totti, dock inte min snyggTotti som har blogg..


Även Flisa var med, hon löper, därav förnedringstrosorna


En hel del lärde vi oss i alla fall under de 4 timmar vi var där! När vi kom ut så var det strålande solsken så vi tog vägen om GIF-stugan, där hade varken jag eller Flisa varit förut, lite spännande.. En stor hög med härlig rådjursskit hittade vi, matte blev inte glad och när matte inte är glad så får jag tokfnatt, jag sprang som en galning, gott att sträcka ut efter en intensiv innedag


Nya ställen, nya dofter


Jag poserar


Jag poserar, 2 minuter och ett dike senare


Synd att matte är en sån dålig fotograf, annars hade ni sett Flisa göra ett elegant hopp!


När vi kom så var både jag och matte jättetrötta så vi vilade lite, jag sov och matte läste. Vi har även kört ett par korta pass med klickern här hemma, matte säger att jag är jätteduktig!Jag och Grönis har även varit ute på altanen och vaktat Sjömarken


Nu har även Grönis varit med och bloggat, matte lovar på heder och samvete att denna bilden inte är arrangerad!


Nu står det en underbart doftande rostbiff i ugnen, så duktig som jag varit i dag borde jag väl få smaka?? Sen blir det att lägga sig tidigt i kväll, vi ska ju förtsätta på vår kurs i morgon, då gäller det att vara utvilad!

 


Ja, sov så gott mina vänner!

ANNONS
Av Lotta - 21 mars 2009 08:35

 I vanliga fall gillar jag inte väckarklockan men idag skuttade jag upp, glad i hågen! Matte har gjort i ordning en massa godis till mig, små, små bitar av min favoritsort och lite korv har hon också fixat till, mina favoritleksaker är packade så nu är det dags för kurs! Ska bli jättekul att få lära sig lite nya saker!


Vi hörs i kväll, då ska vi se hur duktig jag har blivit :)

Av Lotta - 20 mars 2009 22:40

Ännu en underbar dag går mot sitt slut....

Vi började med en solig runda med Rocky, kan man få en bättre start på dagen?!


Brorsan, kom här,


kom nu, här är perfekt att bada tassarna och skägget


Delad pöl, dubbel glädje


Rocky svalkar av sig i den lilla snö som finns kvar


På bordet hade någon glömt en macka, Rocky blev lite sugen..


Jag måste ha den finaste brorsan i hela världen!


Jag kommer, jag kommer


Fullt ös


Kom och ta bollen då!!!


Jag var efter denna starten med matte på jobbet en stund, men sen körde hon mig till farmor och Åke, där har jag haft det så bra under eftermiddagen och kvällen. Jag och farmor har varit ute på två promenader, jag har gosat en väldigt massa och sen plockade farmor undan sakerna på fönsterbrädan och ställde dit en pall, pallen struntade jag i, jag la mig på fönsterbrädan i stället, utsikt över hela stan, häftigt!

Matte kom och hämtade mig nu i kväll och givetvis blev jag glad, men jag hade inte haft något emot att stanna i stan en stund till! Tack snälla farmor och Åke för att jag fick vara hos er!

Det är ganska tomt här hemma, barnen har åkt till Milou och husse är iväg på festligheter så jag och matte får klara oss själva, vi är ganska trötta båda två så vi lägger oss nog snart!


Av Lotta - 20 mars 2009 08:09
Så skönt, vi har tydligen fullt upp i helgen, men jag ska ha liiiite sovmorgon i alla fall! I dag börjar vi inte förren 9.00, men vi gick upp som vanligt, måste ju pussa på barnen innan de går till skolan för att sen åka till Milou.

Max har busat lite med mig, han har försökt sno mitt fönster


Det är MIN plats!!


Hörrödu, maka lite på dig så att vi får plats båda två!


Nu har Moa gått, Max gör sig i ordning och jag får ha fönstret för mig själv, men jag delar gärna med mig :)


Ha en underbar dag!

Av Lotta - 19 mars 2009 20:29

I dag var det ju dags för dejt med brorsan, matte föreslog längst upp på Björbo, kan säga att det var ingen bra idé, människorna hade behövt skridskor, rena blankisen, nästan runt hela rundan. Promenaden tog en halvtimme längre än vanligt, jag och Rocky klagade INTE!!


Det var en jädra fart på oss hundar, värre var det för de tvåbenta


Rocky för låna min spagrop


Blöta o fina, vi springer mot nästa pöl


Skynda, skynda, Rocky är på språng!


Smutsig men fin är han!Jag sov gott på jobbet medans matte jobbade, vi kom hem, ingen hemma, men ganska snart så ringde det på dörren, Lena och Flisa ville ut på promenad de med och jag ställer ju alltid upp! Det blev en runda i Sjömarkenskogen


Fina Flisa (än så länge)


 En väldigt duktig Lagotto Lite fart fanns det kvar i mig Så vackert!!! Jag sätter mig och solar En skitig Flisa, hon luktade värre än värst!! En ren Stella


Jag var så duktig i skogen, kom varje gång matte ropade så det blev inga eftermiddagsdopp för min del, tänkte att nu blir jag rikligt belönad...

Flisa hittade en hög med skit som hon rullade sig i, det var ingen vacker syn vill jag lova!!! Hon luktade (enligt mattarna) för jäkligt, de ville inte gärna vara nära henne, tyvärr kom jag lite för nära, så jag fick ytterst lite skit på mig, ja, det blev duschen när vi kom hem, med schampo och allt, det är tacken för att man är duktig, undra om jag hade sluppit duschen om jag satt mig i hörnet när vi kom hem, ni vet talesättet; bättre lite skit i hörnet.....


Max har spelat fotbollsmatch i kväll, de vann med 11 - 0, bra jobbat!! Det har packats här i kväll, barnen ska till Milou i morgon. Nu sitter de och mumsar på pizza, ska se om jag kan tigga till mig en kant i alla fall...


Go natt på er!


Av Lotta - 19 mars 2009 07:37

Ja, tiden går fort när man har roligt, snart är det helg igen! Jag är lite trött idag, har legat i soffan och lyssnat på barnen som äter frukost, Max sjunger små sånger, Moa citerar Galenskaparna, ja allt är som vanligt :)) Det bästa är när de har ätit färdigt, då kommer de in och gosar med mig, redan när jag hör deras steg så lyfter jag lite på bakbenet så de kan klia mig så där gott på magen!

Solen lyser starkt bakom ett litet moln, kommer nog att bli en fin dag idag med, jag har en dejt med Rocky så nu får jag väl fixa till mig lite...


Ha en underbar dag!

Av Lotta - 18 mars 2009 19:59

... alla dagar kunde vara som den här, med vissa undantag...


Lunchpromenad med Flisa som vanligt, solen sken, vi hittade en flaska, livet lekte..


Sitter fint och väntar på kompisen


Jag har kamoflerat mig lite...


En ypperlig leksak, tomflaska


Flisa hade den ett ögonblick,


men jag snodde den, kolla hur jag tar kurvan!


Dike OCH flaska, livet kan knappast bli bättre!!!


Sen kommer undantaget, vi åkte hem för att matte var tvungen att byta om innan något viktigt möte, då drar stollmatte in mig i duschen, jag fattade ingenting...


Jag förstår inte varför du tycker detta är nödvändigt???


Haha, nu får du skura badkaret, rätt åt dig!!


Att soltorka på altanen är toppen, kolla mattes bil, nytvättad, den blänker..


Så var det dags att åka tillbaka till jobbet, massor att göra och sen åkte matte iväg på det där viktigta mötet, jag höll koll på kontoret och inget spännande hände där. Nu ikväll var vi på Nordtorp med Camilla och syskonen Mathoakas, Milou och Tova, vi lekte i 5 minuter och sen var de plötsligt försvunna, både Tova och Milou


Undrar var de tog vägen??


Det blev koppel på för Tova en stund, jag och Milou sprang lösa och sen var det byte, Tova lös och Milou i koppel


Här luktar det gott, tycker både Milou och Tova


 

Ja du Tova, livet är orättvist ibland..


Nu är jag jättetrött, ska försöka få matte att lägga sig tidigt i dag också, beror väl på när hon läst färdigt alla andra bloggar!


Sov gott, för det tänker jag göra!
Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se