BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under mars 2009

Av Lotta - 26 mars 2009 17:09

Ingen rolig dag idag! Det började så bra, en promenad i solskenet med Rocky, vovvarna sprang som galningar och badade som vanligt i dikena. Helt plötsligt "skriker" Stella, hon fick ett stort vasst strå rätt in i ena näsborren, blodet rann och hon bara nös och nös. Ringde veterinären och fick en akuttid efter ett par timmar. Det märktes tydligt hur ont Stella hade, vad förtvivlad man blir när man inget kan göra..


Väl hos veterinären blev det ju inte bättre, hon har ju aldrig varit förtjust i nytt folk och nu hade hon dessutom ont, så jag fick molhålla medan han försökte kika, inget roligt alls, hon hade riktigt ont, konstiga ljud, precis som hon grät och jag, jag grät, finns det något värre än att behöva hålla fast en livrädd hund??? Vad veterinären kunde se så satt inget kvar så vi fick åka hem igen, jag har nu en liten Stella som har väldigt ont och som dessutom för tillfället inte litar ett skit på sin matte, inget roligt alls! Hoppas hoppas att smärtan snart försvinner och att hon snart förstår att jag inte ska göra henne illa!


Ha en go kväll och pussa extra mycket på era hundar!!

ANNONS
Av Lotta - 25 mars 2009 21:00

Vi var ju hemma fram till lunch och sen var det dags att ge sig i väg, jag trodde vi skulle till jobbet, men så var det inte, matte körde ner till stan, till Lena och Flisa och där satt Lena på trappan och bara väntade på mig!! Jag fick var hos dem medans matte hade något viktigare för sig. När matte väl kom tillbaka så tog vi en promenad


Flisa på sin hemmaplan


Jag, på besök i storstan :-)


Vad är det här??? En massa jäkla is!!


Äntligen ett dike utan is, sååååå gott för torra trampdynor!


'

Mera is, men jag stampar till rejält!


Sen var det till jobbet en stund, låg och vilade lite, vi hade faktiskt ett litet klickerpass också, det går bättre och bättre, matte har tydligen beställt någon bok också, vi får väl se om vi blir klokare av den.

Husse skulle komma och hämta mig, satt ute och spanade efter Volvon


Matte, jag ser inte vår bil...


Wow, ska jag få åka lastbilen????


¨

Åhhh, blir så glad att se dig husse!


Jag håller mössan, du kör!!


Kände mig väldigt cool där i lastbilen och sen kom något ännu bättre, vi åkte inte hem, vi åkte till farfar och Kirsten och där blev jag då ompysslad, både godis och ost blev det, så trevligt och gott! Här hemma har vi tittat på hockey, booooring!! Nu har matte äntligen kommit hem, hon är inte så pigg så vi ska nog snart gå och lägga oss.


Jag snor alltid en sko när någon kommer hem, idag blev det husses sko som fick en utflykt till soffan när matte kom hem!


Sov så gott mina vänner!

ANNONS
Av Lotta - 25 mars 2009 08:06När vi gick upp i morse och matte började prata med mig så blev jag skitskraj, vem har varit här och tagit mattes röst??? Hon låter jätteskum!! Vi ska vara hemma på förmiddagen och kurera hennes hals så att hon orkar jobba ikväll, ja inte mig emot! Jag har varit ute och jag har fått frukost, tror att jag ska ta med mig matte och gå och lägga mig igen!


Ha en go dag, hoppas att ni har solsken!

Av Lotta - 24 mars 2009 19:38

Ilskan över snön har lagt sig, för det gjorde inte snön, eller ja, nu är den borta i alla fall...


Lite morgongos med Grönis


I dag var det dags för lunchpromenad med Flisa, vi hade ju inte setts på en evighet (sen i söndags) så det var ett kärt återseende. Det blåste iskallt, men det har ju aldrig stoppat oss


Jag leker "inte nudda mark"


Flisa hittade något gott att nosa på


Lite gemensamt nosarbete


Å så springer vi lite till


Lite tassbad


Vi hade så trevligt att jag absolut inte ville åka hem, men när matte satte sig i bilen blev jag lite skraj, tänkte hon lämna mig?? Jag tog mig lite närmre och då mutade Lena mig med godis, kunde inte motstå


Pilutta er, jag tänker inte åka tillbaka till jobbet, blir säkert dusch där


Jaha, då var man lurad igen...


För ett tag sen så såg matte på Salmas och Ofelias bloggar att de hade en ny leksak, en batteridriven aktivitetsboll, jag älskar ju allt som surrar och jag älskar bollar så matte kände att detta kunde bli en toppenleksak för mig och idag damp den ner med posten


Mmmm, vad är detta, lite skeptisk...


Matte kände rätt, den ÄR dökul!!!


Jag har roat mig en hel del med min leksak, lite hårdtassad är jag, så matte har fått "laga" den flera gånger, men kul har det varit! Nu till något mindre kul, jag är sviken, av MORMOR!!!! Vet ni vad hon har sagt till matte?? Att jag behöver få skägget klippt, detta trodde jag inte om dig mormor!!! Det var upp på bordet och få skägget ansat, när matte ändå höll på så finputsade hon i en hel evighet, kul, NOT!!!

Men du mormor, husse kom hem nu, han sa att jag var jättefin så du är förlåten, men gör ALDRIG om detta!!


Matte mår inte så bra (somliga straffas direkt) antagligen en förkylning på gång så vi ska snart gå och lägga oss, önskar er alla en trevlig kväll!


Av Lotta - 24 mars 2009 09:40

Det snöar!!! Nu vill vi inte ha mer snö! Tänk att i går så satt vi ute och fikade och i dag snöar och blåser det, inget roligt alls!

Nu har vi klagat färdigt, vi önskar er en trevlig dag

Av Lotta - 23 mars 2009 19:47

Åhhh så besviken jag blev på matte idag, vi var på jobbet och helt plötsligt var det koppel på och ut i bilen, lunchpromenad trodde jag och ylade av glädje, tji fick jag!!! Matte hade huvudvärk så vi åkte hem :(( Jag vet ju vad matte behöver då, en tablett och lite sömn, jag var t o m så snäll att jag la mitt godaste tuggben hos henne i sängen i fall hon behövde något att snaska på.

När hon vaknade verkade hon lite piggare, hon pratade i telefon och sen kom vår utflyktsväska fram, hoppet tändes!! Nä då hon tar på sig skor och jacka och går i väg utan mig, jag stog i fönstret och skällde så högt jag kunde, bara så att hon skulle inse att hon glömt mig därinne. Hon kom tillbaka ganska fort och efter en stund kom Camilla, Milou och Tova och hämtade oss, matte var förlåten!!

En underbar promenad på Nordtorp, efter en stund var det fikadags, Moas hembakta bullar och gissa vad??? Camilla lät oss hundar få STORA bullbitar att mumsa på, Milou åt nog t o m sin med pappret på!


Otroligt dåliga bilder idag, 3 rörliga hundar och en kass fotograf


Jag försöker få igång Tova, inte så lätt då hon var kopplad


Här har Milou hittat något intressant och jag måste dit o kolla


Camilla bjuder på Moas goda bullar!


Kolla in spökhunden, det är Milou i full fart


Ja, som sagt inga bra bilder, men kul det hade vi, nästan 2 timmar med fullt ös sätter sina spår, jag har fått mig en kvällsdusch i det NYA badrummet så nu ska jag sova!


Natti natti go vänner!

Av Lotta - 23 mars 2009 07:42

Då var det en ny vecka igen, var tar tiden vägen?? Vi hade nog behövt en veckas semester efter den här helgen, både jag och matte är jättetrötta, men det är bara att bita ihop och pallra sig iväg till jobbet, tur för mig att jag kan sova på arbetstid, det kan INTE matte!

Till det positiva: solen skiner, det kommer nog bli en fin dag!


Ha det gott!

Av Lotta - 22 mars 2009 18:54

Då har man tagit examen på klickerkursen! Ja, jag vet att vi har långt kvar, mycket att lära, men vi är på G!

Tänkte presentera min kursare;

Rocky, en trött kille, kan nog sova var som helst


Dizel, bror till Rocky


Där långt borta är Flisa


Lagottokillen Totti, väldigt lite päls...


Hmmm, kommer inte ihåg namnet, men oj vad han lät konstigt


Här sitter jag och kollar in Julia


Ja det var mina klasskamrater. I dag började vi med target, lite knepigt men det kommer nog. Lisa som hade kursen skickade med oss varsinn klicker och targetstick hem så nu ska det övas vill jag lova. Matte är väldigt sugen på denna träning, men jag har varit lite för trött nu på eftermiddagen


Mattarna, vi kan detta nu, kan vi inte dra till skogen??


Jojomen, en trevlig skog letades upp på vägen hem, helt nytt ställe.

Såg ni förresten Robinson igår, ett evig klagande över att de bodde i ett träsk, själv tyckte jag att det så härligt ut och i dag provade jag på träsklivet lite...


Doftar gott, lovande ställe


Riktigt sumpigt och gott


Kolla in benen, högklassig dy!


Kolla ett rör


Ska undersöka lite...


Lite coolt, nu är jag här, under vägen


Tittut, ser ni mig, jag har kommit ut på andra sidan


Du matte, nu när jag är en fullfjädrad rörmokare så borde jag få lite godis!


Mormor förlåt, jag vet att du blir arg när vi springer genom rör, men jag lovar, jag är försiktig!

Här hemma blev det givetvis dusch och sen har jag sovit medans husse har grejat i badrummet och matte har städat. Jag tror inte att det blir så många mer knop i dag faktiskt...Go natt go vänner, sov så gott!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se