BlondinStella & TuffaDoris

Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Såååå trött

Av Lotta - 30 mars 2009 09:05I dag är jag tröttare än någonsin, vem kom på att det skulle tas bort 1 timme?? Den enda som var lite pigg hemma i morse var faktiskt matte, kors i taket..

Ja ja det hjälper inte att klaga, ny vecka nya tag, vädret är i alla fall helt ok, så man kanske kan få sig en trevlig utflykt sen, den som lever (och är vaken) får se..Puss på er go vänner!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia

30 mars 2009 09:42

Här är en till som både är trött och vimsig... Kom till jobbet som vanligt kl 8.00 och fick reda på att det är min lediga måndag idag! så det var att cykla hem igen:)
Ha en bra dag rumpetrollet!

 
pappa B

pappa B

30 mars 2009 09:58

Morrn trötter!
Ser du lika sliten ut som häxan i sängen på bilden då undrar jag vad polarna säger *s* Har du en liten "tryffelhund", ser så ut på bilden? Dessutom skall du veta att det är vansinnigt nyttigt att cyjklka till jobbet, även när man är ledig *s*
kram
pappa B

http://www.ojohan.blogspot.com

 
Ville

Ville

30 mars 2009 14:17

Öhhh Tack så mycket Stella " lite generad"
Jag tycker du är söt åxå..
Nospuss från Ville

http://marno.bloggagratis.se

 
Primo

Primo

30 mars 2009 16:29

Hej hopp!Idag ärdet bra jag som skriver....det är synd om mig:( jag har aj aj i mittframben och måste skutta på 3!! Matte säger att omdet inte går över till i mogon så är det veterinären som gäller....Jag tycker en så länge om att gå dit, har liksom ingen otäck upplevelse av det...Matte är tråkig och säger att jag måste ta det lungt? Hmmm shit!
Här har oxå varit vår väder idag...matte tog fram en stol med dyna...TACK sa jag och la mig i den...kan inte rå för att matte är sen av sig och först ska in och hämta kaffe, hon får liksom skylla sig själv:)
Puss från mig, Acke och matte hälsar!

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tosca

30 mars 2009 19:08

Vi undrade vad matte gjorde uppe så tidigt i morse..... hon fixade mat till oss så då gick vi ju självklart upp även om det var mitt i natten :)
Ha det gott!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 15 mars 2014 14:58


Eller ja, i vår vanliga skog men det låter ju inte så spännande      Det var länge sedan vi fick leta tryffel så det var extra roligt. Matte har köpt tryffel från Gotland, hon brukar ta med 4 små bitar ut, de ligger i små filterpåsar, hon binder ...

Av Lotta - 11 februari 2014 19:01

Ja matten är hopplös, när det blir för mycket med jobb och renovering så glömmer hon bloggen :-( men vi ska väl vara glada att hon inte glömmer oss....Sen sist har Dorran varit krasslig, matten har varit krasslig, det har jobbats mycket, det har reno...

Av Lotta - 17 januari 2014 22:03

Fredagar brukar vara bra dagar, matte försöker se till att vi slutar tidigt, så var inte fallet idag! Hon jobbade och jobbade.... Till slut märkte vi att hon började bli klar, äntligen dags för hemgång, eller INTE! Hon började plocka av ett skrivbord...

Av Lotta - 12 januari 2014 21:05

...... Med nytt kök?Det är inte mycket som är roligt tycker vi fyrbenta, det skruvas, hamras, borras och framför allt väsnas mest hela tiden. Just det, glömde att det svärs något väldigt oxå... Doris trivs inte alls, blir alldeles paralyserad oc...

Av Lotta - 5 januari 2014 00:33

Ja vi har inte börjat det nya året med raketfart direkt...Grått o trist ute och renovering inne, ja ja det blir nog bra, en vacker dag är köket färdigt och snart våras det för våren :-)Vi slöar vidare så länge Ha en riktigt trevlig Tre...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se