BlondinStella & TuffaDoris

Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Vård av hund....

Av Lotta - 27 mars 2009 18:47

Ja, varför finns inte det, vård av hund alltså?? Nejdå vi fick vackert åka och jobba. Jag sov bort förmiddagen, matte var ju lite bekymrad över min brist på aptit så hon gick och köpte en liten burk med hundmat ( tack för tipset Ville), det hade jag ju aldrig smakat så jag blev lite nyfiken och vips så hade hela portionen hamnat i min mage, gott!!! Med mat i magen så kom  energin tillbaka, blev mycket piggare! Det enda som matte fortfarande är brydd över är att jag inte vill "prata" med folk, inte ens Annika, som jag i vanliga fall älskar, nej det får "lägga" sig lite till innan jag litar på folk...


Jag och matte har varit ute på promenad, själva, det var längesen det gick en hel dag utan någon hundkompis, men veterinären avrådde bus på ett par dagar. Vi gjorde det bästa av situationen, hade det ganska trevligt faktisktTack gode gud, nosen fungerar fortfarande!


Lite span, ingen på ingång


Efter maten så fanns det allt lite spring i benen


Jag springer och nyser samtidigt, blir lite sne i fejjan


Lite mer nosarbete


Mina vänner, akta er för sådana här, det var ett sånt som jag fick i nosen


Snälla matte, kan jag inte få springa och leka med fåglarna


Ledsen kompisar, jag fick inte i dag heller...


Jag har tänkt på en sak i dag som jag aldrig tänkt på tidigare, vet ni hur många gånger per dag man slår i nosen??? Jättemånga, och ont gör det, jag ylar till och springer och lägger mig, inget roligt faktiskt, men det går väl över... En annan sak jag kom att tänka på; Jag spelade nog ut korten för tidigt, nu när jag ätit och varit ute och sprungit så tycker inte matte riktigt lika synd om mig, hon har städat och grejat, i går fick jag då all uppmärksamhet...


Barnen har kommit, de pysslar om mig, precis som det ska vara, husse och Max har varit och handlat och om jag såg rätt så fanns det ett smaskigt märgben i påsen, det får jag nog när de övriga äter fredagsmiddag!


Ha nu en riktigt trevlig fredagskväll!!

 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

27 mars 2009 22:46

Skönt att se dej på benen och i god vigör!!!Hoppas du får fler såna där burkar...med gott i! Själv är jag förb....Mitt blogg försvann nånstans och den som tog det skulle jag vilja slå!!!
Sov gott Stella-Bella!!! Pussar

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mia

27 mars 2009 22:47

Vad härligt att se o höra att du mår bättre Stella-Bella! Läääängtar jätte mycket tills ni kommer allihop i morgon.

PUSSSSSSS PÅ DIG!!

 
Ville

Ville

27 mars 2009 22:55

Vad bra att du fått äta lite...då ska du se att du snart är lika stark och pigg som innan.
Puss på onda nosen
Ville

http://marno.bloggagratis.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

27 mars 2009 23:05

Härligt att du har fått lite energi igen. Tänk att det ska behövas en skada för att bli bjuden på något extragott
kryapådejpussar

http://lagottoflickorna

 
Ludde

Ludde

27 mars 2009 23:27

Jag blev riktigt orolig när jag hörde om din nos. Det är ju vår viktigaste del. Be matte göra köttbullar med makaroner så känns det nog bättre. Försiktiga nospussar, Ludde

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

27 mars 2009 23:29

åh, hoppas du fick märgbebet till fredagsmys:)stackars dig lilla gullStella.krya på dig.massor av kramar frå oss i borlänge!

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Tilda

Tilda

28 mars 2009 00:35

Fina bilder! :)

http://www.tildasthoughts.blogspot.com

 
Ingen bild

Totti

28 mars 2009 03:31

Så skönt att du känner dig bättre. Fast du skulle kanske ha legat lågt, så att din matte hade fått ynka dig ett par dagar till...

 
Ville

Ville

28 mars 2009 10:33

Godmorgon Stella!
Hoppas verkligen att du mår bättre i din söta lilla nos nu.
Vill önska dig och din Matte en skön Lördag
Nospuss från
Ville

http://marno.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 15 mars 2014 14:58


Eller ja, i vår vanliga skog men det låter ju inte så spännande      Det var länge sedan vi fick leta tryffel så det var extra roligt. Matte har köpt tryffel från Gotland, hon brukar ta med 4 små bitar ut, de ligger i små filterpåsar, hon binder ...

Av Lotta - 11 februari 2014 19:01

Ja matten är hopplös, när det blir för mycket med jobb och renovering så glömmer hon bloggen :-( men vi ska väl vara glada att hon inte glömmer oss....Sen sist har Dorran varit krasslig, matten har varit krasslig, det har jobbats mycket, det har reno...

Av Lotta - 17 januari 2014 22:03

Fredagar brukar vara bra dagar, matte försöker se till att vi slutar tidigt, så var inte fallet idag! Hon jobbade och jobbade.... Till slut märkte vi att hon började bli klar, äntligen dags för hemgång, eller INTE! Hon började plocka av ett skrivbord...

Av Lotta - 12 januari 2014 21:05

...... Med nytt kök?Det är inte mycket som är roligt tycker vi fyrbenta, det skruvas, hamras, borras och framför allt väsnas mest hela tiden. Just det, glömde att det svärs något väldigt oxå... Doris trivs inte alls, blir alldeles paralyserad oc...

Av Lotta - 5 januari 2014 00:33

Ja vi har inte börjat det nya året med raketfart direkt...Grått o trist ute och renovering inne, ja ja det blir nog bra, en vacker dag är köket färdigt och snart våras det för våren :-)Vi slöar vidare så länge Ha en riktigt trevlig Tre...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se