BlondinStella & TuffaDoris

Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

Bakis???

Av Lotta - 16 mars 2009 07:38

Kan vi hundar bli bakis? I så fall var jag det i går, så trött har jag aldrig varit. Efter vår promenad och farfarbesöket så sov jag, jag, sov och sov och sen sov jag lite till... Jag bytte plats mellan soffan, min dyna och golvet, men i övrigt rörde jag mig inte! Jag orkade inte vara med när matte bäddade rent sängen, en sysselsättning jag i vanliga fall älskar, jag orkade inte tigga när barnen åt kvällsmat, jag orkade ingenting! Matte släääääpade ut mig för kvällskissningen och sen gick vi upp och la oss, jag har sovit hela natten och nu har matte tvingat upp mig, det är arbetsdag idag :(((  Undrar hur gott jag kan sova på jobbet???
Ha en underbar dag, jag ska försöka piggna till!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ville

16 mars 2009 08:07

Godmorgon och tack för komplimangen...
Hoppas vi hör igen.
Vi ska läsa om dina äventyr idag jag och Matte..
Nospuss från Ville

 
Ingen bild

Mia

16 mars 2009 09:33

Förstår om du är trött efter ett sånt helgäventyr!
Ha en lugn dag!
Puss på dig

 
kulan

kulan

16 mars 2009 12:54

Men gullekrullen vad trött du är. Men du piggnar nog till nu när det är en ny dag.
Pyzz
kulan

http://www.sykulan.se

 
Grålle

Grålle

16 mars 2009 13:38

Hmm... det där tillståndet känner jag igen. Oroa dig inte. Det är inget att ha dåligt samvete för!!! Återhämtning är viktigt säger matte.
Puss sötis!

http://www.corrado.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 15 mars 2014 14:58


Eller ja, i vår vanliga skog men det låter ju inte så spännande      Det var länge sedan vi fick leta tryffel så det var extra roligt. Matte har köpt tryffel från Gotland, hon brukar ta med 4 små bitar ut, de ligger i små filterpåsar, hon binder ...

Av Lotta - 11 februari 2014 19:01

Ja matten är hopplös, när det blir för mycket med jobb och renovering så glömmer hon bloggen :-( men vi ska väl vara glada att hon inte glömmer oss....Sen sist har Dorran varit krasslig, matten har varit krasslig, det har jobbats mycket, det har reno...

Av Lotta - 17 januari 2014 22:03

Fredagar brukar vara bra dagar, matte försöker se till att vi slutar tidigt, så var inte fallet idag! Hon jobbade och jobbade.... Till slut märkte vi att hon började bli klar, äntligen dags för hemgång, eller INTE! Hon började plocka av ett skrivbord...

Av Lotta - 12 januari 2014 21:05

...... Med nytt kök?Det är inte mycket som är roligt tycker vi fyrbenta, det skruvas, hamras, borras och framför allt väsnas mest hela tiden. Just det, glömde att det svärs något väldigt oxå... Doris trivs inte alls, blir alldeles paralyserad oc...

Av Lotta - 5 januari 2014 00:33

Ja vi har inte börjat det nya året med raketfart direkt...Grått o trist ute och renovering inne, ja ja det blir nog bra, en vacker dag är köket färdigt och snart våras det för våren :-)Vi slöar vidare så länge Ha en riktigt trevlig Tre...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se