BlondinStella & TuffaDoris

Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

Mattes klagan...

Av Lotta - 13 mars 2009 21:40

I dag blev det ingen lunchpromenad, det blev en slutatidigarefrånjobbet promenad i stället och det går ju minst lika bra! På grund av snöfallet igår så vågade inte mattarna köra upp på Björbo, men Björbo är stort, vi ställde bilarna längst ner och började vår klättran uppför. Det var en helt ny väg, väldigt spännande tyckte vi hundar, men matte var inte lika glad, det gick uppför precis hela vägen, dessutom hade det blåst ner en del träd som det både fick klivas över och hukas under. Efter 30 minuters uppför så planande det äntligen ut, då kommer klantmatte på att hon har tappat mitt koppel!!! Det var bara att börja ta sig nerför, det var nog nästan lika jobbigt det, enligt matte var det snorhalt och väldigt brant. Blir inte så mycket kort från skogen idag, matte hade fullt upp med att andas


En massa häftig is på bergväggen


Måste ha koll när vi går på nya vägar


men mycket spring blev det..


När mattarna hämtar andan så hämtar vi godis!


Det var knappt att matte tog sig ur bilen när vi kom hem, vekling! Jag trodde ju att barnen skulle vara här så jag blev lite besviken när huset var tomt, men det tog inte lång stund innan Max dök upp


Max kastade ut lite godis till mig!


Han börjar bli en hejare på matlagning, vem vet, kanske en blivande kock?


Nu har Max hela källaren full med kompisar, jag är lite småsur, vill ju vara med men vågar inte riktigt, jag ska nog gå ner och skrämma dem lite sen, jag ser ju så farlig ut!

Moa har varit på Disco, låter kul, hade jag gärna hängt med på, men det var som vanligt inget för hundar, nu är hon äntligen hemma hos mig, alla är samlade, jag kommer att sova gott i natt, matte hälsar att hon med all säkerhet kommer att ha träningsvärk i morgon, säger det igen, vekling!!


Ja, precis där i ljumskarna är det så gott att bli kliad!!


Ha en underbar helg, sov så gott!!


p.s matte hittade kopplet....

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

13 mars 2009 23:22

Verkar spännande där på Björbo. Du kanske ska be Max laga till lite mat till dig. Kanske blir bättre än mattes kulor? Goskram, Ludde

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

13 mars 2009 23:30

Vilket äventyr ni har varit på. Såg lite farligt ut minsann. Tur att ni kem ner helskinnade.
Trevlig helg från oss
pussar

http://lagottoflickorna

 
Torsten

Torsten

14 mars 2009 01:30

Måste till skams erkänna att jag somnade i soffan precis efter Let's dance....Ska bara säga Go'natt så ska jag hoppa isäng!!
Matte kvittrar (eller??!) här i bakgrunden och ber mej tacka för komplimangen....hon ser nöjd ut!
Du sover väl redan din skönhetssömn hoppas jag...men sov den gott!!!! Puss Gullegumma!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Milou

Milou

14 mars 2009 08:04

Hej Stella!
Den promenaden är allt fin! Jag och matte har gått den ett par gånger, matte säger att det är som att bestiga Mount Everest! Vi kanske kan ta den vägen ihop någon gång?? Den är ju till för oss som orkar!!!
Puss på dig Stella

http://moasmilou.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 15 mars 2014 14:58


Eller ja, i vår vanliga skog men det låter ju inte så spännande      Det var länge sedan vi fick leta tryffel så det var extra roligt. Matte har köpt tryffel från Gotland, hon brukar ta med 4 små bitar ut, de ligger i små filterpåsar, hon binder ...

Av Lotta - 11 februari 2014 19:01

Ja matten är hopplös, när det blir för mycket med jobb och renovering så glömmer hon bloggen :-( men vi ska väl vara glada att hon inte glömmer oss....Sen sist har Dorran varit krasslig, matten har varit krasslig, det har jobbats mycket, det har reno...

Av Lotta - 17 januari 2014 22:03

Fredagar brukar vara bra dagar, matte försöker se till att vi slutar tidigt, så var inte fallet idag! Hon jobbade och jobbade.... Till slut märkte vi att hon började bli klar, äntligen dags för hemgång, eller INTE! Hon började plocka av ett skrivbord...

Av Lotta - 12 januari 2014 21:05

...... Med nytt kök?Det är inte mycket som är roligt tycker vi fyrbenta, det skruvas, hamras, borras och framför allt väsnas mest hela tiden. Just det, glömde att det svärs något väldigt oxå... Doris trivs inte alls, blir alldeles paralyserad oc...

Av Lotta - 5 januari 2014 00:33

Ja vi har inte börjat det nya året med raketfart direkt...Grått o trist ute och renovering inne, ja ja det blir nog bra, en vacker dag är köket färdigt och snart våras det för våren :-)Vi slöar vidare så länge Ha en riktigt trevlig Tre...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se