BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under februari 2009

Av Lotta - 2 februari 2009 09:20

Hua vad trött jag var i morse, matte fick släpa med mig ut, kallt som satan var det också, ingen vidare start på en ny vecka!! Jag skyndade mig in i soffan för att vila lite till

Ja ungefär så såg det ut hemma hos oss i morse!


Nu är vi på jobbet, Bo-Lennarts son Johan var här en sväng, han är väldigt bra på att gosa med en trött hund, sånt uppskattas, även Danne är tillbaka efter att ha varit sjuk ett tag, så roligt att se honom igen!

Nej nu måste matte få tillbaka datorn så att hon kan ägna sig åt sitt jobbande, själv ska jag nog sova en stund till!

ANNONS
Av Lotta - 1 februari 2009 19:13

Funderar starkt på att sluta vara en Lagotto, bli en Rottis i stället... En Rottis får aldrig tovor, behöver aldrig klippas och en Rottis är inte så lätt att hantera storleksmässigt som jag är. Ja som ni förstår så har det varit klipp och tovstuga här ikväll, inget roligt alls!

Nu är jag nästan tovfri så nu kanske jag får vara ifred ett tag!

Nu har jag klagat färdigt så nu tar vi det positiva: Rockys matte ringde idag, vi ska ses senare i veckan, underbart!!! Har inte träffat brorsan på länge så jag har verkligen längtat!

ANNONS
Av Lotta - 1 februari 2009 14:08

Lika bra början på dagen idag som igår. Sovmorgon och en sen frukost, Lena o Flisa kom och hämtade oss och sen var det skogen som gällde, solen sken, snön gnistrade och vi sprang som tokar, kan knappast bli bättre ?!

Nu ska jag vila en stund och sen är det enligt matte dags för pälsvård, urk, inget kul alls, funderar på att strejka......

Inga bra bilder från dagens promenad så jag lägger in lite gamla bilder på mig o mina kompisar!

Världens bäste bror, Rocky!!

Jag och snygge Milou!

Bästa tjejkompisen Flisa!

Store Sacco och lilla Stella!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se