BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under februari 2009

Av Lotta - 6 februari 2009 14:43

Nu har jag visat Rocky hur roligt det är vid Björbo! Det började lite skakigt, det är en brant backe man måste köra upp för, sen matte landade på taket (tur att jag inte var med) för ett par år sedan gillar hon inte riktigt att köra när det är halt, men skam den som ger sig, hon gasade järnet och upp kom vi! Strax efter kom Rocky med sin husse & matte, oj vad kul vi hade, han har precis som jag en massa energi så det blev mycket spring i snön, en stund jagade jag honom och sen bytte vi så att han fick jaga mig. Det är tydligt att vi har en hel del syskondrag, vi älskar att bada fast det är kallt så det var två blöta, leriga, lyckliga och enligt matte illaluktande hundar som hoppade in i varsinn bil. Jag hoppas att vi kan göra detta ofta!

Här hemma blev det en varm skön dusch och nu ska jag:

en stund!


Om matte får ordning på tekniken och fattar hur man gör så utlovas det en filmsnutt med mig och Flisa här på bloggen i kväll, ni får njuta av fler bilder på Rocky så länge!

Han är stor och ståtlig, min storebror!

Glad och lycklig, precis som jag!

Närbild, visst är vi lika, jag o brorsan??

ANNONS
Av Lotta - 6 februari 2009 07:44Det är fredag i dag, bara det är guld värt, vi ska sluta tidigt, vi ska ut och gå med Rocky och nu när vi var ute på morgonkisseriet så visade det sig att det hade snöat, med Borås mått mätt så hade det faktiskt snöat MASSOR!Jag hoppas att ni får en underbar dag, för det tänker jag ha!

ANNONS
Av Lotta - 5 februari 2009 20:06


Äntligen så var det dags!!! Dejt med Rocky! Vi träffades på Kennelklubben och hade såååå skoj! Att det kommit lite snö gjorde ju att det blev om möjligt ännu bättre! Nu har mattarna bestämt att vi ska ses i morgon oxå, promenad vid Björbo, jippieeeee!

Efter vårt busande så var jag helt slut, sov gott i min fåtölj på jobbet resten av dagen. Matte hävdar att jag kan klockan nu, 3 minuter i 16.00 sätter jag mig brevid mattes stol och talar om för henne att det är dags för oss att åka hem, först puffar jag lite på henne, lyssnar hon inte då så sätter jag igång med en liten serenad, detta har jag nu gjort flera dagar på raken och det är faktiskt så att matte lyssnar på mig de flesta gångerna!

Nu ikväll har vi tjejer varit ute på kvällsturen, jag har sprungit i den lilla snön som finns kvar och vi har gått en sväng, jag har även hjälpt barnen med deras packning, människorna packar och jag ligger under sängen och kollar så inget ramlar ner..

Nu är jag väldigt trött, tror inte ens jag orkar tigga när det äts kvällsmat!

 

Rocky!


Han hämtar andan!


Efter pausen, mera bus!

Av Lotta - 4 februari 2009 19:41

I dag kom Rolf upp till jobbet, han hade med sig store Baloo, medans matte fick försöka fixa kopiatorn som Rolf nästan satte i brand så roade vi hundar oss, han är jättekul Baloo, men när han kommer sättandes i 790 så blir jag lite rädd, inte så kul att bli omkullsprungen av en Cane Corso, jag kan ju bli alldeles mos...

Nu i kväll skulle matte köra Moa o Maja till deras teaterkurs, jag fick följa med och då fick matte ännu en "bright" idé.. Eftersom vi bor lite utanför centrum så har jag knappt varit inne i stan, detta skulle det rådas bot på! Vi parkerade och sen gick vi till Stadsparken, där jag fick göra de viktiga behoven, sen traskade vi runt och fönstershoppade, matte var mest intresserad av kläder medans jag kikade in genom fönstrena till fiken och bara dregglade! Vi tog en sväng förbi mattes frissa, hon och matte pratar ofta om mig (så klart) så nu fick hon träffa mig live! Vi fick avbryta vår stadsvandring när matte blev blixtinkallad till jobbet, datorkrångel, men matte fixar allt!!

På vägen hem stannade vi vid sjön, där fick jag springa runt i snöfallet, bökade ner huvudet i snön och lät som en gris och vet ni vad???? Jag hittade godis, mums!! Det var jättetrevligt i stan, men jag är nog en skogstjej i alla fall!

Min store kompis Baloo!

Jag sitter på en bänk och kollar ut över stan!

Min snygga lagottorumpa!

Tur att jag  har min väst annars hade nog matte tappat bort mig!

Av Lotta - 4 februari 2009 07:42

Så här gott sov jag på soffan när matte fick för sig att jag skulle ut och kvällskissa, kallt var det oxå!!!
Av Lotta - 3 februari 2009 21:18

När vi kom till jobbet så mötte vi brorsan Rocky på gatan utanför, oj vad lyckliga vi blev!!! Nu hälsade vi bara lite snabbt, vi ska tydligen ses på "riktigt" på torsdag, lääängtar!!!

Nu ikväll kom Milou med husse o matte hit, Milous matte är ju Moas (och Max) mamma så vi hade lite kalas ihop, eller ja, människorna hade kalas, jag och Milou ägnade oss åt det vi är bäst på, busa!!! När det hade fikats färdigt och Moa hade öppnat sina paket och mannekängat för oss i sina nya fina kläder gick jag, Milou, Moa och mattarna på Sjömarkenrundan. Det var kul att ha en kompis med sig, buset blir liksom bättre då! Vi fick vara lösa både vi skolan och vid idrottsgården, ett par snabba rundor på grusplanen blev det!

Nu har Milou åkt hem, jag är alldeles slut, 3 timmars lek sätter sina spår vill jag lova!

Stilige Milou!

Här sitter han fint i sin husse Joakims knä

Det vi är bäst på, BUS!!!

När man blir törstig så kan man dela skål!

Godisdags!

Av Lotta - 3 februari 2009 07:43

.....fyller 11 år idag!!! Jag var givetvis uppe och gratulerade henne i morse, tycker att hon ser ut precis som hon gjorde igår, verkade precis likadan också! Jag gillar det här med födelsedagar, kanske, kanske kan det bli något gott att tugga på i kväll???Av Lotta - 2 februari 2009 19:10

Ja efter morgonens trötthet så piggnade jag till, måste bara säga att det inte var jag på kortet från i morse, det var matte som försökte vara rolig, men på ett ungefär så är det så jag ser ut varje morgon...

Framåt lunch fick jag ta plats i bilen, såååå besiviken blev jag när matte körde in på Knallelands parkering, vad skulle jag med o göra, hundar får inte vara med inne på köpcentret?? Matte kom ut ganska snabbt, med en nyinköpt mössa, hon har snyltat på Moas mössor hela vintern så nu tyckte hon det var dags med en alldeles egen. Jag matte och mössan fortsatte vår färd, vi hamnade uppe på Björbo. Tjoho, en trevlig, solig och skön lunchpromenad, helt underbart!!! Vi träffade på en trevlig Lagottotjej med husse, både vi hundar och människor språkades lite innan vi fortsatte. En timme var vi nog där, lite hopp o spring och lite träning... Väl tillbaka på jobbet så sov jag gott resten av dagen.

Här hemma hade matte fått inspiration från Skånes Lagottosida, här skulle det trixas, en del hajar jag direkt, en del hajar jag inte alls, men väldigt trevligt och mycket godis blev det under tiden.

Jag, matte o Moa har varit ute på kvällsrundan, Moa försvann som vanligt och jag hittade henne som vanligt. Bollen var med, men i dag lossnade snöret som gör att den kan kastas långt, får se om husse kan fixa det, det är ju i övrigt världens bästa boll!

Matte har även bokat en stuga i fjällen, undrar vad det innebär??? Det låter som det ska vara något trevligt, men säker kan man ju aldrig vara?!

Nu är jag helt slut, en lång, rolig dag närmar sig sitt slut...


Lagottotjejen som jag träffade vid Björbo

Fiora tror jag var hennes namn, för oss hundar är inte namnen alltid så viktiga

Jag sitter fint och väntar på matte

Här växer det tydligen godis!

Även på kvällspromenaden hittade jag godis, vilken turdag!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se