BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under februari 2009

Av Lotta - 9 februari 2009 07:49

Det är filmdags igen, enligt matte så är det världens sötaste valp, den är lite lång, men man behöver ju inte se hela!

Jag var lite mer än 10 veckor och de fina barnen är mattes syskonbarn, Anton och Emma, även Emmas kille Micke är med. Tror ni att jag charmade dem eller?


ANNONS
Av Lotta - 8 februari 2009 22:03

Matte glömde ganska snabbt mitt lilla förmiddagsbus, vi tog en sväng ner till sjön. Härlig snö att busa i, sjön finns fortfarande inte, bara en massa is, idag fick jag inte springa på den, men vi hittade på en del annat skoj i stället, som att busa med bollen. Lite träning blev det också, en hel del störningsmoment i o m att andra hundar gick förbi men det klarade jag!

På eftermiddagen dök farmor och Åke upp, jag blev som vanligt överlycklig, men i dag var inte allt som vanligt, de kom för att hämta mig?? Inte vet jag vad m&h har hittat på och för att vara ärlig så bryr jag mig inte, jag har haft det så bra! Vi gick en tur vid vattentornet, där vet jag att farmor o Flisa brukar gå och i dag var det äntligen MIN tur!!! Mycket gos har det blivit och när kvällen kom så kom även m&h så nu är jag hemma igen!


Tänk att vi badade här i somras


Här uppe har man finfin utsikt


Snömonster


Matte det kommer hundar därborta, kan jag inte få leka lite istället för att sitta här??ANNONS
Av Lotta - 8 februari 2009 11:34

Det har kommit en hel del snö i natt, jag älskar snö! Max kom hit för att hämta sin snowboard, då tog jag chansen, jag rymde!!!

Rätt in i grannens trädgård, oj vad kul jag hade!! Längst upp i ena hörnet la jag dessutom en stor hög, matte tyckte det var mindre kul, hon gick ut barfota i sina slip in skor, även kallade för rökskorna. Hon blev väldigt kall och blöt om fötterna, men högen är borta i alla fall. Jag sprang runt och åt lite rådjursbajs, skällde ut grannens motorcykel och hade allmänt kul, men till slut började de ryka ur mattes öron så då sprang jag in igen!

Matte var tyvärr inte på humör för att ta kort (konstigt!!!) så jag lägger in en bild från när jag var valp, första gången jag var ute i snö!På den tiden sprang jag inte så fort!

Av Lotta - 8 februari 2009 00:02

.... alla känslor som knappt ryms i kroppen när man ser sin älskade hund, hur söt och go hon är, så försvarslös... Alla roliga saker hon hittar på, alla skratt hon ger oss, hur bekymrad man blir när hon inte mår bra, ja mycket (nästan allt) kretsar runt vovven och hennes välbefinnande..

Så läser man tidningen i kväll, hur 2 hundar bitit ihjäl ett barn, hur kan det hända? Vad är det som gör att det går så fel? De hundarna har ju varit valpar en gång, totalt hjälplösa, vad gör man för att det ska bli så fel? Jag tänker på den drabbade familjen, INGEN är värd ett sådant öde..

Usch, hemsk läsning och hemska tankar så här i natten, nu ska jag och Stella gå och lägga oss, jag ska bara njuta av att ha min älskade hund nära mig.


Sov så gott önskar Stella och hennes matte

Av Lotta - 7 februari 2009 21:23Ja, det var Lena o Flisa som kom och hämtade mig och matte, en promenad på Nordtorp. Mattarna tyckte det var lite jobbigt med den tunga blötsnön, men jag och Flisa kände då inte av det, vi roade oss kungligt, det fanns smaskiga högar att äta, sköna pölar, roliga pinnar och snö som sprutade under tassarna.

Efter duschen här hemma så blev jag så trött, trodde att vi skulle ägna eftermiddagen åt lite soffmys, men SÅ FEL jag hade!!! Husse fixade i sitt badrum och matte drog i gång med storstädning, ibland orkar jag inte med dem!

Nu är det i alla fall färdig fixat, h & m har ätit en sen middag, jag fick det som var kvar av mitt ben, en ganska bra lördag har det varit!

En härlig pinne, tyvärr så satt den fast


Flisa vill sno min pinne, över min döda kropp!


Så här blöt brukar jag vara när vi kommer hem från skogen!

Av Lotta - 7 februari 2009 12:49


 


Hur gärna jag än vill så kan jag inte säga Go morgon, här hade vi en väldigt sen start idag, frukosten var inte avslutad förren 12.30

Matte har vaknat på sin bästa sida, jag har fått provsmaka alla påläggen, bäst var nog rostbiffen, det var godis det!

Nu har matte pratat i luren och efter det åkte skogskläderna på, undra vem vi ska gå ut med idag?

Jag får nog gå och inta min vaktposition vid fönstret så jag är beredd!

Ha en trevlig lördag!

Av Lotta - 6 februari 2009 21:19

Ja, många inlägg blir det i dag men det har varit en händelsrik dag.

När jag och matte var och hälsade på Flisa på firman så kom farfar åkandes i en polisbil, först blev jag lite rädd, trodde att han skulle i finkan, men så var ju inte fallet, han skulle bara byta rutan på bilen men vi passade på att ta en bild:

Kolla in, världens coolaste farfar!


Här hemma är det fredagsavkoppling, när matte skulle åka och handla så ställde jag mig vid dörren med min ledsna min, jag vet ju att jag inte får följa, men jag vet ju vad som händer när jag ger matte dåligt samvete. Mycket riktigt matte kom hem med ett jättemumsigt ben till mig. Jag fick inte äta hela, matte var rädd att det skulle bli racerbajs då, har ni hört något så löjligt??? Stella plåtmage, det är jag det! Vem vet jag kanske får andra halvan som lördagsgodis i morgon :)

Sååååå gott!


Nu ska jag o matte läsa alla andras trevliga bloggar, ha en trevlig kväll!


Av Lotta - 6 februari 2009 17:37

Jag o Flisa tuggar som vanligt på varandra!


Tack så mycket Sigge Svamphundsmatte för hjälpen! Det var ju inte alls svårt!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se