BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under februari 2009

Av Lotta - 13 februari 2009 10:29

Ja, det är en väldig tur att det är fredag, tror inte att matte skulle palla en arbetsdag till! Nu har vi två dagar på oss att ladda batterierna. Matte har lovat att det ska bli en kanonhelg! Max & Moa kommer, vi ska ha lite festligheter här på lördag och kanske, kanske kommer vi att få lite nya bekanta på söndag, visst låter det toppen?

ANNONS
Av Lotta - 12 februari 2009 21:11

Jag fick vara ensam en stund i eftermiddags, klarade det bra, men matte klarar det inte lika bra, hon får lite ont i hjärtat när hon är utan mig... Jag fick ett Väldigt gott ben när hon kom hem, ett märgben, jag har ju fått det förut , men det var längesen...

Hmmm, vad kan detta vara???


Luktar gott...

Smakar ännu godare!!


Jag smaskade på benet en bra stund, såååå gott!!

Max o Moa kom hit med sina saker, med dem kom även Milou, vi fick busa en snabb sväng i trädgården, kul...


Nu har jag fått min kvällsmat, ni vet, i den där tråkiga skålen, matte o husse har minsann suttit i soffan och ätit sin, livet är orättvist


Husse, din macka ser väldigt god ut, kan man få en liiiten bit??


Jag fick faktiskt smaka lite till slut! Sen har jag haft fullt sjå med matte, tycker faktiskt att hon ska vila sin plågade kropp lite

Matte kom nu så går vi och vilar

Slutar som vanligt, jag får sova ensam en stund...


Go Natt gott folk, i morgon är det FREDAG!!

ANNONS
Av Lotta - 12 februari 2009 14:20

I morse när vi kom till jobbet så tog matte ett extrasteg när vi skulle upp för trappan, hon höll på att stå på öronen, men tog emot med armarna, sen klagade hon hela förmiddagen över hur ont det gjorde


Lite trött på klagandet blev jag, men när hon ordnade en "mittpådagenpromenad" med Lena o Flisa så förlät jag henne! Vi hade väldigt roligt, jag o Flisa alltså, matte var mest sur över att jag lyckades hitta finfina pölar att bada i. Solen sken, massor med snö, en trevlig och stor hundherre träffade vi oxå, livet var återigen på topp! När vi närmade oss bilarna så blev matte jätteglad, någon vänlig själ hade hittat mattes vantar som hon tappade förra veckan, dessa låg nu så fint på ett elskåp, lycklig över detta så kollade inte klantmatte var hon satte fötterna, swisch sa det så låg hon bara där, jag blev överlycklig, trodde hon ville leka så jag flög på henne, så var nu inte fallet... Hon slog sig tydligen där ryggen byter namn, en stor sten landade hon på, tur att "där ryggen byter namn" är inbäddad om man så säger, annars hade det nog gjort fasligt ont!


Nu är vi tillbaka på jobbet, matte ska ta det väldigt lugnt resten av dagen och vem tror ni blir lidande då?????

Av Lotta - 11 februari 2009 18:30

 Idag åkte jag och matte till Bollebygd, hon skulle få lite papper påskrivna av sin chef, själv var jag inte så inne på själva "jobbdelen", hos mattes chef bor ju även Elo, en väldigt liten, väldigt stursk herre! När vi kom så trodde jag att det flyttat in ett monster hos dem, men inte då, det var bara Elo som har blivit otroligt pratglad på äldre dar. Vi blev snabbt kompisar och hade kul, jag passade även på att provsmaka katten Max goda mat, Max däremot lös med sin frånvaro

Om du bara visste vilken tur du har Elo, som har tillgång till så god kattmat!


 

En liten avskedspuss kanske kan vara på sin plats?!


När vi åkte från Elo så tyckte matte att jag skulle bli av med lite spring i benen, inte mig emot, så vi tog en sväng till sjönMatte, vänta på mig, jag kommer!


 Kolla vad snabb jag är!


Här har jag utsikt över hela skogen!


Nu i kväll har matte gömt godis som jag har fått sniffa upp, en utmärkt sysselsättning för en nosglad godisgris


Nähä, här fanns då inget godis...


Soffan borde vara ett bra gömställe

Här fanns en!

Här i närheten finns det en, det känner jag!

Enligt matte så har jag hittat alla nu...


Nu ska matte mysa i soffan, får väl se om jag gör henne sällskap eller om jag är med husse och grejar i badrummet, han kan ju behöva lite hjälp....


Av Lotta - 10 februari 2009 20:35

Efter att jag nästan skrämt livet ur praktikanten så tog jag och matte långlunch. Vi åkte till Kype för en promenad, jag fick vara lös nästan hela tiden, jag sattes verkligen på prov, mycket folk ute och gick, vi både mötte folk och gick om folk, jag klarade provet galant, gick inte fram till någon, enda gången jag blev kopplad var när vi gick förbi ett härligt vattenhål :(


Det är något som inte stämmer här....


jaha, det är en sådan stock som det växer godis på!


Matte, här växer det mer godis!


Sigge svamphund, här skulle du varit med!!


Lite vila i jobbfåtöljen


Det var tur att jag vilade på jobbet för när vi kom hem så dök Flisa upp, alltid lika trevligt med kompisar hemma, vi turades om med mitt tuggben


Gästerna först


sen var det min tur,


och då roade sig Flisa med annat!


Nu i kväll har jag och matte varit ute på en lång och kall promenad. Jag hittade en härlig snöhög där jag gjorde det hundar gör ute, medans matte sen fick klättra upp på snöhögen för att ta upp det mattar tar upp, så kom det ett gäng joggare och sprang förbi, jag drog liiiiite grann i kopplet så matte som stog lite böjd var på väg att stå på näsan. Tänk er var den näsan hade landat, ja just det, i min rykande färska hög, det hade varit en syn det!

Matte var lite kall när vi kom in så hon gjorde mackor och varm choklad, mackorna fick jag smaka på men tyvärr inte chokladen...

Nu är det en ganska trött Stella som ska inta soffan, Go natt på er!

Av Lotta - 10 februari 2009 10:17

Danne på mattes jobb har fått en praktikant och han är rädd för hundar!!!

Jag gillar ju inte nytt folk, men jag vill att de ska gilla mig och framför allt vill jag att de ska krusa för mig, den här killen vill inte alls krusa för mig, han har stängt in sig på Dannes kontor, tråkigt!! Så nu ligger jag under mattes skrivbord och visar mitt missnöje, jag gruffar!!! Matte är jätteirriterad på mig och menar att stackaren där inne nog aldrig vågar komma ut igen, vad då synd om honom, det är faktiskt mig det är synd om!!!

Av Lotta - 9 februari 2009 20:11

Jag har ju lärt mig att hitta i skogen här hemma, men det är värre med matte, snacka om att hon behöver en GPS!! I dag gick hon in på en stig som vi inte gått förr, jag försökte tydligt att visa henne att hon hade fel, men hon gav sig inte och dit matte går dit går jag! Visade sig att det var en ganska rolig väg hon valt, men när vi kom tillbaka till mer kända marker fick jag totalt glädjefnatt, det gick i 100 knyck och roligt hade vi!

Nu ska vi se på Stormen på tv och sen så har matte faktiskt lovat att hon ska gå och lägga sig tidigt i dag, men men det har hon sagt förr :-)


Av Lotta - 9 februari 2009 13:59

Någon viskade i mitt öra


Att nu är det dags att sluta leka,


det är slut på fester och sena kvällar,


det ska bli ordning och reda,


Matte har anmält oss till kurs!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se