BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under februari 2009

Av Lotta - 17 februari 2009 18:30

Ja, enligt matte så har jag varit en ängel! Jag har varit såååå lugn och snäll nu när matte inte riktigt orkat sysselsätta mig. Vi sov lite längre idag, tog det lugnt på förmiddagen, när klockan var 11 så började jag bli lite rastlös, och vet ni vad?? Jag fick min belöning för att ha varit så duktig, vi tog vägen om Björbo när vi skulle till jobbet och där stog Flisa & Lena och väntade på oss! Så gott att få springa av sig all energi!

En massa spring i benen


En runda till....


Här letar vi godis, tack Lena!


Det är MIN pinne!!!

Notera istapparna i skägget, matte kallar mig för valross


 Nu ska jag ha en go kväll, lite tuggben och kanske, kanske är matte snäll och tar fram min nya godisfilt!


ANNONS
Av Lotta - 16 februari 2009 20:07

Så här trött var jag i morse!


Ja nästan medvetslös var jag, snabbt ut och kissa, in och somna om!

Matte mår inte bra, snuvig, frusen, huvudvärk och ont i halsen, det positiva med detta var att vi åkte till jobbet lite senare, men hon kan inte hålla sig därifrån en hel dag inte!

På jobbet hade Danne fått en ny praktikant, den här var inte rädd för mig, men han brydde sig inte om mig alls och det gillar jag inte!!!


Här hemma har det varit lugnt, jag har legat hos matte när hon har vilat, Moa har förbarmat sig över mig och la ut ett trevligt godisspår, jag har massakerat ett par gosedjur och sen råkade jag få av korken på min älskade petflaska, men den fick jag inte ha, matte tycker att det räcker med att jag har kork i öronen, jag behöver inte äta det oxå, undra vad hon menade med det???


Nu ska vi vila lite till, inga nya bilder idag så vi lägger in två av mormors gamla favoriter


Lite tröst behövs en tråkig dag


Härlig vårsol!

ANNONS
Av Lotta - 15 februari 2009 19:12

Jag varnar redan nu, det kommer att bli mycket bilder idag!!

Får börja med gårdagen, vi hade lite kalas här, Husse och Moa har ju redan fyllt, Max fyller idag, så det slogs liksom ihop..

Först kom Lena och Flisa, sen dök Mia, Christer, Anton, Emma och Micke upp, strax därpå kom morfar och mormor(kulan). Mormor hade sytt en riktigt rolig leksa till mig, en massa filtar ihopsydda så att det blev fickor och i dom fickorna gömdes det godis, jag och Flisa roade oss länge med denna. Det åts både mat och tårta, eftersom morfar var med så fick ju även jag och Flisa lite godbitar, han är inte snål min morfar! En väldigt rolig kväll för både hundar och människor


Titta vilken fin leksak mormor gjort


Vi hade fullt upp!


Närbild


även på Flisa


Torsten, mormor sa att denna pussen var från dig?!


Så gott att vara i morfars knä


Mums, vi fick slicka morfars tallrik


Här fixar jag resten av fördisken!


Puss på dig Mia!


Max favorittårta


Gräddtårta är inte heller fel


Hjälp mig upp, jag orkar inte mer..


Söt blomma som matte fick!I dag har jag, Flisa, mattarna och Moa varit i Hökerum, vi har hälsat på Bella o Smilla, två Lagottotjejer, vi gick en härlig promenad, alltid kul med nya ställen. Efter promenaden fikade vi, och då menar jag verkligen VI, tror ni att de tjejerna har det bra, vi fick nybakt sockerkaka av deras husse och matte, så gott!! Undrar hur man gör för att få sådan pli på sina människor??


Smilla


Bella


Smilla hoppar


Jag, Flisa & Moa pausar lite


 

Flisa & Bella tigger och det funkade!!!


Nu ikväll har Camilla, Joakim och Milou varit här och grattat Max, även nu kom "mormors" leksak fram, skoj! När fikan och paketen var avklarade följde jag, matte och Moa dem en bit på vägen mot Lundaskog


Det är inte så allvarligt som det ser ut


Lite nosarbete är aldrig fel


Jag gör det lite svårare för Milou


Jag och Milou med våra hussar!


Det har varit världens bästa helg, men nu är jag trött, hade nog behövt en veckas semester!


Av Lotta - 15 februari 2009 09:57

fyller 14 år idag, hurra, hurra, hurra!

Vi har varit uppe och gratulerat honom, jag var lite rädd för det stora paketet så jag gömde mig under sängen! En ny fin dator fick han, jag vill oxå ha en egen dator!!

Jag och Max när vi var lite yngre :-)


Matte och jag var uppe tidigt, skidskytte på tv och det vill ju inte matte missa, idag blev det GULD TILL HELENA JONSSON, matte gapade här i soffan så jag blev alldeles busig! När guldet väl var i hamn så tyckte jag mig se en liten, liten tår i mattes ögonvrå!

Av Lotta - 14 februari 2009 14:48

Vi sticker i förväg


Vi är tillbaka...


Flisa pustar ut


Jag pustar ut


Vi tar ett uppfriskande dopp, matte hann dock inte fota det, jag är snabb


Skitiga ben


"Kuliga" ben


Fina rosor som matte fått av husse, han är bäst!!

Av Lotta - 14 februari 2009 11:41

Ha en underbar dag!


Tänk på att krama om era vänner


En liten blomma från mig


Av Lotta - 13 februari 2009 21:58

Ja så var "flocken" samlad igen! I kväll slog de till på varma smörgåsar, riven ost i hela köket, här behövs ingen dammsugare inte!!! Hela magen är nu full med ost, så otroligt gott!! Nu väntar vi på resultatet i Lets Dance, eller ja, jag är faktiskt inte speciellt intresserad..


Lite gos med Moa


Lite bus med Moa


Att  rumpan på en fågel kan vara så god


Nä matte, jag ska inte tugga mer, vilar hakan bara..


Nu är alla hemma!

Undrar om det är min blogg de läser, nä skulle inte tro det..


Avslutar med en misslyckad bild, jag hann ur bild, Max fick bara med rumpan och Moa, ja vad gör hon egentligen? Söt är hon i alla fall!


Sov så gott min vänner, syns i morgon!


Av Lotta - 13 februari 2009 18:00

Jag och matte har tagit en underbar promenad, först hade vi tänkt åka till Björbo, men så kom matte på att det är fredag, det innebär bilköer här i Borås och roligare kan man ju ha! Det fick bli skogen här hemma och det gick alldeles utmärkt, matte säger att det är fjällväder, klarblå himmel, solsken, snö och kallt, är det så det är i fjällen så längtar jag verkligen dit!

Nu väntar jag på Max och Moa, snart så kommer de!!!!

Matte gå du, så sitter jag här och solar lite

Jag lyssnar på barnen som är ute på dagiset

Tjoho, här kommer jag

Jag kan inte staaaaaanna

Matte, jag väntar här, gå försiktigt ner för backen, tänk på gårdagen
Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se