BlondinStella & TuffaDoris

Direktlänk till inlägg 1 februari 2009

Sköna söndag!

Av Lotta - 1 februari 2009 14:08

Lika bra början på dagen idag som igår. Sovmorgon och en sen frukost, Lena o Flisa kom och hämtade oss och sen var det skogen som gällde, solen sken, snön gnistrade och vi sprang som tokar, kan knappast bli bättre ?!

Nu ska jag vila en stund och sen är det enligt matte dags för pälsvård, urk, inget kul alls, funderar på att strejka......

Inga bra bilder från dagens promenad så jag lägger in lite gamla bilder på mig o mina kompisar!

Världens bäste bror, Rocky!!

Jag och snygge Milou!

Bästa tjejkompisen Flisa!

Store Sacco och lilla Stella!

 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

1 februari 2009 17:50

Jag har också haft en skön söndag, med en lång härlig runda på isen, gnistrande snö o en strålande sol! Stella, hälsa din mormor att hon är varmt välkommen att hälsa på hos mej!! Känns skönt att hon tassar in på natten o kollar så jag sover! Kramar till er alla!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 15 mars 2014 14:58


Eller ja, i vår vanliga skog men det låter ju inte så spännande      Det var länge sedan vi fick leta tryffel så det var extra roligt. Matte har köpt tryffel från Gotland, hon brukar ta med 4 små bitar ut, de ligger i små filterpåsar, hon binder ...

Av Lotta - 11 februari 2014 19:01

Ja matten är hopplös, när det blir för mycket med jobb och renovering så glömmer hon bloggen :-( men vi ska väl vara glada att hon inte glömmer oss....Sen sist har Dorran varit krasslig, matten har varit krasslig, det har jobbats mycket, det har reno...

Av Lotta - 17 januari 2014 22:03

Fredagar brukar vara bra dagar, matte försöker se till att vi slutar tidigt, så var inte fallet idag! Hon jobbade och jobbade.... Till slut märkte vi att hon började bli klar, äntligen dags för hemgång, eller INTE! Hon började plocka av ett skrivbord...

Av Lotta - 12 januari 2014 21:05

...... Med nytt kök?Det är inte mycket som är roligt tycker vi fyrbenta, det skruvas, hamras, borras och framför allt väsnas mest hela tiden. Just det, glömde att det svärs något väldigt oxå... Doris trivs inte alls, blir alldeles paralyserad oc...

Av Lotta - 5 januari 2014 00:33

Ja vi har inte börjat det nya året med raketfart direkt...Grått o trist ute och renovering inne, ja ja det blir nog bra, en vacker dag är köket färdigt och snart våras det för våren :-)Vi slöar vidare så länge Ha en riktigt trevlig Tre...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ BlondinStella & TuffaDoris med Blogkeen
Följ BlondinStella & TuffaDoris med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se